כאן נמחקה הודעה

פורום למבוגרים בלבד

פעם ראשונה שאני מבקר באתר שלכם. אני חייב לומר שאתם צריכים לשים סיווג בכניסה לאתר. * מיועד למבוגרים בלבד*. בכל שיטוטיי בפורומים של תפוז לא פגשתי אוירה אלימה כל כך. גרגור סמסא למשל נשמע כמו טיפוס שיצא ישר מסרט של המאפיה בסיצליה, בתפקיד הבריון והמוציא לפועל. סליחה עם משתתפי הפורום שאינם כאלה. בואו והשמיעו קול.

ריקי, לא נמאס לך?

"בואו והשמיעו קול" עלק.. לא תצליחי לסכסך בין חברי הפורום, תעשי טובה ותתעופפי חזרה לאתרך הנבוב..

shermond

New member
כנראה שלא..

אחרת ממש אין הסבר לרדיפה המטופשת הזו!!

d h t

New member
"תאוריית הקשר"

אחלה סרט, אבל נראה לי שכל ההתייחסות הזאת מיותרת. יתכן שזאת ר(כיאה לעבריין שעדיין לא הורשע), וייתכן שלא. כל עניין ה"הוא אמר היא אמרה" נראה לי ארוך ומייגע (למרות שגם אני נטלתי חלק בהתגוששות רבתי) אז, ר וכל השאר, די! יש קונצנזוס של משתתפי הפורום (ואורחיו הפעילים), וכמו תעמולת בחירות - זה לא ישכנע אף אחד, כולם כבר חלקו את דעתם והגיע הזמן לתקופה של אחרי הבחירות. יחי המגעים הקואליציונים!!

shermond

New member
4 העונות..

שכחת דבר אחד זה פורום ישראלים באירופה ולא אירופאים בישראל.. אוקיי יש לי דה ז´וו עצבני ויסלח לי פעמון :))

סקאוזר

New member
עזוב מתוק

פה כל אחד שחושב שאנשים שמתבטאים כמו בהמות הם בהמות, הוא ריקי. כולם ריקי. הפורום בתסביך רדיפה. ריקי אחראית למצב בשטחים, ריקי אחראית לרעב באפריקה. הכל ריקי. חצי פורום זה ריקי. העולם זה ריקי. רק גרגורי זה גרגורי, כנראה.

Nathi

New member
סחטיין על הניק החדש...

אז מה היה לנו כאן... סילה וורד. העין השלישית והפוזלת. מסכנה... שכחתי משהו? היה איזה צרכן "חכם" של YNET עלק...ניסתה הפעם להחדיר בנו קצת תבונה... ועכשיו עונות השנה... כמה מתוק. ממש נוגע ללב

yosense

New member
ששרררייייייייייייייייייייייייי|חיבו

איזה כייף שהגעת....היית חסרה לי, לנו, לא יודע מה לומר מרוב התרגשות...אאאא ברוכה הבאה !!!!! ועוד אחד |חיבו

shermond

New member
יוסנס!!!!!!

אתה רואה עד איפה הלכתי כדי לחפש אותך?? נעלמת, התגעגעתי מה שלומך נשמה שלי?? הכל טוב?

מי שזוכר את "יציאת ווינט" הגדולה

יזכור גם את אילנה שגב ואת ההערה הקטנה שהעירה בזונטאגיה על כך שריקי תחת ניקים שונים (אז זה היה אביגדור ו לילך12 בהייד פארק, ועוד ניקים אידיוטיים שאני לא זוכר מתפוז) תמיד השתמשה במילה "בריון" או "בריונים" או בריונות" וכו', זהו מוטיב חוזר ביצירותיה הגראפומאניות וגם מעיד על רדידות מחשבתית וווקאבולרית מה. וכאן לפתע, עולה בחור נחמד שדולה גם הוא מנבכי מוחו הגברי לחלוטין את המילה הערכאית "בריון" הממממ... לא יכול להיות שזו ריקי, הרי הוא עלם חמודות, והיא הרי סירנה נשגבה.... כמה זה 1 ועוד 1? זקני הפורום יזכרו גם, את קריצת העין הגלוייה של אותה ריקי שפרסמה את תגובתי המפורסמת "חצ'קון בגב האומה" בפורום תפוז "ישראלים בחו"ל" על מנת להוקיעיני (קחחחחח) אותה הודעה חברית ל"עדי שבשמיים" בסגנון של "אם את צריכה משהו את יודעת איפה למצא אותי וגו'... (אין לי כח לנבור ולשלוף את ההודעה העתיקה הזו מארכיון תפוז. לדעתי ווינט ותפוז קשורים זה לזה כמעט כמו שגופ והייד פארק קשורים...

אם תעמיד שני אנשים ...

אם תעמיד שני אנשים שלא ראו זה את זה מעולם מול עגבניה ותשאל אותם מה זה? הם מיד יאמרו עגבניה, כי זה מה שזה. בכל מקרה, גרגורי, שמחתי לגלות שאתה יכול לנסח שורה שלמה של משפטים בלי גידופים וקללות. אולי בכל זאת יש לך תקנה.

סקאוזר

New member
כל מי שמשתמש במילה בריון הוא ריקי

מעולה גרגור, פירסמת הודעה לחברים? "נא לא להשתמש במילה בריון. רק ריקי (בכל העולם) משתמשת בה, כך נעלה על האוייב שמסתנן ביננו. ריקי. אירגון ריגול רב זרועות המנסה להחריב את מדינת ישראל"

למעלה