כאן מירי משהו שם?

LuLiLoPiLaTo1

New member
מירייייייייייייייייייי../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

מה שלומך את??? אוהבים אותךךךך ולהמ את אל מסתפרת אצל אבי?! חחח ד"ש חם בהצלחה היום!!!

מירי!איזו חמודה את!../images/Emo24.gif

קודם כל, זה ממש יפה ואני מאוד שמחה שאת מתעניינת בנו, המעריצים והמעריצות. שלומי טוב, עד כמה שאפשר....
החיים משעממים במיוחד כשיש בצפר
והלימודים משעממים גם כן...
אבל רק שתדעי, בזכותך החיים לא כל כך משעממים! אבל רציתי לשאול אותך, מירי חמודה, האם תהיה לך הופעה בסביבות הוד-השרון או כפר-סבא בתקופה הקרובה? כי כל ההופעות שלך מאוד רחוקות ואין לי דרך להגיע... ורציתי לומר לך שראיתי את מאחורי הקלעים של "שלמה המלך ושלמי הסנדלר" ואת ממש מוכשרת ואני מאוד אוהבת אותך ואת השירה שלך בעיקר! עלי והצליחי ותמשיכי בעשייתך התורמת למוזיקה הישראלית פה בארצנו הקטנה. שנה טובה וחגי תשרי שמחים חח
נשיקות
נופר שאוהבת אותך המון!

ליבית1

New member
היי מירי

היי מירי, קוראים לי ליבית, אני בת 32 ובדרך כלל ממש לא כותבת בפורומים, אבל הייתי חייבת להגיד לך כמה מילים, ואולי זו הדרך להגיע אלייך. אני אקדים ואציין שקניתי את הדיסק שלך יומיים אחרי שהוא יצא, ומאז (ואני לא מגזימה) אני לא מפסיקה לשמוע אותו, הוא הולך איתי מהאוטו לעבודה ושוב לאוטו והביתה וחוזר חלילה, בקיצור, הדיסק מדהים ומרגש, ואני חושבת שאת זמרת גדולה ושחקנית מצויינת (ראיתי את שלמה המלך פעמיים). אני חושבת שחשוב שתדעי שיש אנשים מעל גיל 25 שאוהבים אותך מאוד, ואני חושבת שאין עוד זמרת כמוך היום בארצנו הקטנטונת. לפני כמה שבועות הייתי בהופעה שלך בתאטרון תמונע (ישבתי ליד ניקי) ואני רוצה להגיד לך שמזמן, אבל ממש מזמן לא נהניתי ככה מהופעה, את כובשת, את מרגשת, ויש בך המון עוצמה, ומצד שני רכות אינסופית. ההופעה היתה פשוט מהממת.... אז זהו, יישר כוח, אני אהיה בהופעה בצוותא (שוב ליד ניקי...) בהצלחה בהמשך.... מי ייתן וכוכבך ימשיך ויאיר. מגיע לך.

תשבעו מירי כותבת כאן יווו

אין אין היא זמרת מעולה הדיסק שלה הוא אחד הסיבות שהתחלתי לשמוע מוסיקה ישראלית

../images/Emo99.gif!מירי!../images/Emo99.gif

רק עכשיו ראיתי את ההודעה! איזו חמודה את!!!
כפרעליך!
לא נורא שלא זכית, תאמיני לי, את לא צריכה את הפסל המוזהב הזה בשביל לדעת שאת מיוחדת ובשבילי-תמיד מס' 1!!!
אני לא רוצה להפחיד אותך יותר מדי...
אז... שלומי טוב, החיים יפים והלימודים....איי איי איי, מצאת את מי לשאול...
כרגיל, לא השתנה- מ-ש-ע-מ-ם!!!
מקווה שגם אצלך זה ככה...
א-ו-ה-ב-ת, זהר

MoRaN SaShA

New member
היי מירי, את זמרת גדולה ../images/Emo13.gif

(אני חדשה פה חח) את זמרת מדהימה! אני לא מפסיקה לשמוע את "באה אליכם" לאחרונה והרבה
חחח

למעלה