כאן נמחקה הודעה

galgilgali

New member
הורים יקרים תמשיכו במאבקכם ןתצליחו

סבלתי בנעורי מעקמת מה שהצריך ממני טיפול ע"י מחוך ופיסיוטרפיה,כיום זה ממש הסתדר. הגעתי במקרה לכתבה של ההורים המספרת כיצד נפלו בפח עם מטפלת שלא הבינה בכלל מה הבעיה גבתה 500 ש"ח לשעה הבטיחה בגבוהה ושלא היתה מוסמכת לטפל בבתם. ממש שערוריה. תמשיכו במאבקכם עד הסוף ותבורכו על היוזמה הברוכה להקמת מרכז ליציבה בגלל בעיות כאלה. כדאי לפרסם את המקרה הזה בכל מיני אתרים כדי שאחרים לא יפגעו ויזרקו את כספם.

יש לי בקשה קטנה...

פרסמי כאן באותה עזות בה את מתלהמת, את שמך המלא, ואישור לי - להגיב כולל חשיפת פרטי הטיפול. (ויתור על סודיות רפואית). (נורא נוח לחבוט במי שידיו קשורות בגלל חסיון-רפואי, נכון?) את מרשה לי להגיב לך, אחת אחת על כל ההשמצות שלך? בבקשה? כי נורא בא לי. תהיי נחמדה לכולנו ותתני פה הסכמה כולל פרטים מלאים - כפי שאת יודעת שמתחייב על פי חוק. תתני? העם מחכה...

vivavivi

New member
כאן נמחקה הודעה

כאן נמחקה הודעה על ידי הנהלת הפורומים

סוררת1

New member
אני פיזיותרפיסטית מוסמכת

מזה 25 שנה. לא נראה לי שיש פה איזה פלילים. נראה לי שיש פה משהו מעניין ששוה לבדוק, אם יש משהו בשיטה שבאמת עוזר בלי הסיכון של ניתוח והעינוי שבמחוך. מענין אם יש הצלחות למטפלת הזו. מענין איך הם הגיעו אליה ומי המליץ להם. מה שאולי גובל בפלילים זה הורים רשלנים לא לקחו את הילדה שלהם לאבחון אצל רופא וחות דעת שניה. אולי המטפלת זקס אשה לא סימפטית שלא טרחה להתענין. אבל זה בודאי לא פלילי. מענין למה ההורים נזכרו ללכת לצילום רק אחרי שהלכו לטיפול אלטרנטיבי. כל הסיפור כולל זה שהם כל הזמן משמיצים אותה באינטרנט במקום לתבוע אותה בבית משפט כל הסיפור מסריח מהצד שלהם.

סוררת1

New member
את לא נשמעת לי פזיותרפיסטית

קראתי פעמיים את ההודעה שלך. את מתחזה גמורה. כדי לדון בפענוח של צילומי רנטגן חיבים לותר על סודיות רפואית. וזו רק אחת הטעויות בהתחזות שלך. איפה למדת ובאיזו שנה?

איזו התחזות מצחיקה

קודם כל, יש בערך 700 כרטיסים חדשים שנפתחים ב"תפוז" מדי יום. ומה אנחנו רואים? הנה תופעה קקיונית: דמויות פיקטיביות, בעלות סגנון כתיבה דומה להפליא שהודעותיהן היחידות בתפוז הן לניגוח של אשה אחת ישרת דרך מופיעות יום אחרי יום. הנה מספרי הכרטיסים: 1090991 - motherandfather 1102575 - galgilgali ההפרש: כ 11,000 כרטיסים. בערך שבועיים. 1103642 - vivavivi ההפרש: 1067 ... כמעט יומיים. תואם באורח מושלם את הופעתך כאן. וכל ההודעות שנכתבו בתפוז אי פעם על ידי הניקים האלה הם כאן בפורום וכולן בנושא אחד. במקום לכתוב את שמך האמיתי, את משקרת כאן וממציאה כל מיני פיזיותרפיסטיות שלא היו ולא נבראו. הנה מנגד- הפרטים שלי: (שלא תנסי לטעון שאני הומצאתי לכבודך:) 980822 - תלמיד נצחי 110169 כרטיסים לפניך. תתבישי! כבר אמרתי את זה, אבל אני אחזור: תתבישי!!!

motherandfather

New member
תודה, שנה טובה נודה ליצירת קשר

נודה לך מאד אם תצרי עמנו קשר באמצעות המייל [email protected] חשוב לנו מאד לשוחח איתך. תשאירי את מספר הטלפון ואנו ניצור איתך קשר.

למעלה