אני מקווה
שיהיה בך האומץ לצאת למסע שכל אחד מאיתנו במהלך החיים נפגש עימו המסע לגילוי עצמי... לא משנה אם זה למסע לגילוי האמונה או מסע לגילוי הנפש או מסע לילד הפנימי שבתוכנו .. או מסע לגילוי הזהות העצמית שלנו .. מסע שלך . כמה מאיתנו חיים במשך שנים רבות חיי זיוף? המונים , כל אחד וכל אחת מסיבותיו הוא .. והסיבה המשותפת לכולם היא הפחד. שמקבע את כולנו בתוך מסגרות "בטוחות " ושקריות .. כאב לי מאוד לקרוא אותך ויש בי הערכה עמוקה על היכולת שלך להודות בינך ובין עצמך באמת הפנימית שלך ולהודות .. שחייך הינם מסיכה . יש הרבה יקירי שפוסעים חיים שלמים מבלי יכולת להודות אפילו בשקט של חדרי ליבם שהם עוטים מסיכה ונותנים לחיים לחמוק להם מבלי שיעיזו לממש את הדבר הכי פנימי, הכי עמוק , הכי בסיסי ..את עצמם . כמה זוגות מסיבות שונות בוחרים לשמור על מסגרת המשפחה "למען" הילדים?.. האם זה באמת למען הילדים או שמא הילדים משמשים כעוד שכבת מגן בין ההעזה והצעד הבא .. למען ילדייך למענך , מצא כוחות להיות מי שאתה ולחיות בשלווה שאינה מדומה עם אושר פנימי שמגיע לך ככל בן אנוש הרבה יותר אומץ נדרש ..לחיות בשקר מאשר להיות שלם עם עצמך הלוואי יהיה בך כוח להתגבר על הפחד לחיות לפי צו ליבך , נאמן לעצמך . מחזקת אותך איש יקר ויודעת גם שהרבה יותר קל לכתוב לאדם אחר מאשר לבצע במציאות, קטונתי מלנסות אפילו לתאר לעצמי מה עובר עליך ואת תחושות ההחמצה והפחד ששוכנות בך אני רק באמת מקווה , שתמצא לך את פינת האושר האמיתי מזמינה אותך לבית חם שנפתח במיוחד לנושא הזה,
קומונת נשואים וגאים. שם תמצא אנשים מתלבטים כמוך, כואבים, מחפשים תשובות רוצים ומפחדים ללכת בעקבות הלב... וגם כאלה שעשו את הצעד ומימשו את העצמי שלהם ואחרים אשר נמצאים במערכות יחסים עם אנשים נשואים...