השיחה על הפדלים רק נהיית הזויה מרגע לרגע
א אליוש זאת אני New member 10/9/07 #46 צחוקים מטורפים!../images/Emo11.gif תגידי, את מסתובבת בתיק עם ספר "ניבים ופתגמים" או מה?!
I I מ י ר ב I New member 10/9/07 #45 איזה יופי! לא הייתי במחשב אבל שמעתי את השידור ברדיו. ואז אני שומעת את גיא אומר קרן פלס2,תפוז... אני אומרת לרינת,לכי לפורום של קרן תראי מה הולך שם ואז אנחנו קולטים את ההודעה הזו. ברוכים הבאים...
איזה יופי! לא הייתי במחשב אבל שמעתי את השידור ברדיו. ואז אני שומעת את גיא אומר קרן פלס2,תפוז... אני אומרת לרינת,לכי לפורום של קרן תראי מה הולך שם ואז אנחנו קולטים את ההודעה הזו. ברוכים הבאים...
ט טל ליהיא New member 10/9/07 #55 גיא חמוד/tapuzforum/images/emo24.gif לצערי שמעתי רק חלק קטן מהתכנית... בדיוק על המייספייס ואז היו לי מלא טלפונים. אז איך היה/tapuzforum/images/emo35.gif
גיא חמוד/tapuzforum/images/emo24.gif לצערי שמעתי רק חלק קטן מהתכנית... בדיוק על המייספייס ואז היו לי מלא טלפונים. אז איך היה/tapuzforum/images/emo35.gif
L LaviDavi New member 10/9/07 #58 ../images/Emo109.gifגיא זוהר היה??../images/Emo2.gif אני מתה עליוווו!!!
I I מ י ר ב I New member 10/9/07 #59 גם אני אוהבת אותו הוא חכם,יש לו קול מאוד רדיופוני וסקסי,נראה מעולה אבל,התאכזבתי ממנו אתמול.