כאן נמחקה הודעה

Ronush14

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

באמת כדאי לרדת במעלית!!!
או לרוץ בכל הקניון ואז לגלות שהרכבת מתעכבת ב-10 דקות!!!
מיכלייייי.... מה האיסיקיו/מסנג'ר שלך???

greeneye

New member
ואי, אביעד, ארך לך השיער!

-אם לא הבנתם, אני מכירה אותו לפניכם!
תקנאו- -כן, מפורום קיציס ופרידמן. מהצילומים וכאלה.- *אוי אביעד, נזכרתי בקטע הזה כשהיינו בחזרות לאקדמיה, וכל ההפקה יצאה, והאורות נכבו ונשארנו באולפן המומים...זה היה כ-ז-ה אדיר* לא התראנו כבר...נאמ...מאפריל בערך...או מאי? לוזוכרת.

Kido2222

New member
החלטתן(את וליש...)

שמתאים לי להיות סלב... :) אז אני סלב של הפורום או משהו כזה...

greeneye

New member
אני זוכרת משו.

למרות שאני לא זוכרת למה. אגב, גם- שלס ראוית יובלנקו יער ומתן (בערך) הם סלב מקומי

אה, ואתם יודעים איזה סלב פגשתי אחרי

המפגש בעזריאלי בגלידריה?! את עדי כהן מכוכב נולד!!! היא ממש ממש חמודה! היא יפה, ורזה יותר מאשר בטלוויזיה והיא נחמדה, ואני לא מעריצה שלה אבל הייתי עם מצלמה אז כבר הצתלמתי איתה והיא חיבקה אותי.. עכשיו אני אצביע לה!!! אה, וחיחי.. היא חשבה שאני עיתונאית! כי הייתי עם מצלמה ועם מדבקה עם השם שלי על החולצה.. איזה שוק קיבלתי כשראיתי אותה!!! אני הולכת סתתם.. פתאום אני רואה מישהי, מתעלמת, ממשיכה ללכת, ואז פתאום אני נעצרת חושבת, רגע זאת לא עדי כהן?! אז חזרתי וראיתי שזאת כן היא!!!

m a z i ohayon

New member
אז ככה תקצירים תגובות ודברים קורעים

אז אני חייבת להתחיל עם משהו קורע שאביטל אמרה...קבלו: אורלי דיברה עם גלעד פרידמן(
) בטלפון ושאלה אם מישהו רוצה להגיד משהו...אז אביטל אמרה כן...ונחשו מה היא אמרה לו???אתם אחלה להקה!!!!! דופה!!!! להקה!!! יוווו אני לא ישכח את זה בחיים זה היה כזה קורע...ועכשיו לתקצירים ותגובות - ולפני יוווו אני כזאת לא פוטוגונית...לא להיבהל אני לא כזאת באמת...בעעעעעעעעעעעעעעעעעע! אז ככה: הגענו וכאלה אף אחד לא זיהה אף אחד!! חוץ מזה שכולם זיהו את רוני
היינו בגג וזה ואז נעמה חתכה אבטיח בצורה ישרה....פחחחח ישרה עלק...האביטליות ועוד כמה רדפו אחרי אסי לתמונות וכאלה....חחחח....היה מצחיק והיו עוד מלא דברים אבל אין לי כוח עכשיו לספר - אז רק שתדעו שאתם חמודות ואני מתה עליכם אחת אחת
אה ואביטל היה קטעים ברכבת....המממ בוא נלך להרביץ להם...וואי איזה מאאאגניב אני....(עזבו היא תבין)... וכולכם חמודות ונחמדותתתת ומאמי של בנות
והיה כל כךךךך כיף סורי אבל אני שפוכה אז אני יכנס מחר וירשום עוד דברים מצחיקים! אה ולכל מי שיש תמונות שיסרוק ויעלה לפורום אולי שם יש לי תמונה נורמלית...בעעע....

m a z i ohayon

New member
אה ועוד משהו....

אתם כולכם מדהימות מבחינת אופי והתנהגות וגם מראה...יש לנו פורום של בנות הורסות...
אני חולה עליכם ולילה טוב....

greeneye

New member
אני יודעת משו שאתן לאאא!

בזמן שהשתעשעתם עם האבטיח, אביעד מתקשר אלי- "גל, את במפגש פורום ביפ?" "לא" "אז..איך אני אמור לדעת מי מהפורום?" "לוידעת. תשאל אותם". "מה אני אשאל?! אתם מפורום ביפ? -עוף מכאן ילד". "חחחחח....נו תשאללל" "לא, אני מפחד" "מממ...בוא לא נוציא אותך מטומטם. תשאל אותם מה אומר להם -אבטיח-". "אוי, הם מסתובבים עם אבטיח שם" "אז זה בטח הם!" "אני אשאל" "בהצלחה!" "ביי". "ביי". חחח....ולסיכום- אביעד חמוד.

Ronush14

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ט2לולה

New member
../images/Emo99.gif ../images/Emo6.gif מפגש שולט!!

כל כך כל כך נהנתי........ יאוווו אתן כ"כ מושלמותתתתת אחת אחת!! מהממות מדהימות מתוקותתת
נעמה, רוניות, מיכל, אביטליות, מזי, איילת, דניאל, אורלי היו גם אסי ואביאד שהלכו בהתחלה
חברה שלי דנה שבאה איתי! חחחחחמוד היא ילדה ממש מתוקה ואני יצרף אותה לפורום
. האבטיח אבי רבינוביץ'!! קטנטן ומסכן... נעמההה יא עקומה חחחח
והיו 2 ילדות קטנות שגם רצוווו
נתנו להם חחחח (אשר טיח?) רוני החמודה הביאה מדבקות עם השמות!
וכמובןןןןןן הפינגויין....!! יאוו הוא הדבר הכי מתוק שראיתי בחיי! לא עזבתי אותו לשנייה יאוו... הסתובבתי איתו בקניון חחח הראתי לכולם ואני מרמימה אותו וצועקת: "זה לא סתם פינגויין" באתי להגיד זה פינגויין סקטוי ופתאום מישו אומר לי: "זה כן סתם פינגויין" טחחחחחח אני ורוני נשפכנו
וכולם הסתכלו עלי חחחח... מי הולך עם בובה של פינגויין סקוטי בקניון?
רצתי להביא את מוטי המרגמיש אבל שחכתי
והפרונת הקטנה של אורלי איזה מאמיייייי גם לי יש כזאת!! קוראים לה שרק
חיחיחיחי היה פשוט כיף לאאלההההההה אני מתה להיפגש שוב.
מי שלא בא הפסיד את הכיף של החיים שלו!
ענק לכל מי שבאאא אוהבתותכם!
אביטללללללללל אסי כהן בריבוע! חחחחח

חיחי, אני עשיתי לעצמי בושות, הלכתי

בקניון ורקדתי!! רוני נקרעה ממני! מה לעשות שאני חייבת לרקוד! בכלל פידחתי את כל מי שנמצא איתי!!! ונעמה- את יפיופה!! חיחי, איך חשבתי שאת ערביה שמנה?

ט2לולה

New member
חחחח מושלמת!!

משום מה רונלי דמיינה אותי בתור ערבייה גבוהה משנה עם שיער שחור!
חחחחחחחחחחחח מוזרהההההה

למעלה