כאן נמחקה הודעה

אין צורך לשנאות../images/Emo26.gif

במיוחד לא לקראת יום כיפור. כשהיא תקרא את ההודעה שלך אולי היא תפנים משהו אל מנת המשכל שנשארה לאחר מלחמת העצבים שפרצה אצלה בראש..

זה באמת נגרר פה להגזמות

שום מועדון ושום דבר. תלמדו כשבחיים אם לא אוהבים מישהו, מתרחקים ומתעלמים, ולא שונאים. זה בזבוז של אנרגיה. ויהל, באמת שלא שפטתי אותך ולא קבעתי מי את ומה את אחרי שיחה אחת. אין לי שום בעיה או ריב איתך, פשוט עשית פה כמה דברים לא הכי נעימים על גבי דפי הפורום, אבל אני שמח שהבנת את זה אתמול והתנצלת. חלאס עם הריבים הילדותיים.

אה ועוד משהו

חבל, באמת באמת חבל, שאנחנו השוחרים (למקרה ששכחתם זה לא פורום ריבים, פורום קללות או פורום שגיאות כתיב...), כשיש לנו דבר גדול להתמודד איתו כמו המדריכים והחוקים החדשים הדפוקים ועוד הרבה כאלו, עסוקים בריבים ביננו לבין עצמנו. שכחתם שהפורום הזה עוסק בשוחרים?! אני בטוח שאם נתאמץ נעלה פה נושאי שיחות שייחודיים לשוחרים, אחרת לפורום הזה אין זכות קיום.

tisanim6

New member
יום כיפור-זמן לסליחות...

יום כיפור זה זמן לסליחות סלחתי ואני מבקש סליחה.....

eliranamar

New member
עידן איזה מועדון אה

מה זה אתם כול הזמן נגד יהל מה יש לכם אין לכם מה לעשות מי שלא רוצה בחברתה שלא ידבר איתה בכלל מה כול אחד משחק אותה אין לכם מה לעשות נכון

בקיצור אם לא תפסיקו ..

בקיצור אם לא תפסיקו להפריע ליהל .. אתם כל לילה תתפללו על כל רגע שהלך !! מה יש לכם איתה ? -- תהיו כמו שצריך איתה וזג'ו .. היא הכי חמודה עם כולם .. והיא לא קטנה והיא יודעת מה לעשות .. . ................... .

eliranamar

New member
לשניר המכובד

שמע אח שלי אני צוחק אם כול הקטע של הדוגמנות אבל בן אדם יכול לעשות מה שהוא רוצה זכותו לא רשום חוקים שאסור להביע דעה אני ידבר איתך בטכני כבר אבל אתם מגעילים כמו שאלברט אמר אם אתה לא יודע איך להיתמודד אם מישהו אתה ישר מכשיל אותו אולי אתם שונאים את יהל אבל היא אחלה ילדה ואני יוכח לכולכם את זה בסדר חברה ודוגמן אני לא אבל עדיין ילד יפה אתה יודע שאני צוחק איתכם אז חלאס דוגרי אם אתה רוצה לדבר איתה תפוס איתה שיחה בארבע עיניים בסדר שניר ועוד דבר אחד אולי אני לא דוגמן אבל יותר יפה ממך זה בתוך

בקיצור אם לא תפסיקו ..

בקיצור אם לא תפסיקו להפריע ליהל .. אתם כל לילה תתפללו על כל רגע שהלך !! מה יש לכם איתה ? -- תהיו כמו שצריך איתה וזג'ו .. היא הכי חמודה עם כולם .. והיא לא קטנה והיא יודעת מה לעשות .. חתימת - ענאן , קורס 80

MaDKeni

New member
לא ידעתי שככה הכל הולך פה..

בצורה הזאת, זה פשוט מעניין לראות אנשים שמגיבים לאנשים בצורה שלהם ולא בצורה מזוייפת כמו שאנחנו רואים כמעט כל יום, לא שאני מבין הרבה אבל אולי זה באמת בצורה מזוייפת, התגובות שאני הולך לקבל עכשיו זה "על מה לאלף קיבינימאט אתה מדבר!?" זה ממש צפוי בלהתחשב בעובדה שלרוב השוחרים יש קצת יותר חוכמה או הרבה מזל. ועכשיו בקשר ליהל: לי אישית אין נגדך שום דבר ואף פעם לא היה לי, אבל יש משהו במה שמנסים להסביר לך פה, ואת מתגוננת, הו! החיים הם ממש משחק גרוע! *לוחץ על quit*.

MaDKeni

New member
...

אבל מה לעזאזל אני יודע!? אל תקשיבו לי ולא תקשיבו לי בכל מקרה. זה הקטע איפה שאתם כותבים "איזה לא קשור אתה".

זה רק אני או...

שהשרשור הזה הוא השרשור הרציני, עם הדיון המעמיק ביותר שקיימנו בפורום מאז... מאז שהצטרפתי (לפני משהו כמו חצי שנה!!!). אני מקווה שהוא יהיה דוגמה לעתיד

למעלה