כאן נמחקה הודעה

הו, ../images/Emo58.gif פרק 20...

נשארו 2 פרקים לסיום העונה הראשונה, והרבה דברים עדיין לא סגורים ומובנים [כמו: "מי בשם שמיים הפיץ את ארה"ב?!]. כנראה שכן, יהיה ממש מגעיל שיפתרו את הכל ב-2 פרקים ואז לא תהיה עונה שניה.
ברוך הבאא!!!
^^

Coolioo

New member
בהצלחה

סוף סוף יש פורום לסדרה המעולה הזאת, במקרה רק ראיתי שיש פורום-רק מהחתימה שלך.. אני בנתיים ראיתי עד פרק 16..יש לי לראות עוד 4 פרקים של JERICHO איזה כיף!!

אחלה סדרה! בשעה טובה...../images/Emo24.gif

סוף סוף יש עם מי לחלוק... אני רק תוהה... מה הסוד הנורא שעומד מאחורי ג'ייק... שממש, אבל ממש לא מנדב פרטים מה עשה בחיים שהיו לו קודם שחזר ליריחו.... כנ"ל לגבי הוקינס.... למישו יש רעיונות?

הו, ../images/Emo58.gifהסבירו לגבי ג'ייק.

הוא עבד בחברה של הרוצחים השכירים ההיא, רווינהוד, והוא מתבייש בזה שהוא רצח אנשים בעיראק. לגבי הוקינס... :S אנ'לא יודע - זה ממש מסתכל לגביו!!!
אני לא יודע אם לסמוך עליו או לא?! אעה.

נממ, ../images/Emo58.gif מעליי, וגם בהודעה הזו.

נא לסמן את סימן הספוילר [
] על פרקים מתקדמים, כי יש הרבה אנשים שהם עדיין לא עוקבים אחרי הסדרה בדיוק לפי הקצב של ארה"ב.
הסבר לספוילר בתקנון הפורום - אתה מוזמן לקרוא.
ובקשר לג'ייק - אם זכור לי טוב, כשמכונית אחת רדפה אחרי ג'ייק, כשהם יצאו מהעיר... וג'ייק וחבריו נתקעו בקור המקפיא מחוץ לעיר... ג'ייק התוודה בפני אבא שלו שהוא רצח ילדה קטנה בעיראק - והוא עד עכשיו זוכר את העיניים התמימות שלה...

lgmtk

New member
למרות שעוד לא בטוח לגבי הוקינס...

אני מת עליו :}~ בחור טוב, חכם ויודע מה לעשות כשצריך. לא אשמתו שהעולם התפוצץ מסביבו P:

lgmtk

New member
מזל טוב על הפורום וגם כל הכבוד! D:

התחלתי לראות עוד כשהייתי בארה"ב, התמכרתי ישר. עוד לא הייתה סדרה דומה לזאתי, בהחלט חידוש, והגיע הזמן שיביאו אותה לישראל P: בהצלחה פה ^_^

מזל טוב אבי !../images/Emo140.gif

בהצלחה חבר, והמון
מאחלים: יעקב, פרד, ג'ורג' גדילן, גקי ספארו. וכולם איש אחד
(אני תמיד נדהם ממידת פיצול האישיות שלי
)

Wish Master13

New member
מזל טוב ובהצלחה לפורום

אחלה תוכנית, חשבתי שאין הרבה ישראלים שרואים אותה. חבל שכבר נגמרת העונה הראשונה.

naama050

New member
מזל טוב :)

אם כי קצת באיחור.. חיפשתי כל כך הרבה פורום של הסדרה, אני שמחה שפתחת. בתקווה שהעונה השנייה תגיע מהר.

למעלה