כאן שוב

ילדונט

New member
כאן שוב

ולא מרוצה מעצמי בכלל. התחתנתי, הייתי שבוע בחו"ל, ובערך 10 ימים לא נכנסתי לרשת. חיפשתי אינטרנט קפה´ס, וגם מצאתי כמה בחו"ל, אבל לא נכנסתי לשום מקום. מצד אחד הייתי מרוצה מעצמי ש"החזקתי מעמד", ומצד שני הרגשתי רע עם זה שבכלל חשתי צורך להיכנס לרשת. אתמול נחתנו, הצלחתי לדחות את הסיפוק לעוד שעה (סידור מזוודות וכאלה), ואז התיישבתי מול המחשב החדש. והוא לא איתר את המודם. כל הטלפונים הקדחתניים לאנשי המחשבים שלי לא עזרו, ובפעם הראשונה בחיי מצאתי את עצמי בוכה כי אני לא יכולה להיכנס לרשת. לא כי לא קיבלתי מייל שאני מחכה לו, לא כי יש מישהו שאני פשוט חייבת לדבר איתו, אלא פשוט כי אין לי את היכולת להיכנס לרשת. שקלתי ברצינות לנסוע לעבודה רק בשביל שאוכל להיכנס (אני מהעבודה עכשיו). אחרי כמה שעות, לפני השינה, כבר יכולתי לצחוק על עצמי עם בעלי, אבל תחושת חוסר האונים והתסכול היתה כל כך חזקה, שאני לא יכולה שלא להרגיש שמשהו אצלי מ א ד לא בסדר. אני חשה רתיעה מסויימת מלנסות לנתח את הגורמים למשיכה ולתסכול, על אף שמדי פעם אני מרשה לעצמי הצצה חטופה קצת יותר עמוק לתוכי. אני מתחילה לחשוש שההתמכרות לרשת היא סימפטום למשהו ממש לא טוב

היי ילדונת...../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif../images/Emo25.gif

שוב מזל טוב על החתונה ומאחלת לכם המון המון אושר ביחד צ´מעי יש גם עניין של הרגל מין תוכנת הרגל כזאת שקשה להיפטר ממנה ברור שהתמכרות היא סימפטום למשהו בתוכנו אבל את לא לבד ויש כל כך הרבה אנשים כמוך מכורים ואת לא צריכה לרדת על עצמך בצורה כזאת מאד קשה לצאת מהמלכודת הזאת של האינטרנט ומסתבר שאירועים בחיים לא מספיקים יש את המשיכה הזאת שקשה לשלוט בה וזה טיבה של התמכרות שמאבדים שליטה הייתי שמחה לשמוע עוד פרטים מתי באיזה נסיבות את מרגישה את הדחף הזה להיכנס לרשת ולמה זה בעצם מפריע לך על חשבון מה זה בא

ילדונט

New member
מה שמפריע לי

זה שזה גורם לי לאבד שליטה. בעבר (לפני שנתיים-שלוש) זה בא על חשבון לצאת עם חברים, לדבר איתם בטלפון, לשבת עם המשפחה (שראיתי גם ככה רק פעם בשבועיים) ובאופן כללי כילה את כל הזמן שבו לא הייתי בעבודה. עשיו אני נמצאת בשליטה, בד"כ, מבחינת קביעת סדרי עדיפויות. אני כמעט תמיד בקרוב לשנתיים האחרונות מסוגלת לדחות את הכניסה לרשת, מסוגלת להחליט שלא להיכנס יום שלם, או שבוע, ולרב לא נשארת אם אין לי משהו קונקרטי לעשות, או לקרוא. אבל כשאני מחליטה להיכנס וזה לא מסתדר ואני פורצת בבכי - זו תחושה של חוסר אונים, וגם של חוסר שליטה בעצמי וברגשות שלי. וזה גם סימפטום של כמה ציפיות אני תולה בכניסה לרשת. וזה מאכזב אותי. אני מחשיבה את עצמי אשה חזקה בסה"כ, וההתפרקות הזו מטרידה אותי מאד.

e-magine

New member
ילדונט

קודם כל, תהיי בטוחה שאת לא היחידה שמרגישה ככה. האמת היא שזה מאד מתסכל, כי האינטרנט נותן לנו את התחושה הזאת שהמון דברים אפשריים, בלי מאמץ, בלי לצאת מהבית, בלי לקום מהכיסא, בלי טלפונים ובירורים וכמעט בלי המתנה. אנחנו רוצים לבלוע את העולם, ועכשיו. ופתאום, תקלה קטנה ולא יכולים לעשות את הדבר הפשוט ביותר, כמו לבדוק דואר, כמו להציץ בפורום, כמו לבדוק מחיר של מוצר, כמו לקרוא מבזק חדשות. אני חושב שאנחנו, כמכורים, חושבים על עצמנו שבנקודה הזאת אנחנו גרועים, חלשי אופי וכד´, אך למען האמת, אני לא בטוח. מאד הייתי רוצה שאנשים שגולשים הרבה אך אינם מכורים יתייחסו לסיטואציה הזאת.

למעלה