כאן נמחקה הודעה

• פותח הנושא jlo9
  • פורסם בתאריך

jlo9

New member
כאן נמחקה הודעה

כאן נמחקה הודעה על ידי הנהלת הפורומים

התגובה שלי היא:

אם לדעתך מריה התדרדרה בצורה רצינית, את טועה חמודה כי מי שהתדרדרה היא למעשה את!!! להיות תחילה מעריצה של מריה ואחר כך לעבור להיות מעריצה של ג´ניפר לופז- זו התדרדרות רצינית!!!! עוד לא קלטת שג´ניפר לעולם לא תוכל להתחרות עם מריה!!!! לא שמת לב שג´ניפר שרה אך ורק שירים קצביים ולא בלדות ושירים עדינים מכיוון שהקול המגעיל שלה לא מאפשר לה את זה. ג´ניפר היא גנבת רעיונות ידועה לשימצה ובלעדי התחת הגדול שלה (שגם הוא לדעתי מגעיל רצח) היא לא הייתה מתפרסמת. לסיכום: היא לא זמרת טובה אלא גרועה שאי אפשר לעבוד איתה כמו שצריך על כל סוגי המוסיקה. היא לא כותבת את השירים שלה. התחת שלה ענקי!!! ובסופו של דבר היא תיעלם ולא במאוחר כמו שנדמה לך. הההההההאאאאאאאאא ודרך אגב מריה מסיימת עכשיו אלבום חדש אז.... תתכונני!

LYPD

New member
אמממממ לא!!!!!!!!!!!

את טועה.... למאריה קארי יש את הקול הכי יפה בעולם.... קול עמוק!! היא ממש לא צורחת, את יודעת מה זה לצרוח בכלל?... היא לא הייתה זמרת ענקית היא זמרת ענקית כל הזמן..... וג´ניפר לופז, כמה שהיא זמרת טובה, ואפילו מוכשרת, לא תגיע לרמה של מראיה....(יש לה כמה שירים יפים, הכי אהבתי את THAT´S NOT ME) השירים של מראיה הם ממש לא גרועים... את צודקת שפעם היו לה שירים יותר יפים, אבל השירים שלה היום הם בכלל לא רעים, הם יפים מאוד.. הקריירה של מראיה לא התרדרה כלל... היא עולה לפסגה!!!!

roimc

New member
פחחחח עלאק ערן הרגע קיללת אותה

באייסיקיו.

jlo9

New member
פששש.....איזה התקפה נתתם!

אתם לא צרכים להיות כאלה מגעילים ולהתקיף את כל מי שאומר משהו לא יפה על מאריה...אם אתם אוהבים אותה תמשיכו ואם אני אוהבת את ג´ניפר לופז או כל אחד אחר זכותי. סה´´כ אמרתי מה שאני חושבת ומה שבראש שלי וזכותכם להגיד מה שבראש שלכם! אבל לא צריך להתקיף! וללירן ארביב : קודם כל איפה בכלל ראית שאמרתי שהערצתי את מאריה?! בחיים שלי לא הערצתי אותה ואין לי שום כוונה להעריץ סה´´כ אמרתי שאהבתי אותה בתור זמרת זה הכל! ואת ג´ניפר אני מעריצה כבר 6 שנים רצופות! ואני רואה שעד כדי כך אין לך מה להגיד אז אתה מנסה לדבר על התחת הגדול של ג´ניפר? אז מה אם יש לה תחת גדול אם זה מה שהיא רוצה וזה מה שהיא אוהבת אז בבקשה. לפי דעתי יש לג´ניפר שירים מדהימים וגם למאריה. אין לי שום דבר נגד מאריה ואני לא שונאת אותה כמו שאתם שונאים את ג´ניפר - ולפי דעתי זה כל כך ילדותי כל מה שאתם אומרים על ג´ניפר וכל מה שהמעריצים של ג´ניפר אומרים על מאריה. תעשו טובה לאנושות ותיקחו את עצמכם לידים ותפסיקו את הויכוח הדבילי הזה! כי שניהם יפות ושניהם מצליחות ופשוט כל אחת בדרך שלה , זה הכל! אז בפעם הבאה שמישהו חדש נכנס לפורום ואומר את דעתו - אל תתקיפו אותו! תנסו לקחת דוגמא מהמנהל של האתר ערן שאמר לי ברוכה הבאה כמו בנאדם! תחשבו על זה!

eranmc

New member
אמממ

תראי, בפורום הזה יש המון חילוקי דעות, יש שאוהבים את מדונה ויש ששונאים אותה, יש שאוהבים את סלין ויש שלא וכן אלה וכן אלה. פה בפורום הזה פה אחד כולם לא אוהבים את ג´ניפר (במילים יפות) כתור זמרת היא גרמה לנו המעריצים לסבל רב ולכן קשה לנו לסלוח לה. אני בירכתי אותך כתור מעריץ לשעבר של ג´ניפר וכתור מנהל הפורום, אני מקווה שאת מבינה
ערן

eranmc

New member
חחח יא מעתיקנית!!!!

העתקת ממני בפרטים את המקצוע "תלמידה ("מצטיינת") בתיכון"!!!!! חחחחחח כן כן אני מבין את הבעיה, אולי אני ואת נפתח מועדון "תלמידים בבית ספר על תקן אורח".

תראי לא התכוונתי לפגוע אבל...

מצד אחד את אומרת כמה שאת לא נגד מריה ולא בעד הויכוחים הטפשיים האלה ודורשת מאיתנו המעריצים שלא להעליב וללכלך על ג´ניפר לופז "המתוקה" , אבל מצד שני את זו שמלכלכת על מריה: נכנסת לפה ומתחילה לספר לנו מעשיות על כמה שמריה התדרדרה ועל איך שהיא לא שרה אלא רק צורחת בשיריה החדשים... אז אם כן, למה ציפית לחיבוק ונשיקה? אז את טועה כי את לא ואני מדגיש לא מכירה את מריה מספיק טוב כמונו ואין לך זכות לשפוט אותה אותה על איך שהיא התדרדרה לטענתך. הא כן ולגבי: "אין לך מה להגיד על ג´ניפר אז אתה מערב את התחת הגדול שלה"... בחייך עשי לי טובה אם אני אפתח את הפה שלי על ג´ניפר עכשיו אני לא אסיים, היא יכולה לקחת את הכשרון המפוקפק שלה ולדחוף אותו עמוק למקום שהשמש לא זורחת!!!

jlo9

New member
טוב...בוא נשכח מכל הויכוח הטיפשי הז

תשמע לירן ממש לא בא לי לריב על מאריה או ג´ניפר ועל מי יותר טובה ומי יותר מצליחה אז בוא נפסיק את הויכוח..ואתה תמשיך להעריץ את מאריה ואני את ג´ניפר וזה הכל. אז בוא נשכח מהכל..וזהו... ביי

mcrlz

New member
ברוך הבא!

אבל... לא יפה להגיד דברים כאלה על מראיה ועוד בפורום שלה מה שגורר מריבות.. וזה מה שאמרת שאת לא רוצה שיהיה...

שעטנז

New member
ג´ניפר לעד!!!!!!!!!

גם אני מעריץ שלה!!!!!! סוף סוף באה מישהי שיודעת מה זה מוזיקה טובה! ברוכה תהיי. תצליחי!

jlo9

New member
תודה תודה!

תודה לך שעטנז...אני שמחה שיש פה מישהו שמעריץ אותה!

למעלה