כאן נמחקה הודעה

blue4u2

New member
כאן נמחקה הודעה

על ידי הנהלת הפורומים משום שלא עמדה בתקנון הפורום

blue4u2

New member
כאן נמחקה הודעה

המעט שביכלתי להציע

הן מילים של שותפות לתחושות חוסר האונים והיאוש שלך- שכנראה עברו כל כך חזק לכאן עד שאף אחד לא ידע מה ואיך להגיב. שאלת הרבה שאלות קשות- איך ממשיכים ומה עושים. האם יש מישהו שידע לעוץ לך יותר טוב מעצמך??? האם ניתן לסלוח על בגידה או האם את תוכלי לסלוח? לא הייתי פוסלת האפשרות של טיפול על הסף, הגם שברור לי ממה שסיפרת למה את חושבת שזה לא נכון. לענייני הריון- הייתי מציעה לך לחכות (לפחות) חודש שהעננים יתבהרו במעט ותוכלי לראות יותר ברור. אני (שוב, אני- לא יודעת אם זה נכון לך) הייתי לוקחת מרחק לעצמי ונעלמת (כמובן בהודעה מראש) לטיול רחוק מהבית כדי לחשוב לבד ובשקט. או להקשיב לאינטואיציות שיכוונו אותי. חיבוק ממני, ונשימה עמוקה וסבלנית

גרא.

New member
blue4u2,מודה ועוזב,ירוחם, שנו חז"ל

ולא בכדי..לקח לך,לכם, להכיר ולדעת מינית זה או זו, עד כי הרמוניה מינית כמעט שלמה , שחסרה לזוגות רבים..דווקא באותה תקופה בה היית בטיפולים,בעלך התפתה, אולי פותה, אולי בחר מרצונו להסחף אחרי ה"מציאות" הרבות שיש באינטרנט..יצר קשר וירטואלי,וניסה לממש כמה פנטזיות שהתרוצצו כנראה במוחו זה זמן רב..אבל מעבר לשיחות בצ'טים,שוחח עם גברת אחת נשואה מספר שיחות טלפוניות..אבל לא מעבר לכך...לדבריו שאינם להבנתי תירוץ, אלא אמת לאמיתה, הוא נסחף למימוש פנטזיות שמעולם אפילו לא העיז לפנטז..אבל עקב השפור העצום שחל בחיי המין שלו איתך, והיכולת שלו להתייחס למין לא כאל טאבו אלא כצורך אינטגרלי מחייו, מחייכם..באיזה שהיא נקודת זמן, שעה שאת באמת היית פחות מושגת מינית, הוא ההעיז, הציץ ונפגע..השאלה המוסרית אם שיחות צ'ט, בנושאי מין, ואפילו שיחות טלפוניות עם נשים זרות, השאלה עם זו בגידה במובן המקובל של המילה..היא פתוחה..ואפשר לומר בהקבלה, שאם זו בגידה, גם להקשיב ולספר בדיחות גסות בחברת שיש בה נשים שאינן האשה החוקית..זו גם בגידה..וזו כמובן הגזמה גסה..אתת ממשיכה וכותבת שהוא ספר לך הכל, נסה להסביר למה עשה את מה שעשה, התנצל, בקש סליחה..בכיתם שניכם יחד יומיים.. אבל כנראה אותך זה לא מספק,את מרגישה שהוא בגד בך הרבה מעבר למה שהוא אמר, כאילו הוא בגד בך פיזית..מרגישה שונה, מרגישה רגשות אמביוולנטיים דו ערכיים כלפיו...את מתארת בחום ובכאב רב, את רגשותייך..עם זה אי אפשר להתווכח..אבל blue4u2,חשוב שתדעי לעצור רגע במערבולת הרגשות שלך..תעצרי תתמקדי,ותנסי לנתח בלא השפעת רגשותייך,,בצורה יותר קרה, מה בעצם קרה?? האם זו באמת בגידה? האם לחשוב על מישהיא אחרת,אפילו לחשוק בה, לפנטז עליה, היא בחזקת בגידה? היתכן שאת מעט מגזימה??? וכי את כשאת רואה את שורצנברבר בקולנוע, או שרירן אחר, לא מפנטזת מעט עליו? על אחר? אכן הוא בעלך עשה כן, ואפילו נסה לממש (לדבריו..אבל לא ברור באמת אם גם זה לא פנטסיה)..עברת כך הרבה תלאות עם בעלך בדרך להשגת אותה הרמוניה מינית שתארת..אבל האם גם הוא מרגיש כך?? מכל מקום, כפי שפתחתי, גברים כנשים יכולים למעוד לעיתים...בעלך מעד, אבל לא יותר מאשר במחשבה ובפנטזיה..הוא אוהב אותך,רוצה שתהיו יחד...לסלוח על משגה אולי אינו דבר קל, אבל מתבקש במקרה שלך. האלטרנטיבה, הרבה יותר גרועה.

geedy

New member
מחזיק לך אצבעות

כרגע רשמתי הודעת בקשה לעזרה, שחלק מבעייתי(כמו הבעל) זה מה שעברת עם בעלך אני מבין לתחושותייך, ואינני יודע מה עבר\ עובר על בעלך, אני בן 36 בקירוב וסוחב עימי מישקעים מהילדות שעדיין מפריעים לי אחרי עשרים שנה ויותר, במיקרים כאלה אם את רוצה לפתוח דף חדש את צריכה לעשות קו עבה וחזק על מה שקרה אחרת זה יפריע לך תמיד זה לא יקרה תוך שבוע ולא חודש יקח קצת זמן, אני אישית כמעט עזבתי לפני כמה שנים את הבית לאחר ויכוח סוער עם אישתי שהיא זרקה בי האשמות חסרות שחר שאינני יודע מאיפא הביאה אותם, ואנחנו משפחה מסורתית\דתית היה לי קשה לקיים איתה יחסי מין בגלל שעדיין הרגשתי פגוע מאותו ויכוח. צריך לתת לזמן לרפא את הפצע הוא לא יגליד והוא יפריע מדי פעם אך תתמודדי עם זה, מאחל לך הצלחה, ומאחל לך שוב שבקרוב תווסרי לכולנו שיש לך הריון מוצלח והחיים עם בעלך חזרו למסלול תקין

blue4u2

New member
כאן נמחקה הודעה

למעלה