כאן.. פה.. אוהבת..

כאן.. פה.. אוהבת..

Blue moon you saw me standing alone without a dream in my heart without a love on my own. Blue moon, you knew just what I was there for you heard me saying a prayer for somebody I realy could care for. And then there suddenly appeared before me, the only one my arms will ever hold I heard somebody whisper, "Please adore me." and when I looked, the moon had turned to gold. Blue moon, now I´m lo longer alone without a dream in my heart without a love on my own אנשים!! היה זה יום ארוך.. אוהבת את כולכם.. עם מישהו בא לו לדבר. שיצעק.. שני.

זהרי

New member
קיפודית

זה מוזר עד כמה יום יכול להיות נפלא וקודמו ההפך הגמור כולנו כך... מחר יש לי יום ארוך ומיגע.. מקוה שאחזיק מעמד.. בידידות זהרי

deep ocean

New member
לה לה לה לה לה

איזה יום יפה איזה יום איזה יום יפה איזה יום לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה להלהלהלהללהלהלהלהלהללהלהלהלהלהללהלהלהלה לי בא לצעוק לא לדבר לצעוקקקקקק שאני אוהבתל את העולם הזה אני אוהבת את עצמי אני אוהבת את עצמי איך שאני I LOVE MYSELF AS I AM לא רוצה להיות אחרת אוהבת את עצמי מקבלת את עצמי ככה אני ושיקפצו לי כולם אני אפליץ כשבא לי חהחהחהחה ואני אמשיך לעשות מה שבראש לי ואם היה לי זין- אז כולם על הזין שלי...... חהחהחחהחהחהחה

המממ...

בהתחשב בדבר האחרון שאמרת - איזה כיף לכולם, הא?... אבל ברצינות: אני נורא נורא שמח לקרוא את מה שאת כותבת! זה נפלא! תפליצי, תעשי כל מה שבראש שלך... תאהבי את עצמך כמו שאת, בדיוק כמו שאת... בדיוק בדיוק כמו שאת עכשיו, ברגע זה!!! ואו, זה מדבק!! תודה, מיכלוש!!! שלך באהבה ובהערצה, בן

deep ocean

New member
תידבק תידבק

כיף לכולם פה על הזין שלי? חהחה, יש שם מספיק מקום, חהחהחחהחה מעניין איך הייתי בתור בחור??? המממ לא עניין אותך אף פעם איך היה עם היית בחורה? אותי זה מעניין דווקא מיכל בגירסה הגברית טוב, יש לי 3 אחרים אז אם כבר הייתי גבר אז לפחות כמו אח שלי הגדול הוא מלך!! הוא מלך!! הוא מלך!!!! הוא מדהים חכם מוכשר יפה מצליח סקסי מצחיק נהדר לב טוב מקסימון פשוט!!

deep ocean

New member
טעות דפוס, התכוונתי לכתוב

אם לא עניין אותך אף פעם איך היית מרגיש בתור בחורה ולא בחור???

מהרבה בחינות אני מרגיש בחורה,

כך שדי לא אכפת לי. ובכלל, אני לא חווה את ההבדלים בין המינים מי-יודע-מה. אני ואת לא גבר ולא אישה, אנחנו מה שאנחנו. את כרגע עושה את מסעך בגוף של אישה, אני בגוף של גבר, אך אני אינני גבר, אינני אישה - וזו לא התפלספות, אלא אמת מעשית יומיומית ופשוטה. כך אני חווה את הדברים (ולא חושב אותם, זה לא מענין אותי כל זה, אני לא פילוסוף). אם הייתי בגוף של אישה, אני יודע שהרבה דברים היו אחרת, אבל אני מקווה שהייתי משכיל באותה מידה לשמור על עצמי ולהיות אני, כפי שאני היום... שלך באהבה, בן

deep ocean

New member
ברור לי שבתור גבר הייתי אחרת

ואתה בתור אשה היית שונה. אין סיכוי שהיינו אותם בני אדם מעניין איך זה היה. גם מעניין אותי להרגיש גבר מהבחינה המינית- להרגיש מה אתם חווים זה מאד מסקרן אם הייתי יכולה-הייתי רוצה להיות גבר לכמה ימים בגלל הסקרנות ואז לחזור להיות מה שאני!!

למעלה