כאן נמחקה הודעה

count on me

New member
מיטלו'ש =]

מכתב מלא עוצמה, הגעת למסקנות כה חשובות ונכונות. המשיכי להאמין בעצמך, תמיד =] זה הבסיס להכל =] ואני אגיד אגיד לך מה קרה לך --> וייתרת לעצמך. שכן עיזרי שאת רוצה ומאמינה בעצמך - את מצליחה =] אוהבת המון=]

davidori

New member
מי אני שאגיב..

כי עלי לא עבר הרבה זמן אחרי הקורס. אבל אני בטוח שלפחות העקרונות החשובים, והבסיסים, ישארו איתי תמיד - וכשאני אני ארצה באמת - אני יצליח.

count on me

New member
חברי'ה החלטתי להבהיר לכם משהו../images/Emo62.gif

ובגלל שדוד אמר את זה שוב....אני מגיבה. כבר קראתי מספיק תגובות שכתוב בהם : "אם אני רוצה אני אצליח" אז זהו שלא. וזה למה? כמה פעמים שמענו את המשפט : "אין הדבר העומד בפני הרצון?", כמה פעמים קרה שרצינו משהו ועדיין לא קבלנו אותו? אני מניחה שכל אחד יכול לספר על כמה וכמה דברים... לא מספיק רק לרצות משהו, ואני אסביר : אם יש לי רצון להצליח במבחן במתמטיקה, אבל המחשבה שלי מנוגדת לרצון...כלומר אני חושבת שאני לא יכולה...ויש לי בתת מודע רגשות, מחשבות שליליים - אז המחשבות 'ינצחו' ב'קרב'. כאשר הרצון והדמיון מתנגשים - יד הדימיון תיהיה תמיד על העליונה. ( שאני אומרת דמיון אני מתכוונת למחשבה). ומתי שיש הרמוניה בין ה-ר-צ-ו-ן ל-מ-ח-ש-ב-ה אז אין הדבר העומד בפני הרצון ! ואיך תיהיה הרמוניה בין הרצונות שלנו למחשבות שלנו? ע"י 'שכנוע עצמי' כלומר החדרת מחשבות חיוביות לתת מודע. יש צורך בלתרגל חשיבה חיובית מידי יום, על מנת לתפוס את המציאות כמציאות חיובית ! כמובן את הנושא אפשר להרחיב מאוד.... אבל שורה תחתונה: לא מספיק רצון, אלא חשיבה חיובית - שעליה אנחנו שולטים. יום טוב לכולם =]

davidori

New member
כשאני ארצה באמת..

אני גם אדע להשתמש בחשיבה חיובית, יקרא כמובן שוב את המאמרים ויתרגל את הקטע של לחשוב רק על הצלחות, ואז - אני אצליח. אני מקווה שהבנת למה התכוונתי..

davidori

New member
אני מסכים,

זה מה שאמרתי, בערך. אני יקרא את ההודעה שוב כשאני יהיה עירני יותר, וינסה להפנים. תודה

זה נשמע לי ממש מוכר...

כמו הקטע על האוטוסוגסטיה בספר של מיכאל והציטוט של המשפט: ''כאשר הרצון והדמיון מתנגשים - יד הדימיון תיהיה תמיד על העליונה'' הוא בדיוק מהספר... אבל בכל אופן, אני חושבת כמוך

facundo te amo

New member
היום לא הייתי כותבת את זה...

אני מרגישה רחוקה מהדברים האלו היום. כל מקרה אפילו לא שלחתי את זה.. לא יודעת, לא הרגשתי את זה בנוח להביא את זה. אז פשוט השארתי את זה למגירה. היום אין לי את "מיכאל שלי" וזה התשובה למה אני כמעט לא בפורום.

davidori

New member
חבל

למה לא תתקשרי למנחה שלך או משהו?! אני בטוח שהוא/היא ישמח/תשמח לעזור..

hadarwin

New member
ליטל וכולם....

ליטל המכתב היה מאוד מרגש אמיתי ואפילו קצת מקורי (אם רק אני ראיתי ת'חרוזים לא נראלי), אני בטוח שתצליחי וכולם מועדים בחיים, הכי קשה זה לקום ולהגיד נפלתי אני אלמד מזה לפעם הבאה. ועכשיו לכל השאר- רציתי להגיב על "הריב" שלכם על הרצון, אז לפי דעתי(!) אם יש הרבה רצון, מגיע איתו ביחד חשיבה חיובית, לא קורא שיש רצון - הרבה רצון, ולא סתם אמירה, והוא לא מגיע עם חשיבה חיובית, כי אז זה לא באמת רצון- אלא אמירה לנסות לשכנע את עצמך ללא כל יכולת, אז כך אני רואה את זה העיקר זה הרצון אחריו יגיעו עוד דברים כמו העשייה והמחשבה. תודה ושיהיה לכם ליל מנוחה!! או בוקר טוב או צהרים טובים תלוי מתי אתם קוראים את זה

davidori

New member
זה לא יגיע אוטומטית

אבל אם אתה בוגר מיכא"ל אתה כבר תדע איך להשתמש בזה.. מקווה שעכשיו הבנת אותי, אדר..

count on me

New member
תיקון חמור!!!

אני מאוד רוצה להצליח במבחן במתמטיקה( כל מבחן) ואני אומרת לך באמת רוצה... זה מה שיעזור לי?

davidori

New member
לא, אבל..

בגלל שאת מיכא"ליסטית, את כבר מכירה את האוטוסוגסטיה וכו', אז את תשתמשי בכלים שהקורס נתן לך ואת כן תצליחי. הרצון יעזור, והמיכא"ליות שלך (או..האוטוסוגסטיה ומחשבות ההצלחה) הם יביאו הצלחה. אדר..לא נכון?!

למעלה