כאן נמחקה הודעה

ורדה 1

New member
אני בספק אם הוא קרא הוא לא כותב קבוע בפורום. חשוב להבהיר שלא מדובר בשי גל!!! אני בספק אם לאורחים הפחות קבועים כאן זה היה ברור.

מעניין מיקלול וצ'ילי

אם אני זוכרת נכון , זה בדיוק מה שאתן רציתן לעשות לא מזמן, ועוד תחת סמל של הפורום ובחתימת משתתפיו...... לא יודעת, אין לי מיומנויות של איש העולם הגדול, אבל כשאדם אחר עושה זאת צריך למחוק את זה פתאום? מה שאתן כתבתן אז עודד הודעה כזאת. ואת רוני......בחייך, אז לכי לעו"ד ותתבעי אותו. אם כל אחד יכתוב מה לא טוב לו, עסקים טובים ונחמדים, שלא התכוונו לכל רע [אינני מביעה דעה בפרשת הגבס, כי אינני עורכת דין, ואני לא יודעת מה אמת ומה לא אמת] יחוסלו, רק כי אדם אחד הגיע אליהם ביום רע שלו, או של המוכר/ת והחליט להלקות אותם בפומבי. וזה נוח לאללה. אני רואה איך עושים את זה בעיר הזאת ממש לגננות בלי להניד עפעף. וכיוון שזה המקצוע שלי, ואני רגישה להתנהגות כזאת כלפי קולגות שלי [כן,גם מתוך הידיעה שיום אחד יבוא הורה כזה או אחר שלא תהיה לו/לה איתי כימיה ויחליט , באותה קלות, לעשות לי את זה], אני לא מוכנה לקחת בזה חלק . אין לי זכות להחריב או אפילו לנסות לפגוע בפרנסתו של איש. אלא אם כן הוא: אלים, מסוכן, רוצח, פדופיל וכן הלאה.

מיקלול

New member
מפוזרת, מה שאנחנו הצענו בזמנו ,זה

להעיר לבתי עסק שונים על שירות, או אפילו לפרגן, ולעולם , לעולם לא לפגוע בצורה כל כך בוטה בפרנסתו של אדם. זה בכלל לא אותו הדבר ולכן אני עדיין בעד מחיקת ההודעה . השרשור הזה הוא במידה מסוימת נקמה, ואת זה לא היית רואה אצלנו וגם לא תראי, כי אנחנו בפועלינו ממשיכות יחד עם קבוצה של אנשים נהדרים שלא מנסים להיות "אנשי העולם הגדול" אלא רק להפוך אכפתיות למעשים

הבוקר טוב שמה..

לא בא במשמעות של "כאילו איך לא ידעת.." או כמו שאומרים "בוקר טוב אליהו" אז של תבינו לא נכון כאילו התכוונתי שיהיה לכם בוקר טוב אני הולך לבית הספר חח.. אז בוקר טוב.. =) ונראה לי שהוא כן קרא.. לא יודע הרגשה.. או שלא.. חח.. אני ממש החלטי הבוקר מה..

א י ו ש י

New member
ובגלל שאני מכירה אישית את הכותבת

אני יודעת בפירוש שלא מדובר בחיסול חשבונות או נקמה. נכון היא לא ניסחה היטב את הדברים ואף מסרה פרטים שלא היתה צריכה למסור אבל ההודעה בגדול כן לעניין. מר ארבל כן גולש כאן ואף מנסה לפרסם את עצמו (ראי בקישור שצירפתי בהודעתי למעלה) ומן הראוי שאנשים ידעו איזה אדם הוא. אם היית הולכת לעסק שבעליו לא אמין/לא משלם בזמן לספקים ועוד היית פונה אליו??? אני לא!!!!! יחד עם זה אמרתי לריבי שתבקש שתמחק את ההודעה כאן כי היא לא נוסחה היטב ומצטיירת כנקמה. והיא ממש לא!!!! נקמה תאמיני לי

chili3

New member
מפוזרת, זו ממש לא היית כוונה שלנו

וחבל שלמרות שניסיתי להסביר גם אז, את עדיין חושבת שהכוונה שלנו היא לפגוע בבעלי עסקים בעיר. ושוב אני חוזרת מדגישה שעיקר הפעילות שלנו היא מול העירייה וגופים גדולים (כמו הסופר סנטר), ונושאים שנוגעים לכלל האוכלוסיה. כדי שיהיה לנו ולילדים שלנו עתיד טוב יותר בעיר הזו

