כאן נמחקה הודעה

TRIPLEfnH

New member
כאן נמחקה הודעה

כאן נמחקה הודעה על ידי הנהלת הפורומים

wwftapes

New member
ידידי, אתה עם כמה טעויות

דבר ראשון, ברוך הבא, גם אני מכפ"ס... אני מעיין בהודעה שלך ואני מזהה כמה וכמה טעויות דיג´נריישן איקס לא התחיל בתחילת 98 מכיוון ששון מייקלס פרש מהאבקות במרץ 98(החודש ה3 ב98) וכל הקטע של ג´נריישן איקס התחיל בערך בתקופת אינ יור האוס 16-18(אינ יור האוס 19 כבר נקרא- די ג´נריישן איקס ויש בו קרב מייקלס- קן שמרוק) באותה תקופה שהיה מלחמה בין ארה"ב לקנדה ( בwwf לא באמת) דבר שני אוסטין לא מחקה את גולדברג ושטות כזו לא ראיתי הרבה זמן אוסטין התאבק גם בwcw שנים לפני שהגיע לwwf( הגיע בערך בינואר 96) וכמעט תמיד השתמש באותו סגנון( למרות שאת הסטאנר המפורסם יצר רק ברבע גמר מלך הזירה 96 נגד סאביו וגה אחרי שדיביאסי פרש והוא לא השתמש יותר במיליון דולר דרים) עכשיו אחי יש לי שאלה אליך יש לך אייסיקיו? יש לך קלטות wwf,wcw,ecw? והכי חשוב- יש לך אינ יור האוסים?? לי יש מלא קלטות ואני מאוד מעוניין להחליף איתך או למכור לך אז האם יש לך אייסיקו ענה מהר

לא משנה

New member
טעיות ? לא נראה לי

לגביי די אקס, למען הדיוק, דצמבר 1997, אז בסדר, אתה צודק, שזה התחיל ב 97 (לפני זה זה נקרא THE INSURANCE POLICY) אם אתה זוכר, עוד עם ריק רוד והפיוד מול טייקר לגבי אסטין וההיסטוריה של ב WCW לא זכור לי שנגעתי בנושא זה, אז אני לא מבין מה אתה בדיוק מתקן ? לגביי אסטין שמחכה את גולדברג, בן אדם, קוראים לזה ציניות... ולגביי השאלות שלך, אז כן, כן וכן, 7362628

לא משנה

New member
רק רציתי להוסיף

טוב, אז קודם כל לא ברור לי למה המערכת פה מזהה אותי בתור "לא משנה" ולא בתור "TRIPLEfnH" אבל בכל מקרה, רק רציתי להוסיף שלאחר רפררןף קל שמתי לב שיש מישהו בשם RSHAMIR אם אני לא טועה ששמתי לב שמבין עניין, אז לא כולם פה סתם מזיינים ת´שכל

wwftapes

New member
יש כמה

רשאמיר, דת´קאסטר, שאול דה היטמן, המנהל של הפורום, בן פורגס, וגם אני אתה לא תתאכזב.....

wwftapes

New member
היה לי

משחק בגיים בוי של הוו סי וו וככל שאתה מתקדם בא מתאבק חזק יותר אז אני זוכר שריק סטיינר היה הרמה הכי קלה הרמה אחת לפני הכי קשה היתה דה מן דיי קול ויידר( ייייייהההההה יייההה איטס ויייייידר טיים!!) והרמה הכי קשה היתה סטיב אוסטין

גם לי היה את המשחק הזה

זה היה המשחק הראשון שהיה לי בגיים בוי זה משנת 94 המשחק

דוד דב

New member
אל תתפוס מעצמך יותר מדי

נכון שרוב האנשים פה לא יודעים מי יודע מה ... אבל זה לא אומר שכולם ככה ... וזה שאתה יודע הרבה זה יפה מאד .. אבל זה מרמז יותר על חוסר חיים מאשר להכניס את כולם לכיס הקטן .. לא שאני מתיימר לדעת הכל אבל תאמין לי אני יודע טוב מאד שהיה האבקות לפני ראסלמאניה 1 ואני גם מכיר את הסיפור של אבא של וינס מקמהון .. ואני יודע טוב מאד שפעם היה תחרויות בין ארגונים (וינס שם קץ לזה עם המונופול היפה שלו) ואני יודע גם על עסקים אחרים של הWWFE כמו הXFL (ליגת הפוטובל המתחרה של הNFL) אז תרגיע כי זה שאתה מבין לא הופך אותך ליותר מגניב פה מאנשים

למעלה