טוב גבר ..
טוב גבר תקשיב, אתה מכניס את עצמך לתסבוכים. אתה פשוט מתנהג כמו איזה אפס ! זה מה שאתה חושב שאתה שווה ? וואלה.. אחלה בטחון עצמי. החיים לא נגמרים בה. גם אם היא "התמימה שלא מעריכה את עצמה" ו"אני יודע כמה היא שווה ואני רוצה להראות לה את זה", זה לא התפקיד שלך לשחק את אבא שלה או את הידיד הכי טוב שלה ולהראות לה שהיא שווה יותר ושהקשר ביניכם כן יכול להצליח. בוא, תבין משהו, גם אם זה לא נראה לך ככה ואתה כמו ילד בן 12 בטוח שאתה צודק וכולם טועים, כל אבל כל מה שקורה פה זה שיש מישהי שוואלה.. לא בא לה עליך, כן כן, לא בא לה עליך, עליך ספציפית, ותאמין לי שהיא יודעת כמה היא שווה, אין בן אדם שמסתכל על המראה ולא חושב שהוא נראה טוב, אין דבר כזה פשוט, זה עובדה, וזה שהיא אומרת שהיא לא מספיק טובה בשבילך זה סתם תירוץ כדי לא לבאס אותך יותר מידי, ואתה יכול להמשיך בשלך כמו ילד ולהגיד שאנחנו לא מכירים אותה ואתה יודע ואנחנו לא, אבל תכלס ? אין לאף אחד פה סיבה לנסות לרמות אותך ופשוט אומרים לך את האמת בפנים, אתה א-פ-ס, שמתעקש לחשוב ולהתקע עליה וגם כשהיא מנסה לנחם אותך כדי שהיא תרגיש טוב, לא כדי שאתה תרגיש טוב, אנוכיות לשמה. פאקינג תמשיך הלאה אתה שווה יותר מזה לא מגיע לך הכאב לב הזה במיוחד לא ממישהי כמוה. כמה שאתה חושב שהיא האחת ולא תתאהב במישהי אחרת. אתה טועה. כי כל מה שהיה אמור לקרות כבר קרה, ומה שנשאר זה להמשיך הלאה כי עוד שנה תסתכל אחורה ותגיד. .וואי כוס אמק איך בזבזתי שנה מהחיים שלי על מישהי כזאתי.. ואז באמת תבין כמה עצוב זה. היא מוכנה להמשיך הלאה ולשכוח.. אתה זה שמתעקש, שלא מרפה ... בשביל מה ?! היא בטח עוד שבוע שבועיים תמצא מישהו אחר ואתה סתם תיהיה זיכרון שכוח, אבל אתה מצד שני תמשיך להיות תקוע עליה והלב יכאב כמו שכאב עד עכשיו.. וחבל. אבל וואלה, אל תקשיב לי אני מדבר בטח מדבר שטויות, כי אני לא מכיר אותה, ואתה יודע יותר טוב מכולם אחלה בטחון עצמי, דרך צלחה.