כאן נמחקה הודעה

yaheli האחת

New member
קודם כל אני שמחה שזכיתי להיות יקרה.

נתחיל בזה שאני שמחה להוות נושא לדיון. לא נידיתי אף אחת. כשהיא תחליט להפסיק להפיץ עליי שמועות אני יתייחס אליה כאל בנאדם. עדי לא מסתירה את זהותה כי היא מתביישת אלא מהסיבה הפשוטה שהיא בעצם רז או מישהי שלא עומדת מאחורי הדברים שהיא אומרת.(והיא אמרה המון להרבה קיו) בעניין מעמד המומחית, זו בדיחה פנימית ביני לבין יוני ואבישי ואתה האחרון שתתערב בה! לא חשבתי לרגע להיות אדומה ובגלל זה בבדיחה נכלל רק הסגול לילך (-מעמד שטרם הומצא.) מנהלת חברתית של הפורום מעולם לא ניסיתי להיות שלא כמוך. לנהל פורום עם מצב חברתי כל כך נמוך, עם כל הכבוד לי, עדיין קשה לי. יש פה כל כך הרבה אנשים שמטרתם היחידה היא להפיג את השיעמום שלהם.לא רק שאין לי בעיה עם זה,להפך,אני משתפת פעולה ברוב המיקרים. אבל ם כאן איבדו את הגבול.זה השלב שזה נעשה מגעיל. כשאנשים מפילים אותי או כל אחד אחר קרבן לבדיחות העצובות שלהם. לגבי החיים האמיתיים, יש לך בעיה איתי?! אתה מוזמן לפנות אליי. אני שלא כמוך לא שופטת אנשים לפי המראה שלהם. אגב, אני מציעה שתפוצץ מהר את הבועה שאתה חי בה. מהיום הראשון שנפגשנו לא סבלת אותי. הבנתי שאני לא היחידה שעוברת את מבחני הביקורת שלך. אתה ממש לא מה שאתה חולם שאתה. סתכל במראה. אתה כבר תבין. אם יש למישהו עוד בעיות איתי... אני כאן.
 
יקרה בציניות כמובן

מעניין מאוד שהבדיחה הפנימית שלך תופסת תאוצה פה על גבי הפורום כבר זמן מה. אני שמח שהעניין נופץ בצורה מאוד חד משמעית ומקווה לא לדון בנושא שוב. פשוט עצבן אותי שאת כותבת "חברים כבר לא יהיו לך פה" בעוד שיכלת לכתוב משהו כמו "אני כבר לא אהיה חברה שלך". באופ אישי יש לי בעייה איתך, ואפילו ניגשתי אלייך והתעממתי איתך בנושא לפני שיצאת בגמגומים מהשיחה. ממש לא נכון שלא סבלתי אותך מהשנייה הראשונה שראיתי אותך. אני הבנאדם האחרון ששופט אנשים על פי המראה, וזאת בגלל ניסיון העבר שלי והמון דברים בי שאנשים שופטים בלי לדעת. המפשט הזה מצביע על חוסר היכרות מוחלט איתי. אני לא מעביר מבחני ביקורת אף אחד. אין לי מרירות כלפי אף אחד ואני לא שונא את כולם. אני לא חולם שאני משהו גדול, ממש לא. חבל שאת קופצת למסקנות ומגנה בהתקפות.
 

yaheli האחת

New member
לא חשבתי אחרת.

הבדיחה הזו תופסת תאוצה שבוע רק כי הביחות שלך לא ממש מעניינות... לא ניגשת אליי מעולם ודיברת איתי כמו בנאדם, האמת, אני לא מרגישה שזה חסר לי. מצטערת. אין סיבה אחרת לביקורת שנתת לי. אחרי "שיחה" של אולי 40 שניות לא ממש אפשר להחליט מה אני ומי אני. אתה בחרת להחליט על סמך השניות האלו, בכיף. לגבי הדברים שאמרתי לעדי, תודה שהערת את תשומת ליבי. טעיתי. עדי, אני מתנצלת, אבל הצלחת לעצבן אותי. לא ניסיתי מעולם להיות "מנהלת חברתית". אני מצטערת אם זה נראה ככה. אייל, אני מצטערת אם אמרתי לך משהו לא בסדר בשיחה הזו. בכל אופן, אם אתה רוצה לדבר על השיחה הקצרצרה שדיברת איתי אתה מוזמן לעשות את זה למרות שאני ממש לא זוכרת מה נאמר בה.
 
