מבחור *סקסי* בלתי נראה! זה עושה את כל ההבדל!
L lashlushon New member 5/3/07 #34 אבל אם הוא בלתי נראה איך את יודעת שהוא סקסי? אם עץ נופל כשאף אחד לא שומע, הוא משמיע קול?
L lashlushon New member 5/3/07 #36 אז אני מבין שאני אמור להרגיש נחיתות כשהוא עובר לידי? איזה מזל שאני מסוגל לשנות צורה...
ד דנטארתורדנט New member 5/3/07 #38 אופס../images/Emo3.gif לא שמתי לב. זו השעה. למחוק את כל השטויות שלנו.
L lashlushon New member 5/3/07 #40 זה עדיין לא סגור לא בטוח שהוא מגלומן. בינתיים הוא חולה נפש, עם רגשי נחיתות. זה הכל!
L lashlushon New member 5/3/07 #23 איזה יופי! חזרת! עכשיו אנחנו יכולים לאכול פיצה עם קישואים, או לחלופין, טוסט עם גבינה צהובה וממרח שוקולד!(מה שיגרום לכם להקיא קודם)
איזה יופי! חזרת! עכשיו אנחנו יכולים לאכול פיצה עם קישואים, או לחלופין, טוסט עם גבינה צהובה וממרח שוקולד!(מה שיגרום לכם להקיא קודם)
L lashlushon New member 5/3/07 #30 מצטער, אזל במלאי אבל אם יש לך כוחות, אני תמיד יכול לסדר איזה מישהו שיפתח לך את הראש בצורה דיי חולנית...
מצטער, אזל במלאי אבל אם יש לך כוחות, אני תמיד יכול לסדר איזה מישהו שיפתח לך את הראש בצורה דיי חולנית...