כאן נמחקה הודעה

גמני חדש, החל מהיום!../images/Emo153.gif

אני ניצן, מרעננה... אני משתתף בעוד פורומים פה, כגון הארי פוטר, אלניס מוריסט, גרין דיי, חברים, מכושפות, ועוד כל מיני... לא מזמן נפרדתי מחברה שלי, אחרי ארבעה חודשים... אבל זה כבר היה לפני כמעט חודש! אני כבר התגברתי עליה, והאמת, כבר שמתי עין על מישהי אחרת, אולי עם הקודמת זה לא היה זה... טוב, מקווה שתקבלו אותי יפה, צ´או! נ.ב. האיי סי קיו שלי זה 158108864 היכנסו בהמוניכם!

ImYourNightMare

New member
גמני גמני!

גמני חדשה!! קוראים לי הדס ואני מאוהבת..בעצמי אני אוהבת בעיקר לנגן (ולא..לא על העצבים) ובינתיים..לא ממש הייתי מאוהבת רציני.. מקווה שיום אחד אני יהיה.. וכל אלא כאן שספגו אכזבות..מקווה שתמצאו אהבה חדשה.. guy´s are always such a drag

GirlFriend

New member
כמה אני אוהבת אנשים שחוסכים ממני

לשרשר את ההודעות
ברוכים הבאים כולם

orly 15

New member
גם אני חדשה!!!!!../images/Emo8.gif

שלום! הרגע נכנסתי לפורום!
לספר קצת על עצמי? אתם יכולים לקרוא את הפרטים שלי, בשביל זה כתבתי אותם!!! (והגיע הזמן שאני אוסיף לשם עוד דברים). לא מזמן התחלתי לכתוב בפורומים, זה התחיל מפורום מכושפות (הסדרה הכי שווה!) ומשם להרבה פורומים אחרים..... מקווה להתקבל כאן בברכה, לעזור למישהו בצרה, להכיר אנשים נחמדים, ולהישאר תמיד בעניינים! (איך אני בחרוזים?)
עזבו אני קצת מחורפנת כפי ששמתם
... אולי זה בגלל שאני צריכה להכין בוק ריפורט למחר ואפילו לא סיימתי לקרוא את הספר... אולי בגלל המבחן במתמטיקה שיש לי השבוע... (אני שונאת מתמטיקה. שונאת.) תכתבו לי באיסיקיו אם בא לכם!

למעלה