צ'ילי, ברור לי לגמרי שזו

לא הייתה כוונתכן. הבעייה היא שישנם כל מיני סרגלי הערכה כאלה ואחרים. וקשה מאוד להשיג אותם לגבי כל בעל מקצוע. בשביל זה ישנן מערכות [במקרה של אנשי החינוך, המקרה שנוגע ללבי משום מה, ישנה מערכת מסועפת של פיקוח] והמערכות האלה מציבות את בעל המקצוע מול הרגל ומודדות אותו היטב, האמיני לי. נכון, יהיו שיגידו שלא מודדים היטב. ולפעמים זה קורה. אבל הקלות הבלתי נסבלת בעיר הזאת, להחליט לחסל מישהו ולהצליח בזה מצויין, זו משגעת אותי. ואינני מדברת עליכן. אני מדברת על מקרים שראיתי במו עיני. ואני בטוחה שלא הייתה שם כוונה רעה. צאי וחישבי. שלושה אנשים החליטו שמסעדת "אוכל קר" היא לא מסעדה טובה. יש לפורום כוח גדול, ואם שלושתם יכתבו כאן את זה, אנשים אחרים יחליטו במודע או שלא במודע להדיר רגליהם מהמסעדה. אבל אולי השלושה פשוט אוהבים אוכל חם, מלצרית כחושה [וזו ששם מלאה] וקירות כחולים לאכול מולם [הקירות שם צהובים]...... היכולת שלי לבקר היא מובנית ומצוייה בי הרבה יותר מן היכולת שלי להבין שזו רק אני שחושבת כך, ושאני עשוייה להזיק אם אבקר ביקורת כוללנית ושוחטת. ולכן אני נזהרת מביקורת עד מאוד לפעמים גם אני יוצאת מן הכלל שלי ומבקרת. זה צריך להיות ארוע חריג מאוד. והמלצות.... גם זה קצת "חורק" לי, יודעת למה? כי איך שלא יהיה, הן באות על חשבון בעל המקצוע האחר, ואולי גם הוא מעולה? בקיצור. בעניינים כאלה יש ללכת על ביצים.

roni81

New member
לבקשתי ההודעה נמחקה

לא התכוונתי לתת פרטים מזהים בצורה כזו או לעבור על תקנות. פשוט סיפרתי את כל הסיפור ושמתי את כל הקלפים על השולחן. שראיתי את התגובות הבנתי שמסרתי יותר מידי מידע ולכן פניתי בבקשה למחיקת ההודעה.

moosa1

New member
מוטב שנמחקה ההודעה.

זה לא המקום להתחשבנות ולויכוחים מהסוג הזה.

blue43

New member
רק לשפוך יותר אור על התופעה

ישנו מפעל אלקטרוניקה בירושלים שבאופן קבע שם לעצמו כמדיניות לעכב תשלומים לספקים בטווח של עד חצי שנה (ואם אפשר יותר מה טוב). אז אל נהיה כאלה נאיבים, יש רבים בקרבנו שמעכבים תשלומים (אם כמדיניות ואם סתם ככה) רק כדי להרוויח עוד כמה גרושים מהריבית בבנק. לא כולם קורצו צהחומר הזה שכשהם חייבים למישהו כסף אז הם גם לא יישנו בלילה בגלל זה. אגב, תכננו להזמין אצל הבחור שהוזכר בשרשור זה עבודת לבית. לפי שעה ולאור התגובות כאן החלטנו להקפיא את הכוונה הזאת.

למה תמיד כשיש הודעות מעניינות

אני לא כאן? למה תמיד הן נמחקות לפני שאני מספיקה להגיע?!

למעלה