כאן נמחקה הודעה

מני.ת

New member
כאן נמחקה הודעה

על ידי הנהלת הפורומים משום שלא עמדה בתקנון הפורום

DCS

New member
בקיצור - ראיתי ,נפגעתי ועכשיו ...

אני גם רוצה כזה. אבל בחיים לא התעסקתי בשוקולד - פרט לאכילה. אז איך אפשר לקנות ? איפה ? וכמה ? אלא אם אתה מצליח לשכנע אותי שאוכל להכין. מדהים ויפה. ואני גם רוצה.

מני ... מני... הדרכה נוספת בבקשה

ראשית אני חייב לומר לך שכל פעם שאני רואה את התמונות שצירפת אני מתפעל מחדש שנית, יש לי את כל החומרים תוכל להסביר יותר את השלבים? טמפרור שפיכה על דך שקף ולשטח דק דק אחר כך לצנן ואז לחתוך עם מחוגה???... האם זו מחוגה רגילה שאנחנו מרכיבים סכין בעצמנו ואם כן איזה סכין וכשמורחים את השוקולד על השקך הציור לא נמרח? לחתוך את השקף באיזה שלב בדיוק? (ואוווו כמה שאלות)

מני.ת

New member
כאן נמחקה הודעה

מני.ת

New member
כאן נמחקה הודעה

מאקי

New member
שם בשבילך??

מניטייסט Meny taste הולך??? ואני רוצה הפצה פה בארץ הקודש... טוף?? שבת שלום מני מתוק .. תרתי משמע

מני.ת

New member
כאן נמחקה הודעה

מאקי

New member
זאת אומרת שהמני'ס בבית יודעים

על זה שאני משתטה פה? חחחחחחחחחחחחחח צחקתי וסתם טיזינג יו... עודף זמן אין לי.. אבל אשווק אותך תמיד... תודה לך חבר מתוק.. תרתי משמע... נפגש בשמחות.

מני.ת

New member
כאן נמחקה הודעה

DCS

New member
יש לי יש לי

צף-לד או לפי המשפט " האם תירצי יקירתי כי מעל הקפה המהביל הניח את הצף-לד " (ואם לא חסר לך ...) כמובן שכל הזכויות שמורות לעולמי עד ואין להם מחיר- אלא, אם אקבל מס' דוגמיות לניסוי. חבל שאין סיכוי שאצליח לעשות זאת לבד שבת שלום

מני.ת

New member
כאן נמחקה הודעה

לשים לך למעלה "שוקוקלף" ?

מזכיר קצת גם את הקריאה בקפה ! בתמורה לרעיון מבקשת שתקנה לי שם מכונת טמפרינג קטנה (אני משלמת, אתה רק שולח) סתם, בצחוק, אני כבר בקשר עם כל יצרן ויבואן אפשרי בתבל ביומיים האחרונים. אסנת

DCS

New member
ניסיון נוסף

אפ-לד או UP-LED או לחילופין שוק-אפ (דגש ב פ')

למעלה