כאן נמחקה הודעה כאן נמחקה הודעה על ידי הנהלת הפורומים
K KaPacH New member 21/8/07 #6 אני בניתי ליובל ת'אתר שלו ות'מייספייס ודאגתי לאתר שלו שיעלה מקום בגוגל ועכשיו הוא מקום רביעי במילת חיפוש - הפיג'מות ! אבל יובל השקיע גם המון הוא עיצב ועשה המון דברים , ואם מישו זוכר את האתרים הישנים שלנו הנוסטלוגים א'חח נוסטולוגיה !
אני בניתי ליובל ת'אתר שלו ות'מייספייס ודאגתי לאתר שלו שיעלה מקום בגוגל ועכשיו הוא מקום רביעי במילת חיפוש - הפיג'מות ! אבל יובל השקיע גם המון הוא עיצב ועשה המון דברים , ואם מישו זוכר את האתרים הישנים שלנו הנוסטלוגים א'חח נוסטולוגיה !
R Refreshing Menta New member 21/8/07 #10 ../images/Emo126.gif ../images/Emo6.gif נעים מאוד, אני נטע... בן כמה אתה? חח קרלו תביא גם את אבא אמא ואת הכלב
../images/Emo126.gif ../images/Emo6.gif נעים מאוד, אני נטע... בן כמה אתה? חח קרלו תביא גם את אבא אמא ואת הכלב
T the whole shebang New member 21/8/07 #13 ברוכה הבאה!!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif תהנה;D ?XD
O ofer976 New member 21/8/07 #17 שלום! חחחחח קרלו עוד מעט תביא לפה את כל המשפוחה שלך! אני עופר, השתלבות נעימה
ב בלינדה belinda New member 21/8/07 #18 קרלו שולט ../images/Emo47.gif ברוך הבא בן כמה אתה? בוא למפגשים =)
י יובל94 New member 21/8/07 #19 ../images/Emo140.gif ברוך הבא אני יובל & 12 וחצי & ראשון לציון + השתלבות נעימה