כאשר הגעתי לסיני

nini132

New member
כאשר הגעתי לסיני

הייתי חדור רוח קרב ונחישות. החלטתי, שדיי! אני מחזיר לאלוהים את התורה, שיביא משו מתאים לשנות האלפיים. התנ``ך הזה כוכך 2000 לפני הספירה. שיתקדם טיפה. במרץ טיפסתי על ההר וצעקתי לאלוהים: `הרי שלך לפניך`. קשה לומר שהייתי מופתע כאשר ירד אלי אלוהים, דפדף בתנ``ך שהבאתי, ואמר: ``ניני, אתה עושה ממני צחוק? למה נרלך שאכתוב זבל כזה?`` ביקשתי סליחה, מעומק ליבי התנצלתי. ברור שסלח, הוא תמיד סולח. למען האמת הוא טיפוס ממש חמוד! ואני חשבתי שהוא יכה אותי בברקים, בחשיכה ובזעם. מסכן, הוא התלונן בפניי. התנ``ך עושה לי כזה עוול, למה אנשים חושבים שאני כזה, כמעט בכה הוא. למרבה השמחה עלה בידי להרגיעו: ``אל תדאג, מיום ליום יותר אנשים מבינים שאתה טיפוס הרבה יותר חיובי``. אז הוא ביקש למסור לכם תודה... שיהיה חג שמח לכולנו

Namespace

New member
yes

http://www.metrolyrics.com/no-man-no-cry-lyrics-sugababes.html

אהבתי את הסיום של השיר

I'm movin' on I said I'm movin' on I'm movin' on and on, on Movin' on, movin' on, movin' On, on, on Said I'm movin' on למשפט "no woman no cry" הוא בעל כפל משמעות אני מתחבר לפירוש "ללא האישה אין בכי" ובהתאמה ללא אל אין בכי השיר שלינקקת מצוין (המילים לא המנגינה).

../images/Emo45.gif

ואני תמהה למה היו צריכים לומר נעשה ונשמע, למה לא הכירו את הנימוס העכשווי, "באמת לא היית צריך!"

יפה, אם כבר פגשת אותו

יכלת לומר לו כמה דברים מועילים,כמו: אם לא איכפת לו, אולי שישפר את העולם כמה שהוא מסוגל, שיהיה מקום מוצלח יותר. או אולי שיספר לאנושות מה הוא באמת מצפה מהם? אם יש לו איזו דת מומלצת, או לחילופין כלל מוסר מוסדרים. ובכלל, שיקפוץ לבקר יותר...

למעלה