כאן נמחקה הודעה

טלטול100

New member
כאן נמחקה הודעה

על ידי הנהלת הפורומים משום שלא עמדה בתקנון הפורום

harty

New member
האם לברכה יש רשיון עסק מטעם משרד

הבריאות?? מי מכם יודע???

טלטול

את האינפורמציה שהיתה ברשותי אותה קיבלתי מהחברה הכלכלית הבאתי לפורום. אם יש בידייך מידע אחר/נוסף המגובה כמובן בעובדות בדוקות, מן הראוי שתפני למבקר העיריה ותגישי את הנתונים וההסתיגויות.

genesis

New member
ואם כן

נראה לך שלמבקר העירייה יש שיניים לעשות משהו...?

yaronbro

New member
אין שיניים נשרו עיר מזדקנת עם קטטר

הליכון חיתולים וקטרקט בעיניים מצבנו דמנטי לחלוטין

לטלטול ואיציק ידידי היקר

עד עכשיו לא הגבתי לכל הנושא שקשור לבריכה ואיציק אתה בטח גם יודע למה (קשר משפחתי) גם אני שאלתי ובדקתי את חוקיות המכרז ואני שמח לומר שאכן הדברים נעשו על פי חוק וגם לפי תגובתו של מר זאב אוריאל ניתן להבין שכך הם פני הדברים . ועכשיו בהקשר לחברת ניו ליג , מי שבאמת מפעיל את הבריכה זה אכן חברת ניו-ליג החברה מתמחה בתפעול ברכות שחיה הרבה יותר מ 5 שנים חתנו של רפי קרכלי ניכנס כשותף בחברה והא ממנהלי החברה . בשיחה שקיימתי עם סגן ראש העיר רפי קריכלי הוסבר לי כי לחברת רם ק,ר,ם אין שום קשר לבריכה העירונית בלוד . וקצת על המפעיל עצמו רשית יש לו שם (חוץ מהחתן של רפי קרכלי ושמו הוא אבנר ) מהכרות אישית שלו איתו אני יכול לומר שמדובר בבחור צעיר ונמרץ שיש לו את הרצון והיכולת לתפעל את הבריכה בצורה הטובה ביותר , נאמר כאן כבר ע"י ידידי הרצל כי בשלוש הפעמים שהוא היה בבריכה המים היו נקים וצלולים אז רבותיי בוא נתן לבחור קצת ימי חסד ונחכה למבחן התוצאה אני בטוח בהצלחתו של אבנר .

genesis

New member
גיא ידידי

אני כלל לא בקטע של הבריכה . מה שששאלתי את חבר המועצה היקר הוא "האם לפי דעתו תעזור פניה למקר העירייה " וזה מתייחס לחוסר היכולת של מבקר העירייה לבצע את תפקידו .

harty

New member
גיא השקיפות היא העניין העיקרי.

יתכן ואכן הכל כשורה ואין בעיה והלוואי שהבריכה תהווה השנה אטרקציה. השאלה הכי חשובה כעת אם משרד הבריאות אישר את הבריכה??? חברה טובה שלי לקתה בזהום עד כדי אישפוז מרחצה בבריכה במלון מאד מפורסם בתל אביב. לכן חייבים לבדוק אם משרד הבריאות נתן אישורו לבריכה. במידה ולא לאור נסיוני המר אני מציעה לכל תושבי העיר להמנע בנתיים מלהיכנס לבריכה כי התוצאות יכולות להיות חמורות מבחינה בריאותית.

טלטול100

New member
כאן נמחקה הודעה

טלטול100

New member
לגיא - קרוב משפחתו של קריחלי

הרי ברור לכל שבגלל היותך קרוב משפחת של קריחלי אינך יכול להיות אוביקטיבי במאה אחוזים - וזה טבעי, לכן צריך לקחת את דעתך בנושא באופן יחסי. כל המידע שאתה יודע זה מימה ששמעת ממשפ' קריחלי, ותמיד הם יכולים להכחיש או לאמת כי הם לא המקור. גם הם מדווחים רק את מה שהם מעונינים להגיד כפי שדווחו לאוליאל. אם נדייק יותר בכתיבתך אז: חב' ניוליג אינה מתמחה בתפעול בריכות ובטח גם לא יותר מ-5 שנים. החברה היא רק החתן של קריחלי. אם אכן החברה עסקה בזה קודם תוכל לציין בריכה אחת שהיא תפעלה? מבדיקה שנעשתה ברשם החברות - משרד המשפטים. החברה קיימת בקושי 5 שנים משנת 99. כתובת החברה אילת 13 לוד. משפ' בן-יוסף אבנר. בנוסף לכך היא לא שילמה משנת 2000 אגרות שנתיות - לרשם החברות... האם לאבנר חתנו של קריחלי יש תעודה ורשיון של מפעיל בריכה כפי שמחייב החוק ודרשו במיכרז - ועוד דרישות אחרות שלא מוזכרות? למעשה כל המיכרז לא חוקי - אם יבדוק זאת מומחה משפטי -לא רק זאת, זה אפילו גובל ברשלנות - מדובר פה בחיי אדם. יכול להיות ועל זה אנני מתווכחת שמדובר בבחור חיובי וכו' כפי שכתבת מהיכרותך האישית - אבל גיא, צריך רשיונות, ידע, נסיון, תעודות המלצות ולא סתם מציינים זאת במיכרז - מדובר באחריות גדולה.. חוץ מזה המפעיל משמש כדון קישוט- במקום מציל, במקום חובש - שלא קיימים בבוקר בבריכה בניגוד לחוקים האלמנטריים. ידידך הרצל כתב שהמים נקיים - את המיקרובים לא רואים בעין רגילה. אם לקריחלי יש את כל הנתונים שעונים למיכרז שידאג להכחיש או לפרסמם - ולא, זה מוכיח את ההיפך. לאור העובדות אני לא אסכן את בני משפחתי ומכריי ואלך לבריכה. ואני מקווה שכל מי שאחראי ינהג כמוני - עד לבירור העובדות וההוכחות לתקינות ואישור משרד הבריאות.

