כאן ליאת ושרון מהממד

sasuke girl

New member
כאן ליאת ושרון מהממד

וול.. רוב היום היינו צמודות לחדשות זה היה בערך ברור מראש שזה יגיע לחיפה בסוף בידיוק כשהחלטנו שאין טעם יותר לצפות בחדשות..והעברנו לסרט נפלו שני טילים יחסית קרוב לביתנו אז עכשיו..אני שרון ואחותינו הקטנה קרן (ואנוביס חולת הנפש>>) תקועות בממד עם בקבוק דייאט קולה ופאנטה...וסירחון של חתול. מקוות שהכל יסתדר...למרות שאנחנו צופות עוד הפצצות לכיוון חיפה ובמקרה ש..(חס וחלילה טפו טפו טפו) היה מזה כיף פה~!! כעעפרות נשמות!! ליאת רוצה קבר עם פסל ענקי של מצביע למטה ושרון רוצה שני בישים מתמזמזים באהבה גדולה ליאת ושרון

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifאוהבת אתכן :(

פה קסאמים שם קטיושות מלחמה :<

Silver Fox

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo112.gif../images/Emo82.gif

תחזיקו מעמד. כולי תקווה שיהיה טוב יותר.

Riku FanBoy

New member
יהיה בסדר... לא יקרה כלום...

לפסל תוכלי לדאוג בשלב הרבה יותר מאוחר בחיים שלך... ואני מאחל לך שזה יהיה ממש ממש ממש מאוחר, ככה שתוכלי לחיות חיים מלאים כמו שאת רוצה שהם יהיו. אני יודע איך זה לבלות הרבה זמן בממד, החדר שלי הוא החדר ממד. היו חזקות!

Grenademan

New member
האאאא .___. *הקלה*

כל כך דאגתי ._. ואני עדיין דואג אררר... תישמרו על עצמכן ו..דברים שצריך לומר במצב כזה אני פשוט שמח שהכל בסדר.

יעל צאן

New member
אההההה ~ TOT

חהחה! ממד! אני הייתי בבית~ הקטיושה נפלה מול הבית שלי, שמעתי את הבובום ואז ראיתי את העשן O: זה היה מפחיד ~~~ ;3; ו..ניניני רוצה ללכת היום לשודדי הקאריבים 2 !!! =[=[ כלכך חיכיתי לסרט הזה....ואה. בלעט! קטיושות סרוחות! T_T;

EreWind

New member
הסרט מדהים!!!!!!!!!!!! *______*

לכו בהמוניכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ג'וני *_* אורלנדו*_*

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gif...סתמי../images/Emo11.gif

סתם! XDDDDDDDDDDDDDDDD כן כן בתאל כל מילה נוספת מיותרת!!! *_*

יעל צאן

New member
ג'וניייי!!! *_____* ../images/Emo23.gif

?!I'm captain jack sparrow ...savvy הא.אבל בלעט! דיי להתלהב =[ !@ זה לא מעודד במיוחד, כשאני פה תקועה בבית. T__T

Larahl

New member
יש לי רק פסל שמחטט באף אם את

רוצה. P: אני שמח שאתן בסדר, תשמרו על עצמכן! יש לכן את אנוביס שתציל אתכם מכל צרה. אנוביס לחייל האוויר!

ashkeloni

New member
ערבים -.-

could they be any more stupid? =\ בשבוע האחרון חוויתי יותר מדי קסאמים בעבודה ובזיקים. דווקא נחמד זה, ערבים עקומים.

Omega Dark

New member
../images/Emo203.gif תחזיקו מעמד!!

ותישארו בתוך הממד עד שהכל יגמר... אנחנו לא רוצים לאבד אותכם...^^

למעלה