כאן נמחקה הודעה

johni

New member
מקרה דומה

אצלי זה התחיל שהיא ישנה בסלון, ותוך זמן קצר עזבה את הבית והלכה להורים שלה. זו לא פעם ראשונה שהיא הולכת להורים שלה. לאחר כמה פעמים שאני זה שהיה מתקשר ומנסה להחזיר אותה, הפעם אני לא מתכוון לנסות להחזיר אותה, לדעתי צריך לתת לבנאדם לחזור אם היא (!) רוצה - מתוך רצון רק שלה. אוסיף שגם עם עזיבתה האחרונה, ביקשה להתגרש וביוזמתה נעניתי לבקשתה ופתחנו בהליכים (אני לא יודע אם זה נכון להתנגד לכך אם זה מה שהיא בחרה...). אני ממש לא מבין את הגישה הזו - אם מקבלים החלטה להתחתן - צריך לעמוד בהחלטה הזו, ולא בכזו קלות ופזיזות למהר לפרק.

הערה קטנה..

הפריע לי משפט קטן שכתבת: "אם מקבלים החלטה להתחתן - צריך לעמוד בהחלטה הזו, ולא בכזו קלות ופזיזות למהר לפרק" האם באמת צריך לשמור על המסגרת המשפחתית בכל מחיר? האם בגלל שהחלטנו בעבר להתחתן, אנו צריכים לסחוב איתנו את מערכת היחסים עד יומנו האחרון? מדוע אנו חייבים בכל מחיר לשמור על ההחלטה שלנו? האם לא יתכן שטעינו בהחלטה הזאת? האם אי אפשר לתקן החלטה שגויה? האם כשמפרקים את החבילה, באמת עושים זאת בפזיזות? משפט כל כך קצר ומעורר כל כך הרבה שאלות...

פלסטיק

New member
תתבגר בן-אדם

בטח תחליפו דירה והכל יהיה בסדר, ואם לא אז תצטרך להחליף את האוטו, ואם לא אז תחליף את הריהוט, או את המחשב, או את הפאלם, או את הכלב או את הסרוויס במטבח...וכשתגמור להחליף את הכל תתחיל את הסיבוב מחדש תגיד אתה חושב שאשתך התחתנה אתך או עם הארנק שלך? היחסים בינכם זו בעיה של שניכם או רק שלך? מצטער שאני לא "מעודד" ו"משתתף" אבל תפקח את העיניים ותבדיל בין סיבות ותירוצים

למעלה