כאן נמחקה הודעה

roni81

New member
כאן נמחקה הודעה

על ידי הנהלת הפורומים משום שלא עמדה בתקנון הפורום

א י ו ש י

New member
אני עדה שהסיפור אמיתי../images/Emo45.gifריבי חברה

קרובה שלי
כיף לראותך פה

cr

New member
זה לא המקום... זה עניין בינך לבינו

ויש דרכים נאותות לטפל בנושא... ולא ארחיב.. לדעתי אפילו לשקול מחיקת הודעה זו..

אני דוקא חושבת שיש מקום../images/Emo45.gif

אני לא כותבת כאן הרבה אבל קוראת אתכם בעיון רב היו כאן לא מעט שרשורים שבו אוזכר שמו של ארבל לשימצה אני חושבת שמן הראוי שאנשים ידעו איזה אדם הוא לפני שלוקחים את שירותיו. מי שמפרסם בעיתון ומתחמק מתשלום לא נשמע אדם הגון וישר ולפי מה שהבנתי ריבי כן ניסתה לא פעם ולא פעמיים לאתרו ולסגור בינה לבינו את הענין אך משלא הצליחה פנתה ושיתפה גם אותנו. לא פסול

א י ו ש י

New member
מה פתאום חיסול חשבונות?????

אני מכירה את ריבי והיא האחרונה שתרצה ללכלך על מישהו אני חושבת שההודעה במקום לא רק כי היא חברתי אלא כי האיש הזה נותן שירות ושמו עלה לא פעם ולא פעמיים בפורום (ולא לחיוב הייתי אומרת) מיקלול על כאלה אנשים בדיוק אנו משבחים או קוטלים......

מיקלול

New member
משבחים כן, קוטלים כן, אבל לא פוגעים

בפרנסה, גם אם זה מה שהוא עושה לריבי.

cr

New member
וגם לא פוגעים בבני משפחתו או

חושפים פרטים לא רלוונטיים... ושוב- זו דעתי.... ועדיין בדעה כי רצוי למחוק...

א י ו ש י

New member
לגבי הפרטים המזהים מסכימה../images/Emo4.gif

שלא היו אמורים להחשף (ריבי לא ממש בקיאה בחוקי תפוז) לא שמתי
לתוכן ההודעה כי אני מכירה את המקרה על כל פנים מעבר לנקודה זאת עדיין יש מקום להודעה כי כמו שאמרתי מדובר על בעל עסק ומן הראוי שידעו אנשים.

roni81

New member
אופס לא ידעתי

מבחינתי אם אפשר לצנזר חלק מההודעה אז שיורידו את מה שאסור. חשבתי רק שצריך לשמור על השפה הנקייה ממילים גסות וקללות.

א י ו ש י

New member
והנה קישור../images/Emo26.gif

עם מי יש עסק אז למה לא לכתוב שידעו? אני באמת לא מבינה גם לא רואה שיש עבירה על תקנון תפוז או משהו....

roni81

New member
קצת צודקים

זה נשמע רע שאני "מחזירה לו" כבייכול אבל הכוונה שלי היא לא רעה ואני חוזרת בי מהמשפט האחרון שנאמר מתוך היותי פגועה ממנו אבל גם לא השמצתי אותו, לא השתמשתי בתיאורים לא הולמים ולא פתחתי עליו פה ג'ורה כמו שנאמר סיפרתי עובדות בלבד. פשוט חשבתי שחשוב שאני יספר ויידע אותכם במיוחד שמדובר בבעל עסק. צר לי אם למישהו לא נוח אם מה שכתבתי אבל חשבתי שיותר נכון זה לספר את האמת לגבי מה שהיה.

chili3

New member
אני לא מצדיקה אותו לרגע, אבל יכול

להיות שיש לו כרגע איזו שהיא בעיה לשלם? כי נראה לי מוזר שבעל עסק במודיעין ירצה "לשרוף" את עצמו באחד המקומונים בעיר. הרי, אם הוא לא ישלם לכם, לא תתנו לו לפרסם שוב, אז מה יוצא לו מזה? סתם נקודה למחשבה

nevophir

New member
אוייש ריבי כמה שאת נאיבית...

