כאן נמחקה הודעה

מתוך ההצהרה של התחרות

"ראוי לציין פרט אחד אחרון, לתחרות יתקבלו רק מאמרים חדשים או כאלו שלא ראו אור בעבר" - ואני מניח גם, אם כי אולי כדאי לציין את זה ב"תקנון התחרות", שהמאמר צריך להכתב ע"י מי שפרסם אותו, ולא מועתק מאתר אחר. אני מניח שאם גילה בויום היתה רוצה להשתתף בתחרות פה, היא היתה מפרסמת כאן מאמר, לא כן?

gwizard

New member
Good Catch !

ואללה, בחיים לא הייתי מנחש שזה מועתק כי מי כבר קורא מאמרים באלטרנטיבי-לי ?
טוב ששמת לב. ארדן, אתה תהיה חייב למחוק את המאמר כי פרסומו כאן ללא אישור מפר זכויות יוצרים וזו עבירה פלילית.

אני לא קורא שם

אני רואה מאמר, מתעורר בי סימן שאלה, אני לוקח משפט או שניים מהמאמר ומריץ אותם בגוגל.

RainBird

New member
../images/Emo31.gifרע מאוד../images/Emo128.gif זה מזעזע שאנשים משתמשים ביצירה של אדם אחר- מכניסים את זה לתחרות על שמם,מבלי להתייחס לקניין רוחני של הכותב. אני משאיר את זה פה כעדות אילמת. גילה בוים פעם ניהלה את הפורום הזה לא פחות, וחוסר כבוד כזה הוא פשוט מחפיר. גם אם זה בשוגג ובגלל חוסר רצינות של קריאת תקנון התחרות והפורום, וגם אם בגלל בזדון. ארדן.

גילה בויום ניהלה פעם את הפורום הזה?

לא זכור לי דבר כזה. היתה צילה, שזו מישהי אחרת, אבל לא גילה. בינינו, אני חושב שהבחור התכוון לטוב ולא הבין נכון את עניין התחרות.

אורי רז

New member
מצטרף לשאלה של אילן

לא מתיישב לי שגילה ניהלה פורום בנושא הזה, היא בקושי מוזכרת כאן (לא מפתיע אותי, אם כי נראה שחלק מההסטוריה של הפורום נמחקה), והיא מנהלת כבר שנים פורום בפורטל וואלה המתחרה. אלא אם גילה נתנה \ תתן אישור להעתקת המאמר הנה, אני מצטרף לדיעה שמדובר בהפרת זכויות יוצרים וגו'. [לא, אני לא אכתוב את זה בפירוש, כדי לא לפתות את ארדן להשאיר את ההודעה הזאת, לדוגמא במחיר אי-מחיקת כל השרשור.]

RainBird

New member
צילה- לא גילה. סליחה. טעות שלי. אני חושב שהשירשור חשוב- אז אני מנסה לבדוק עם מנהלת השירשורים אם היא יכולה למחוק את התוכן של ההודעה מבלי להסיר את כל השירשור.

RainBird

New member
אמרתי משהו על שירשור? את הודעתך נא לשרשר להודעה הקודמת.

למעלה