כאן נמחקה הודעה

amitp

New member
כאן נמחקה הודעה

שהכילה שמות עובדים מתחנת מד"א באיזור ירקון. מכיוון שהאנשים המוזכרים אינם כותבים בפורום ואינם יכולים להגן על עצמם לא חשבתי שיהיה זה ראוי לאפשר הצגה חד צדדית ומתלהמת של האירועים, מה גם שאני מכיר אישית את שני הצדדים ונדמה לי שהאירועים נופחו יתר על המידה. חשוב לי להבהיר כי מד"א, ככל ארגון, אינו ארגון מושלם וביקורת היא דבר קביל, אולם יש דרך להביע אותה.

שוטר82

New member
הא יפה הגיע הזמן כלכבוד

הוא לא היה צריך לכתוב את שמות זה האוטינג

יודה1984

New member
התנצלות.

לכל הקוראים שלום השבוע כתבתי פה סיפור שפגע בעובדי מד"א ירקון אין לי ולא היתה לי כל כוונה לפגוע באי מי מהעובדים שהזכרתי ואם אכן כך הובן ממה שכתבתי אני מביע את התנצלותי על כך. אני אכן מודה שגם אם נפגעתי לא זו הדרך ולא כך היה עלי להביע את עצמי אולם הדברים נכתבו מתוך כאב ולא מתוך מחשבה ועל כך אני מצטער. אני מודה לכל חברי שהסבו מייד את תשומת ליבי לרוח ולנוסח הדברים הפוגע דבר שהביא אותי מידיתי להכרה בשגיאה אותה עשיתי ולכן לבקש למחוק הודעה זו מהפורום . שוב אני מבקש בזאת סליחה מעובדי מדא ירקון שנפגעו ומקווה שדבר זה לא יחזור על עצמו. יהודה וידבסקי - יודה 1984 תודה עמית.

amitp

New member
יהודה

אני שמח שכך אתה רואה את הדברים. מבחינת המחיקה אני זוכר את העובדות קצת אחרת, אבל נניח...

למעלה