אם כך תתעמתי עם לקוחות בענייני גביה תישארי בלי לקוחות,בלי מקום עבודה (וכדאי שמנהל המקומון לא יידע בכלל שכתבת כאן אם את רוצה להמשיך לעבוד אצלו...)אולי גם בלי חברים ואולי גם עם תביעה אזרחית על הוצאת לשון הרע או פגיעה במוניטין או השד יודע מה... אני מציע לך לבקש ממנהלי הפורום למחוק את הודעתך ולסגור את ענייני הגביה ללא פרסום בפומבי...אני מבין את התסכול.אני מבין את ההשפלה,אני מבין את הנזק הכספי שנגרם לך אז דעי לך שכך מתנהל מוסר התשלומים במדינת ישראל ובמיוחד בענף הבניה וכמי שלו נסיון עשיר ביותר בגביה של סכומים בחמש ושש ספרות את צריכה המון סבלנות,תחכום,עקביות והתשת החייב אך בטח לא להיכנס לאמוציות כי ברגע ששלחת את ההודעה הפסדת את החוב שהגיע לך... לידיעתך עיכוב תשלום בשבוע אפילו לא נחשב בעולם העסקים לעיכוב או דחיה או התחמקות...זה נראה סתם...ממש סתם,מילא היית מספרת לנו על 3 חודשים שאת רודפת אחריו אבל שבוע?!!!בגדול נסחפת...

cr

New member
לא רציתי להרחיב אבל... ניסחת ברור

את מה בעבר לי בראש.... ואפילו היית עדין...
פוליטיקאי..?

Angel972

New member
בקרוב ../images/Emo8.gif

אופיר ... אנחנו מריצים אותך למועצה ואת אמץ ושי לראשות העיר

nevophir

New member
אינעל אנג'ל...../images/Emo186.gif

לא פוליטיקאי...אבל בעל נסיון וכושר הבעה אולי...למדתי להיזהר בחיים מאמירות וניסוחים שאחר כך רק מצטערים עליהם.לגבי פליטות פה אני עדיין עובד על זה אבל זה יותר קששששהההה

Angel972

New member
מה אתה כל כך מפחד מהפוליטיקה ../images/Emo35.gif

קח לדוגמה את נתניהו ... הבן אדם עבד על כל מדינה, וכולם ידעו את זה ואתה יודע מה ?! יש עוד מספיק אנשים שיבחרו בו שוב. אז מה אתה דואג ? לפחות אתה לא צריך לעבוד על אנשים אלא רק לדאוג באמת ... כמו שאתה יודע

היי ריבי מה שלומך..?!1

את בטח לא מכירה אותי.. אבל אחרי שקראתי את כל השרשור הזה רציתי לומר לך שאני לגמרי מבין אותך ומזדהה עם כל מה שרשמת.. אני אבי יוסף בן 15 ממודיעין לומד מעירוני א'.. לא מכיר את שי ארבל הזה.. אבל לפי מה שקראתי ואיך שהוא נשמע לי את צודקת לגמרי.. בכל מקרה.. רציתי לומר לך שקודם כל כל הכבוד על ההעזה לבוא ולרשום את זה.. מה שכן, אני לא רוצה לגמרי לקחת עמדה, אבל נראה לי שעדיף שההודעה תישאר.. הרגשה כזאת.. לתבוע אותך הוא בטוח לא יכול חח.. ואל תלחצי.. אני בטוח שאחרי שהוא קרא [ והוא קרא !! טוב לדעתי הוא קרא.... =( ] הוא יתחנן להחזיר לך את התשלום.. אז מה שכן את נשמעת לי בנאדם רגיש ומבין עניין.. אל תקחי את זה קשה.. ומכל השרשור הזה תקחי מה שבא לך.. רק לא קשה.. אנשים שלא מכירים אותך לא באמת יודעים למה התכוונת.. וזה בסדר ומובן.. אז כמו שאמרו לי פעם מי שמכיר אותך יודע מי את ומבין אותך.. ומי שלא יכול לקפוץ P: חח סתם.. בכל מקרה.. יהיה בסדר.. אל תדאגי יהיה בסיידר.. חחחח.. ברצינות..!! ולמי שמעוניין אני באיסייקיו 250987932 חח..

למעלה