כאן נמחקה הודעה

L m a o

New member
כאן נמחקה הודעה

כאן נמחקה הודעה על ידי הנהלת הפורומים

L m a o

New member
כאן נמחקה הודעה

כאן נמחקה הודעה על ידי הנהלת הפורומים

moshe34

New member
זה כנראה גיל מבלבל...

אבל בעתיד תוכל לדעת מה הכי מתאים לך

גיאגיא18

New member
התשובה פשוטה

אתה הומו/ביסקסואל. סטרייט אתה בטוח לא. למעשה, אני מאמין שכולנו ביסקסואלים והעולם מתחלק ל2 חלקים: אלו שמראים את זה ואלו שלא. וכל השאר כבר מאוד מאוד מורכב.. הרי כולנו נמשכים ליופי.

Blackice

New member
כמו שכבר ציינו,

אתה בגיל שהנטייה המינית שלך עדיין לא קבועה. כרגע, ממה שאתה מתאר זה נשמע כאילו שאתה בי, אבל זה יכול להשתנות עם הזמן, ואי אפשר לדעת מה תהיה בעתיד (כן, גם סטרייט זו אפשרות.). אני אישית ידעתי בוודאות שאני בי בגיל 19. התחלתי להתלבט בסביבות גיל 11... בשנים הראשונות זה הפריע לי ואחר כך הבנתי שזה לא באמת משנה, שאם אני אנסה לדחוף את עצמי להחלטה כלשהי יש סיכוי שהיא תהיה החלטה שגוייה. בתכלס'- זה ממש לא משנה מה ההגדרה שתיקח לעצמך בסוף. תתאהב בבת והיא תהיה מעוניינת בך? אז תהיה לך חברה. תתאהב בבן והוא יהיה מעוניין בך? אז יהיה לך חבר. רק בסביבות גיל 20 הנטייה המינית שלנו מתייצבת, אז לשאול את עצמך מה בדיוק ההגדרה שלך באופן אבסולוטי- קצת מיותר... ארז

James Hammerton

New member
אני לא בטוח אם קבועה זו המילה המתאימה

אני חושב שעדיף להגיד שאנחנו עדיין לא בטוחים בה בגיל הזה...

Blackice

New member
זה בטוח...

אלו גילאים שמתחילים לחקור בהם את המיניות כמו שצריך.. אבל מעבר לענן הבלבול של זה שאנחנו לא בטוחים מהי- המיניות שלנו עדיין לא קבועה. אני לא אומר שאתה פתאום יכול להסתובב 180 מעלות- המיניות נקבעת פחות או יותר עד גיל 5, אבל המפה המינית במוח עוברת תהליכים ומתייצבת לגמרי רק בסביבות גיל 20. שוב, השינויים הם לא רציניים- נגיד, מטיפוס אהוב של בלונדיניות לעבור לשחרחרות עם חזה קטן- אבל שינויים קטנים כאלה יכולים להיות ההבדל בין מקרה גבולי של הומו לבין בי. או ההבדל בין בי לסטרייט שמעדיף נשים אבל יש לו מקום בפנים שיכול להעריך יופי של בנים.

טIcטי

New member
לאן אתה ממהר?

כפרה, אתה בן 14, אתה מתחיל את החיים רק. תחקור, תגלה, תתנסה [הכל בגבול הטעם הטוב, כן?] לאט לאט ואתה תגלה. אל תקפוץ ישר להגדרות ולחצים. יכול להיות שאתה כן גיי, אולי אפילו בי. ויכול מאוד להיות שזאת רק תקופה חולפת. באמת שעם הזמן המון דברים יתבהרו לך. בהצלחה

L m a o

New member
אני לא רוצה להנתסות

אם אני אתנסה זה רק יתחזק.. ואם יום אחד זה כבר לא ירגיש ככה? וזה גם נראה לי מוקדם מדי בשביל להתנסות בקשר כזה.

טIcטי

New member
לא אמרתי עכשיו.

אמרתי לאט לאט. ואם זה יתחזק? ואולי יום אחד לא תרגיש ככה, לפחות תדע שלא שללת מראש. לפחות תדע שניסית והבנת שזה לא אתה.

L m a o

New member
זה נראה לי יותר מסובך לצאת מהארון ולחזור

אני גם לא רואה את עצמי יוצא מהארון.. לא התאהבתי במישהו אף פעם.. באיזה גיל אנשים פה התנסו פעם ראשונה?

טIcטי

New member
לא זכור לי שאמרתי לצאת מהארון.

אמרתי להתנסות, לחקור, לגלות. כל זה במטרה לגלות מה אתה, מי אתה. בפורום? לא יודע, כל אחד בגילו שלו. כל אחד מתי שהרגיש לו הכי מוכן. תהיה צמוד ללב. הוא יודע הכי נכון. תקשיב לו.

תקשיב לשחף.

לא מתוך תמיכה שלי בשחף או משהו כזה (אבל גם) הוא יודע מה הוא אומר. תמיד.

למעלה