כאן נמחקה הודעה

Kutaly

New member
לא מסתיר כלום

אבל גם לא נראה לי לעניין להכניס את זה לדיון בתור הפרטים הביוגרפים שחובה עליהם לדעת (אלא אם אחד השותפים ממש חתיך
). כמי שמשכיר חלק מהדירה לשותף, אני יכול להגיד שכל עניין המיניות של השותף זה לא חלק מהחוזה וממש לא ענייני. למעשה, כשחיפשתי שותפים חדשים, היתה אחת שהזכירה שיש לה חברה, אבל חוצמזה לא נתקלתי בשום התייחסות לנושא.

doro500

New member
בעקרון

רק אם אני מתחבר אליהם והם הופכים להיות חברים שלי. אין שום סיבה שהם ידעו עליי את זה סתם יותר מזה שהם ידעו לאיזה מפלגה פוליטית אני נוטה להצביע (או ינטה, במקרה שלי
)

PurpleFilth

New member
האמת,

עוד לא יצא לי ממש לגור בדירה אמיתית, כאילו, שהיא לא אצל ההורים או במעונות. אבל בקרוב אני אתחיל לחפש דירה בחיפה (מי רוצה לגור איתי?
) ונראה לי שאם השותפות/ים ימצאו חן בעיני, לפני שאני אכנס לדירה אני לפחות אשאל אותן/ם אם הם/ן פרינדלי. כאילו, אם הן/ם באמת ימצאו חן בעיני קשה לי להאמין שהם/ן לא יהיו להטבקאיםות בעצמן/ם או לפחות פרידלי, אבל גם אם אני אף פעם אף פעם לעולם לא אביא הביתה א/נשים, בא לי שידעו עלי את זה. נו, נראות והכל =]

yanivlicht

New member
אצלי זה בעיה אחרת..

עוד לא יצא לי לחלוק דירה כלשהי עם מישהו. יש לי דירה משלי אז ככה שאני גר כרגע לבד (אם מישהו מעוניין לעבור לגור איתי,באיזור השרון, זה יהיה מצויין

Kutaly

New member
כבר לעבור לגור?

מה עם להכיר קודם? אפשר סתם לבוא לבקר?

m1311

New member
אני סיפרתי, נראה לי הוגן כלפי השותף

אני נכנסתי לדירה ובראיון פשוט סיפרתי שאני בי ושיכול להיות שאני אביא גם גברים הביתה. נראה לי הוגן לוודא דברים כאלה מראש ולא להנחית עליהם בהפתעה איזה גברבר שיצא בבוקר בתחתונים למטבח. זה גם לגיטימי אם אנשים אומרים לך שזה לא מתאים להם בעקבות זה, לא כל אחד מספיק פתוח בשביל זה אז קבל את זה בהבנה. אגב, בתור אחד שעדיין בארון, זה גם הזדמנות להתנסות בסוג של יציאה מהארון..אפילו שזה לא כלפי אנשים חשובים מהחיים שלך בהצלחה בחיפושים :) שמח שזה כבר מאוחרי חחח

PurpleFilth

New member
נראה לי יותר הוגן כלפינו

לא לגור עם א/נשים ביפובים/ות =] ובשביל לא להנחית עליהם גברבר שיצא בבוקר בתחתונים למטבח אפשר פשוט לבקש ממנו להתלבש לפני שהוא יוצא מהחדר. לא הייתי אומרת שזה לגיטימי אם זה לא מתאים לא/נשים, הייתי אומרת שזה לא דווקא באשמתן/ם...

למעלה