או ירידות בעליות.....
מוסקיטר יקר וכל החברים שלום. רציתי להבהיר שההתדרדרות בינינו התמשכה שנים, עם עליות בירידות אבל סה"כ בירידה, עד שקלטתי שהגיע רגע האמת והחלטתי דוקא לנסות מחדש ולשנות את הגישה שלי באופן בסיסי (ועברתי תהליך מאד מורכב עד שהצלחתי). האמת, היא היתה מאד מופתעת וקיבלה בשמחה את השינוי, ואפילו היתה התרוממות רוח גם אצלה. באותו שלב, כשהתחלנו לדבר סוף סוף על הדברים האמיתיים, היא הביעה חשש שאולי לא נצליח ובעצם הביעה פחד מאכזבה נוספת. אמרתי לה שאני מודע לכך שיהיו לנו גם עליות וגם ירידות, אשר חלקן יהיו כואבות. אבל הדבר החשוב הוא להיות מודעים לכך, להתחזק, ולהביא לכך שסה"כ ירידות יהיו פחות מסה"כ עליות, כך שהמגמה הכללית תהיה בעלייה (כמו בורסה טובה - אולי דוגמא לא כל כך מוצלחת). אם אני מסתכל היום, הרי שהיינו בשפל יותר עמוק מאשר עכשיו וגם אם ההחלטה מצדה ללכת איתי במהלך הינה איסטרטגית ולא רגשית, אני מקווה שעם הזמן היא תיפתח אלי יותר. אסור לשכוח שגם במהלך ההתקרבות היא נפגעה כאשר חשפתי בפניה שעקבתי אחריה ואני יודע על הקשרים שניסתה להסתיר ממני, וכעת היא משוכנעת שאני עומד מאחורי הפסקת הקשר איתה מצידו (לפחות לפי מה שסיפרה לי כך המצב), מה שבהחלט מפריע לה אם היא מתגעגעת לקשר הזה (ואני יודע שהיא מתגעגעת). יש חידה חמודה, על חילזון שמטפס על עמוד וביום עולה שני מטרים ובלילה מחליק אחורה מטר אחד. אני מקווה שבסה"כ אנחנו בירידה זמנית ונשנה מגמה בקרוב. בסה"כ אני משתדל לשמור על אופטימיות ולא ליפול ברוחי.