כאן נמחקה הודעה

geostant

New member
כאן נמחקה הודעה

על ידי הנהלת הפורומים משום שלא עמדה בתקנון הפורום

geostant

New member
רשת 1X

לא תיהיה פתוחה לקהל הרחב בשנה הקרובה... אך בניסויים החל מחודש יוני-יולי

PingPong18

New member
למה הם מעקבים את הרשת החדשה?

לא רצוי שהם ישיקו אותה סמוך להשקת הGSM של סלקום ?

geostant

New member
אילו הנהלים ../images/Emo4.gif ../images/Emo6.gif

תהליכי הקמה לוקחים זמן... הוא לפני 3 דקות בערך נסע אז אני לא ממש יכול לשאול אותו... בדרך אגב היה לו טלפון SAMSUNG עם מסך צבעוני... עוד לא ראיתי כזה בארץ לפני כן... אני משער שיש לו קשרים אה ???
חחחחחחחחחחח

pLePhOnE ChAt

New member
אתה בטוח שזה מידע אמין?

כי למרות הכול אני מאמין שכדאי לחכות ולראות מה קורה לא? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 בשביל הק

geostant

New member
אמין ???????????????

איך אתה יכול לפקפק במה שסמנכ"ל שיווק פלאפון אומר לי ועוד כשהוא יושב איתי בחצר של הבית אוכל איתי צהריים
למרות שהוא עזב די מהר כי הוא היה עסוק (כן ביום שבת... אבל לא בענייני עבודה) הוא הספיק לעבור על מוצרים שלנו שהוא רוצה להכניס לחברה לבדיקה ובאותה הזדמנות הרעפתי עליו 1002 שאלות... (והוא לא כמו נציג של סמסונג) ענה לי הרבה יותר מהר

geostant

New member
אכלנו שחפים ברוטב מוקרם...

מה זה כל כך משנה ??????????? (הצעירים של היום מפליאים אותי לרעה)

Big N

New member
אולי הוא אומר רק מה שהוא רוצה שכולם

יחשבו? למה לו לאמר לך בדיוק מה באמת פלאפון הולכים לעשות בזמן שהוא יכול למרוח אותך קצת?

geostant

New member
מה זה יתן לו ?

בשבילו אני מקור פרנסה פוטנציאלי לפלאפון עם כל ה-GADGETS שיש לי במחסן,

geostant

New member
SK-3100

יקרא בארץ SK-5000 ויושק ככל הנראה רק בספטמבר אם לא מאוחר יותר.

eliyaho

New member
סיפורים פה סיפורים פה...

סיפור אתם רוצים סיפור? תגיד לי מה אנחנו נראים לך? ילדות בביקיני? ממתי פגישת עסקים כזו מבצעים בבית? הוא בא לאכול כוס כוס של שישי או חמין של שבת? מאיפה השטויות האלה ילד? סמנכ"ל השיווק של פלאפון חבר של אמך שתהיה בריאה? לך תקנה ביסלי ילד

geostant

New member
שוב פעם אתה ?

"זה שמשקיף מהצד".... אתה לא מוותר אה ? פותח שמות חדשים על ימין ועל שמאל בלי בושה.

פגעסוס

Well-known member
שלום אדון ינשוף...

חכה ואל... בעצם מוטב שתעוף!! ליצור שם משתמש שנועד אך ורק כדי לאמר משהו רע על אדם, שאין לך אומץ לאמר לו את זה בשם המשתמש הקבוע שלך, זו בושה.
אינני יודע עד כמה אתה מכיר את GEOSTANT, אבל ע"פ מה שאמרת אני מבין שאתה לא מכיר אותו עד כדי כך טוב כדי לחוות דיעה רצינית. בפעם הבאה אני ממליץ לך לחשוב 10 פעמים לפני שאתה משתמש במקלדת...

../images/Emo46.gif סוף סוף משהוא פה הגון ../images/Emo70.gif

ולא שוטק כשהוא רואה שעושים אוול לחברו לפורום

למעלה