כאן נמחקה הודעה

tali226

New member
כאן נמחקה הודעה

כאן נמחקה הודעה על ידי הנהלת הפורומים

gula60

New member
אולי יצירת קשרים בגינה הקרובה לביתך?

נראה לי שבן שנתיים הוא כבר בגיל שממש נהנה בגני שעשועים, קחי אותו לגן, ונסי ליצור ככל יכולתך קשרים עם אמהות לילדים באותם גילאים, בהמשך תוכלי להיפגש איתן למפגשים קבועים, והילדים יתחברו בינם לבין עצמם, במפגש חברתי ללא עלות. כמובן שבשלב כלשהו לילד (וגם לך לדעתי) תהיה מצוקה די גדולה מהעובדה שהוא לא במסגרת רחבה יותר של גן, הגן מאפשר לו חשיפה למיומנויות חברתיות קריטיות. מקווה שעוזר קצת...

tali226

New member
עוזר

תודה רבה...אני מוציאה אותו הרבה אבל תמיד יש שם ילדים גדולים מדי או קטנים מדי לגילו ולא ממש ששים ליצור קשר

דיינו

New member
לא להתייאש! תנסי לבדוק גינות אחרות בסביבה

או ללכת בשעות אחרות. גם אני הרבה זמן הייתי בטוחה שאין ילדים בגיל המתאים בסביבה שלי, ופעם באתי לגינה בשעה אחרת וואללה - גיליתי המון... חלק מהאימהות בגינה מגיעות משכונה קצת רחוקה יותר כי באמת שמה הם לא מצאו ילדים בגיל של הילדים שלהן, - ואצלינו - כן. אז תמשיכי לחפש, מאחלת לך שתמצאי. את יכולה גם לתלות מודעות בגינות. כמעט בטוח יש עוד אימהות בסביבה שלך עם הבעיה הזאת בדיוק והן מאוד ישמחו שתצרי איתן קשר.

בוליפלג

New member
יש מסגרות שונות, חלקן אמנם בתשלום

באתר תותי, תוכלי למצוא את האופציות השונות, חוגים, מפגשים ומשחקיות, בהם משתלבים ילדים בגיל שציינת, ובקרבת איזור המגורים. מעבר לכך, תבדקי אם ישנם חוגים או מפגשים לגיל הזה במתנ"סים וכד' (ברשות המקומית בה את גרה), שם תוכלו לפגוש עוד ילדים בגיל המתאים, יחד עם הורה - עמו תוכלי ליצור קשר. אגב, הייתה מי שכתבה הודעה לפני מספר ימים בפורום, בה היא מתווכת בין אמהות לילדים בגילאים שונים, בדיוק למטרות שאת ביקשת

happpy

New member
מאיזה איזור את?

בחיפה יש הרבה אמהות שנפגשות עם הילדים בבקרים בגני משחקים או בבתים (וגם אני והפעוט שלי בבית). יש כמעט בכל עיר גדולה מפגשים דומים אבל לפעמים לא קל למצוא אותם.

rinho

New member
להשאר בבית

לאחרונה, פירסמתי בפורום זה ובאחרים את ההודעה הזו "הי. קוראים לי רינת ואני אמא לשני ילדים: בת שנתיים וחצי ובן חצי שנה. ילדי עדיין לא הולכים לגן. אחד הדברים שהכי עוזרים לי ביומיום, זו קבוצת אימהות "כמוני" שהתגבשה באופן ספונטני, מתוך מפגשים אקראיים בגני משחקים. זה שילוב של מפגשים חברתיים גם בשבילי וגם לילדי. ב"עונת רישום הילדים לגן" לקראת שנה הבאה, אני אשמח לעזור לאימהות שבוחרות להשאר בבית עם ילדיהן להכיר ולהתחבר עם עוד אימהות מאיזור מגוריהן. אני מציעה לכן לשלוח לי אי מייל. אין תשלום, אין מחוייבות, אין כלום. ככל שיהיו יותר פניות, אוכל לעזור ליותר אימהות וליותר ילדים להתחבר. זה רק מתוך רצון לעזור !!! ומשפט אחרון: גם אבות מוזמנים . . . " אני מאמינה שאם הרבה הורים יחברו זה לזה, יותר ילדים ישארו בבית ליותר זמן. אני רואה עד כמה שהתמיכה עוזרת לי בגידול ילדי. אני מקווה שיפנו מספיק הורים כדי שאוכל לעזור לכל הורה בכל הארץ.

rinho

New member
יש רק בעיה קטנטנה

כשאני מפרסמת בפורום כלשהו, אחרי יום או יומיים ההודעה עוברת לדפים "ישנים", ואז לא נחשפים אליה מספיק הורים.אני צריכה לחשוב על עוד דרך לשווק. יש לכן רעיון?

ayala26

New member
להוסיף לחתימה שלך בתפוז

יופיע בסוף כל הודעה שתכתבי בתפוז (אבל בכל פורום, גם אולי לא פורומים רלוונטיים) או פייסבוק

rinho

New member
איך החתימה הזו?

אינני שלמה איתה. אשמח לשיפורים (מקווה שזה יעבוד)

ayala26

New member
../images/Emo45.gifלהוסיף איך לפנות

למשל "לפנות במסר" וגם למה הורדת את הקטע שכתבת בהודעה: "הי. קוראים לי רינת ואני אמא לשני ילדים: בת שנתיים וחצי ובן חצי שנה. ילדי עדיין לא הולכים לגן. אחד הדברים שהכי עוזרים לי ביומיום, זו קבוצת אימהות "כמוני" זה היה פתיח מאוד יפה, אישי ומזמין.

לימיצ

New member
בהחלט. אני רצה להוציא את הילדים מהגן

אבל אחזור אליך בערב/ליה מה שיצא קודם

אולי ללכת לגן עם אימא פעם /פעמיים בשבוע

וככה ליצור חברויות שם והתנסות בגן, וככה לאט לאט זה יגלוש אחה"צ ? , בגינות הציבוריות, שווה לפעמים אם את ניידת אולי לנסוע לגינה קצת יותר פעילה?

למעלה