כאן נמחקה הודעה

GaLmgnT

New member
../images/Emo58.gif מסכים איתך

גם אני חשבתי על זה, ולדעתי אתה ממש צודק! כל הכוחות, או לפחות אלו שאנו יודעים עליהם, מתאימים בול לאישיות של אותו אחד, בדיוק לפי מה שכתבת. אני הוספתי עוד דבר, שכביכול מאשש את התיאוריה. אביו של מוהינדר ביסס את כל התיאוריה שלו על הגנים האנושיים (פרויקט הגנום האנושי). ידוע (לפחות לי, כיתה ט'
) שהגנים הם אלו שמעצבים את התכונות שלנו. בכל היצורים החיים בטבע ישנו אינסטינקט הישרדות, מה שאומר שבזמנים הללו הגוף האנושי צריך להגן על עצמו - ומפה באו הכוחות, אבולוציה, ממש בסגנון אקס מן. מכאן אפשר להבין שכל כוח צריך להיות "מותאם" למי שמחזיק בו. לאן אפשר להגיד שהכוחות "מתפתחים ומעוצבים" על פי האישיות של אותו גיבור, בין אם הם מתגלים מהלידה או בזמן מאוחר יותר של החיים. אני לא יודע איך זה ישפיע בהמשך, אבל זה נראה לי כמו נקודה חשובה.

אדם חדש

New member
נכון מאד

לכן טוב ששמת ספוילר. לא כולם מבינים בגנטיקה וכאלה וזה היה יכול לספיילר להם את השיעורים.

עם קלייר זה לא כל כך קשה../images/Emo3.gif../images/Emo58.gif

תראה איך החיים שלה נראים. פה מישהו מנסה לאנוס אותה ולרצוח אותה, שם היא נופלת וכל הראש שלה מסתובב לאחור, שם היא מתנגשת עם המכונית בקיר...

Mr Sinister

New member
בקשר לאייזק../images/Emo58.gif

השאלה אם הכוח שלו היא לצייר את העתיד, או לראות את העתיד, ובעקבות זה שהוא צייר במקצוע שלו הוא מבטא את מה שהוא רואה בציור. אם זה נכון, לא ברור איך זה מתחבר לזה שכשפיטר השלים את הציור שבו קלייר בורחת מסיילר, הוא באמת צייר כמו מישהו שמצייר כל החיים שלו, כאילו זה באמת הכוח של אייזק.

Michael 17

New member
../images/Emo58.gifתשובה..?!

שהוא בהיי (בסטלה) אז הוא ראוה דברים ומצייר אותם אותם אבל שהוא נגמל נהסמים הוא הכריח את עצמו לראות את החזיונות האלה והוא מבטה אותם בציור...

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifלפני שקראתי את זה

הייתי בטוח שזו סתם תיאוריה מפגרת. אבל עכשיו זה באמת נשמע הגיוני
רעיון נחמד!

למעלה