את חושבת! זו התקדמות!

יהל, בכל מקרה, אין לי שום דבר נגדך. לא עכשיו, ולא מהשנייה הראשונה שראיתי אותך. באמת שלא. תעשי מה שבא לך. אני שמח ששמת לב שטעית בהצהרה שלך לגבי עדי, בגלל זה פתחתי את כל הדיון הזה. ובאמת שאין לי שום דבר נגדך, לא העברתי אותך שום מבחן ביקורת ולא שפטתי אותך. אני לא שופט אף אחד. קטונתי מלעשות את זה.
 
אייל צודק, זה שאת חושבת זו התקדמות

 
תקשיבי לי גברת בומגה צייזלר

אני עדיין לא מפוצל-אישיות כבד, בשביל שתיהיה לי את האישיות של עדי ממכונות..
אל תפילי עליי את רגשי האשמה הנחותים שלך, או מה שזה לא יהיה
 

eliranamar

New member
לסוהר השוחרים

דבר ראשון מי אתה שתגיד ליהל מה לעשות דבר שני מי אתה דבר שלישי בחיים אל תרשום בומגה צייזלר אלה שם המשפחה שלה הוא בוימגולד ודבר רביעי היא תירשום מה שהיא רוצה
 

eliranamar

New member
מי אתה בכלל

סוהר מי אתה שתגיד לא להתערב יהל ידידה שלי ואני יתערב כמה שאני רוצה מי אתה שתגיד לי מה לעשות תן תשם וניראה מי אתה
 

yaheli האחת

New member
אין שום קשר.

אתה לא קורא לזה "מפוצל אישיות כבד"...?
סוניה קולוצ'י
מודיעין צייזלר
מודיעין בומגה
בומגה צייזלר
ליאת בומגה צייזלר חוצמזה... מה הקשר בין רגשי אשמה לבין השיעמום שלך?!
 
Querida mia

אל תשליכי עליי את הפיצול האישיותי הכבד שלך, בו את מחליפה כינויים כמספר החברים שהיו לך עד היום ויורדת על עצמך\על קציצייזלר..המודיעין זה היה אני, השאר לא - ומה שזה כן אני, אני מודה, ההפך ממך
 

tisanim6

New member
גברת בומגה..ומר אלירן..סגירת חשבון!

את מדברת על כולם אבל אולי סוף סוף תסתכלי במראה ל2 שניות(לפני שהיא תתנפץ מה"יופי" שלך,ותראי על מה כולם מדברים,תפסיקי כבר לנדנק ולהציף את הפורום...חוצמזה על גופתי את תקבלי מומחית...ואת עוד מדברת על אנשים שחיים בבועה....חחחחחחחחחחחח.....הרי את פה בעל הבועה האטומה ביותר.... ואל תחשבי יותר מדי זה יכאב לך...עכשיו אני מבין למה את חושבת שכולם שונאים אותך...את גורמת לשנאה שלך בכל מקום שאת נמצאת בו,ואז זה נכנס לך למוח בתור שאחרים שונאים אותך!!!!!!!!!!!!!!!! אלירן....מה אתה מגן עליה?אתה נסחב אחריה כמו עוד 6-7 בנים שאני מכיר... כשהיכרתי אותה דיברנו היה די סבבה.....אבל כשעוד ועוד אנשים דיברו איתה היא תפסה פוזה וכשקלטתי את זה טיפה התנתקתי....אחרי זה קרה מה שקרה בפורום שלא אני רשמתי והיא לא מאמינה שאני לא זה שכתב...מאז אנחנו לא מדברים כי היא סתם פוזאיסטית שלא שווה 2 אגורות ואין מה לעשות.....שונאים אותה ובצדק..... ועוד דבר אחד-אתה לא דוגמן!!!!!!!!!!!תאמין לי......
 
כולנו שונאים את יהל,מעכשיו יש מה...

מעכשיו יש מה לעשות,פשוט תשרשרו את עצמכם ואני יוסיף אתכם לרשימה של המועדון לשונאי יהל....
 
למעלה