כאן נמחקה הודעה

כאן נמחקה הודעה

על ידי הנהלת הפורומים משום שלא עמדה בתקנון הפורום

ת ה ל ה

New member
תודה דיקלה על התגובה הכל כך נכונה

באמת לדעתי צריכה הקהילה להתגייס להגיב ואולי גם להחרים את החברה. הכוח שלנו באמת גדול. אז איך עושים זאת? אפיץ את הכתבה לכל אנשי תהל"ה. תודה דליה

רגע רגע,,, חכו שנייה!

קודם כל סבבה שיש כאן התיחסות לנושאים צרכניים אבל,, כל הידיעה משובשת ! שטראוס עלית לא נתנה שום חסות לשום מצעד גאווה לא בירושלים ולא בשום מקום אחר! היתה חסות במצעד ה א ה ב ה בת"א שזה לא ממש קשרור דווקא לקהילת הלהט"ב, מבלי לפגוע במשפחת שטראוס עלית- הם רגישים(לחיוב) לקהילת הלהט"ב מסיבות אישיות שלהם,,,, נראה לי שאנחנו מתפרצים לדלת פתוחה,, לצערי הרב המציאות במדינת ישראל היא כזו שאין לנו כאזרחים וודאי לא כקהילה שום אפשרות ליצור "חרם צרכנים", לגבי שום נושא, בארה"ב העלו את מחיר החלב בסנט- הציבור הפסיק לקנות חלב, נראה לכם שכאן העסק הזה עובד? אנחנו צרחנים ולא צרכנים,וגם נותני השרותים החברות הרשתות,, לא ממש מתיחסות לצרכן ,והוא אינו מקבל את הכבוד המגיע לו כצרכן, נכון יש טיוח במידה והעניין מגיע לעיתונות וכלבוטק וכ,, כל זמן שמנטליות ה"אין מה לעשות ככה זה",,תמשיך אנחנו כצרכנים נמשיך להיות מזולזלים ללא שום כוח להשפיע, קצת פסימי, אבל ריאלי, אמרו לי שכדאי לתת כמה דוגמאות: 1-כמה מאיתנו הפסיקו לקנות חלב של תנובה בגלל הסיליקון? מישהו בכלל זוכר? 2-כמה מאיתנו לא קונים מוצרים המיוצרים ב"שטחים"-במידה ואנחנו לא מסכימים לישיבת יהודים במקומות אלו?(מי שפוליטית מסכים סבבה). 3-כמה מאיתנו מקפידים לקנות מוצרים כחול לבן? או לפחות בהעדפה? 4-כמה מאיתנו הפסיקו לקנות בטיב טעם לאחר הגילוי המגעיל בכתבת הטלוזיה? 5-כמה מאיתנו מחרימים חברות תעופה? חברות אוטובוסים? חברות הסעות? אשר ניכנעו ללחץ החרדי? ועוד ועוד,,,

white star

New member
../images/Emo54.gif נראה לי שאתה לא הבנת

שטראוס הולכת לקבל אישור מהרבנים על כל מהלך עסקי ועל כל נתינת חסות שלהם. לא משנה הסיבה, תהיה בטוח שהרבנים לא יתנו להם לתת חסות לארועי הגאווה

למעלה