כאן נמחקה הודעה כאן נמחקה הודעה על ידי הנהלת הפורומים
N noyil New member 5/3/07 #2 תיאוריה נחמדה מאט- מאט הוא שוטר, אני מניח שהוא מתחקר ועוצר הרבה אנשים ושהוא רוצה לשמוע את האמת מהם, עם קריאת מחשבות הוא באמת שומע את האמת מאנשים. ד"א, אתה מוזמן להעלות את התיאוריה לאתר הישראלי
תיאוריה נחמדה מאט- מאט הוא שוטר, אני מניח שהוא מתחקר ועוצר הרבה אנשים ושהוא רוצה לשמוע את האמת מהם, עם קריאת מחשבות הוא באמת שומע את האמת מאנשים. ד"א, אתה מוזמן להעלות את התיאוריה לאתר הישראלי
L lashlushon New member 5/3/07 #4 חשבתי על זה כבר אבל לפי מה שהבנתי, מאט היה שוטר תנועה, פחות בקטע המתחקר, וזה היה בעייתי בנושא הזה בשבילי.
חשבתי על זה כבר אבל לפי מה שהבנתי, מאט היה שוטר תנועה, פחות בקטע המתחקר, וזה היה בעייתי בנושא הזה בשבילי.
L lashlushon New member 5/3/07 #9 צודק, יש בזה משהו. אבל למה לעזאזל אתה ער בשעות האלה??? מצד שני, למה אני ער???
M Mr Sinister New member 5/3/07 #10 שאלה טובה אני מתלבט אם ללכת לישון או לא, עוד לא החלטתי. ככה זה כשהבצפר לקראת סיום ואין לימודים כבר כמעט שבוע, הימים מתהפכים.
שאלה טובה אני מתלבט אם ללכת לישון או לא, עוד לא החלטתי. ככה זה כשהבצפר לקראת סיום ואין לימודים כבר כמעט שבוע, הימים מתהפכים.
L lashlushon New member 5/3/07 #11 לי זה לא משנה. אני שובת. כן, כן... שמעת נכון. נמאס לי מבצפר, אני שובת.
L lashlushon New member 5/3/07 #13 ואני חשבתי שאנחנו נעשה מסיבת פיגמות נו מילא... גם אני מתחיל להיות עייף...
L lashlushon New member 5/3/07 #15 איזה יופי, אז יש לנו משהו משותף... שנינו חושבים שהוא כל כך מפחיד עד שאי אפשר להירדם
L lashlushon New member 5/3/07 #17 אה הא! ידעתי שמשהו כאן מלוכלך! עכשיו, מישהו מוכן לשתף אותי במה מדובר(כי לא הצלחתי לפענח את זה בעצמי)?
אה הא! ידעתי שמשהו כאן מלוכלך! עכשיו, מישהו מוכן לשתף אותי במה מדובר(כי לא הצלחתי לפענח את זה בעצמי)?
ד דנטארתורדנט New member 5/3/07 #18 זו הייתה הודעתי לרותם, נוי ויונתן. אתה לא אחד מהם, ולפיכך - אתה לא תבין
L lashlushon New member 5/3/07 #25 כן. בלעדייך הייתי במשבר זהות קשה מדרדר לסמים, ומתחיל בקריירת ציור זוהרת.