כאן נמחקה הודעה

מתוקה שלי

זה לא פשוט לתת תשובה לשאלה כזו ולא בטוח שצריך... עם הזמן, אני מניחה, יהיה קל יותר מבחינות מסויימות, אבל אני בטוחה שכשהילדה שלך תלד, את תהיי שם (בוכה) לצידה, כשהבן שלך יתגייס, תחששי ותדאגי לו. ככה זה... לא פשוט.

r66

New member
אין דבר כזה, אי-אפשר להתגבר.

גמאני מה זה חששנית, עד כדי כך שאני, למשל, לא מתקרבת לבריכה עם הילדים, אלא רק אבא שלהם. אם ילד מתעכב ומאחר הביתה מתחילים להתרוצץ לי תסריטים מפחידים בראש ועוד כלמיני... ועוד ועוד... אין לזה סוף.....הראש עובד שעות נוספות.

מריני

New member
שרוני, מתוקה, קודם כל קבלי../images/Emo24.gif

קודם כל אני חייבת לומר לך שאין אמא שלא פוחדת, אי אפשר שלא, בטח שלא בעולם כמו שלנו. אני חושבת שהפחד הזה לא נגמר לעולם, ואני בטוחה שנמשיך לפחד גם כשהם כבר יהיו גדולים ויתחתנו. לך, נשמה, היתה פתיחה לא כ"כ נעימה בכל מה שקשור לאימהות, עברת לידה קשה ואח"כ עוד חודשיים קשים בפגייה, לא יכולת ליצור את הקשר הראשוני הנורמלי שיש לאמא עם ילדיה, ומכאן יקירתי נובע הפחד שלך. אני כמובן לא מגלה לך את אמריקה, אבל מה שאני רוצה לומר, זה שמותר לך לפחד, ושזהו רגש לגיטימי, ואם לא היית פוחדת, הייתי אומרת שיש לך איזו שריטה. לדעתי השתפרת בהרבה במשך 5 השנים האחרונות, את מנסה להשתנות ולשחרר להם קצת את החבל, וזה מה שחשוב. יש לך שני ילדים מקסימים, מדהימים, שאף אמא לא היתה מתביישת בהם, וכל זה בזכותך. אוהבת אותך המון, את בן אדם מדהים ואמא מדהימה עוד יותר

מריני תודה מתוקה ....

וזה רגע מתאים להגיד שמריני היא גיסתי המקסימה ...

r66

New member
רוצות לקרוא סיפור מפחיד שקרה לנו../images/Emo35.gif

ערב שבת אחד הילדים השתוללו ונאלנו להעלות את הגדול למעלה. הוא ראה טלויזיה ואנחנו היינו בקומה התחתונה, עסוקים בענייני דיומא...האכלות והשכבות. לפני שאני הולכת לישון אני עוברת בין הילדים ומכסה ומנשקת וכד'... אני עולה ואין ילד. אני שואלת את בעלי אם הוא ראה שהוא יצא... ולא, לא ראינו לא שמענו. יצאתי החוצה לחיפושים, כבר 12 בלילה... לא היה לי נעים להתקשר לאנשים... נסעתי בשבילי הקיבוץ לחפש את הילד והראש עובד ועובד... אולי נפל לאיזה בור, אולי חטפו אותו, אולי ואולי ואולי... איזה סיוט, לא מאחלת לאף אחד... הסוף היה, כמובן טוב... הבן שלי נרדם על הספה וכנראה נפל בשנתו והתגלגל אל מתחת הספה.. אמאל'ה... ויש עוד מליוני סיפורים... אל תשאלו

r66

New member
מה שכתבתי לא מתאר את קצה קצהו

של הפחד שהיה לי באותו לילה. כל הזמן אני מתארת לי שהילדים חוצים את הכביש ואני לא שם להזכיר להם להביט ימינה ושמאלה.. אוי, איך אני מפחדת מהכביש... אוף... די!

מריני

New member
יייוווו, איזה פחד../images/Emo153.gif

מזל שנגמר בטוב. היום אתם בטח צוחקים על זה...

ניסמה סלי ../images/Emo9.gif

תאמיני לי, פחדים של אמא יש לכל אחת שהיא אמא הפחדים והמצפון נולדים יחד עם הילדים ולא נעלמים אף פעם

r66

New member
הקטע הוא...

שככל שיש לך עוד ילדים הפחדים מתעצמים.

alexit

New member
שרוני יקרה! לכל אחת יש את השריטות

שלה וזה בסדר ונורמאלי,מה שהייתי מציעה לך זה לנסות להתרחק קצת פיזית מאחר והם כבר גדולים ולספור עד 10 לפני שאת מגיבה. את נראית לי בחורה על הכייפאק ונראה לי שאת מסוגלת לעבוד על נקודה רגישה זו. יום נעים לכולן.

למעלה