טלטול100

ראשית הרמיזה של הכותרת לא מכבדת ומיותרת זה שאני קרוב משפחתו של רפי קריכלי לא אומר דבר . לגבי אישורים משרד הבראיות הם קיימים וישנם וקבלתי גם התחייבות שבימים הקרובים אני יקבל את האישורים על מנת לפרסמם כאן בפרום כל האשיורים הדרושים כגון משרד הבראיות ומשרד איכות הסביבה ועוד אישורים אחרים . ועם אני יקח את בנותי לבריכה תאמיני לי שזה גם לאחר ששאני בטוח שהכל תקין אז את מוזמנת לבוא ולשחות בסגנון חופשי(קצת הומור
לא תזיק) בידידות גיא

טלטול

ראשית רציתי לתקן את דברייך לגבי מקורות המידע שלי- המידע הגיע מהחברה הכלכלית ולא כפי שציינת.לא ברור לי מדוע שינית את תשובתי ביחס לזאת.חבל כי זוהי הטעיה.שנית, שמי אוריאל...

מה עוזר לעיר שיש מנהל טוב לבריכה ??

תושבי המקום התייאשו מזמן ממה שנעשה בעיר , לא כל שכן נוספה הבריכה , ביום הפתיחה ,הבריכה הייתה מלאה באנשים, מאותו היום לא נראית נפש חיה במקום - מעניין למה ???????????????????????????? המוזיקה הנשמעת -לא מושכת קהל , כך שמי שנהנה מהמוזיקה , הם הציפורים. המבין יבין.

yaronbro

New member
אנחנו רגילים שאין כאן כלום וכאשר

מישהו בא ויוזם ומנסה לעשות טוב ועל הדרך קצת להתפרנס מיד קופצים עליו הקניבלים העירוניים היה מכרז נבחר מפעיל סוף סיפור כל ההשמצות וכל הסיפורים באים מהצד של מי שנרדם בשמירה ועכשיו מילל מי שירצה שיתרחץ בבריכה העירונית ומי שלא אז לא מנסיון העבר הבריכה העירונית אינה מקום בילוי חביב לחלוטין לא התפרעויות המתרחצים הצוות שנוהג לעשן ולאכול על שפת הבריכה לא עושים חשק להתקרב לשם מה שלוד מציעה היום זה קיטנות לדוסים ובריכה מפוקפקת קיץ שמח לוד

טלטול100

New member
כאן נמחקה הודעה

טלטול100

New member
והחברים הקרובים של סגן ראש העיר

של סגן ראש העיר קריחלי - והקייטנות של העירייה שבטח סידר לעצמו בחופשה, הוא כנראה בנה על זה, וכמובן הדוסים של קטש.

טלטול100

New member
לזאב אוריאל היקר

מצטערת שדבריי הובנו בתשובתי לגבי מקורות המידע שלך , לא התכוונתי למשפ' קריחלי, ברור היה שקיבלת את המידע מהחברה הכלכלית - אך גם הם מסרו לך מידע חלקי ולא את כולו- בהתאם לשיקולם האישי.לזאת התכוונתי. תודה על תיקון שימך. תודה על עצתך לפנות לגורמים אחרים - אך לצערי אנני מאמינה לאף אחד בעיר הזאת כולל למשפטנים, ולמבקרים בעיר.

gingy48

New member
מכרז

מר מנשרוב יתכן ויצאת ובדקת אבל זה לא אתי שקרוב משפחה יזכה במכרז. אני בטוח שבעיר אחרת זה לא היה קורה. אפילו ולחברה הזאת יש את כל הידע והקישורים להפעיל אותה. מנהל החברה קרוב משפחה לא יפה. ג'ינג'י

למעלה