כאן יואב טוקר......................

שרה16

New member
כאן יואב טוקר......................

פאריז! כאן שרה המדברת אליכם מבירת ישראל לנצח נצחים... אני נמצאת בביתם המקסים של עופר&מיכל בידושלים!בבוקר הייתי באיכילוב ואחרי כן העפלתי אל ירושלים. חזרנו מבילוי בעיר ותאמינו לי,אין כמו יפו....סליחה,טעות!ירושלים-בלילות! טילנו וישבנו במסעדה...חבל"ז! מאד דיאטטית!הנודלס היו דיאטטים,הכבד ברוטב בלסמי היה דיאטטי....הסלומון היה מאד מאד דיאטטי(במיוחד עם ביצי השליו.) גם לחם הבית עם חמאת הבית ,היה מאד מאד מאד.... מזלי שחנה בחו"ל וסובחי לא משייט (אני מאד מקוה)במחוזינו. אז הלילה עוד לא נגמר...(אני גם לנה בביתם למגינת ליבו של פיקה(החתול).
אז רשות הדיבור נתונה לבעלי הבית......

רוייקו

New member
מה עשית ב´רושלם ? נסעת במיוחד ?

גמני נוסע השבוע לרושליים, לעוה"ד שלי. גמני רוצה ..

Ofericko

New member
סליחה ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אין לי מושג על מה היא מדברת. הרגע חזרתי מהעבודה. אין כאן לא שרה ולא כלום. מיכל עושה ספונג´ה והחתול מזמן ישן. אני מקווה שהשהות של שרה באיכילוב לא פגעה לה ברקמות האפורות של חלקי המוח המתפקדים. בכל מקרה, זה הכל להפעם.... Ofericko & Michal
. . . . . נו סתאאאאאם...... טוב... כן... בסדר.... תפסתם אותי.... שרה הגיעה אלינו אחרי נדודים ארוכים מהצפון הרחוק דרך תל-אביב. יש לציין באמת את החיוניות והרוח הצעירה שנושבת באישה הזו. היא לא מוותרת כשהיא שתה ליבה למשהו. היא הגיעה ישר לעבודה שלי והתחברה עם הילדים בצורה מרשימה. היא אפילו למדה כמה וכמה דברים בשפת סימנים. עכשיו היא יודעת להגיד את שמה וסימנה בשפת סימנים אז בבקשה מכולם לבחון אותה במפגש הפורום הבא! לאחר מכן נסענו לאסוף את מיכל מעבודתה וחזרנו אלינו הבייתה. אחרי מנוחה קצרה יצאנו לסיור קטן בסביבה ומשם למסעדת "אכול כפי יכולתך חסה"..... עכשיו אנחנו יושבים כאן מול המחשב ומחקים כל אחד לתורו בחוקן. אני אחרון......
!
יאללה חברים, שיהיה לכם ליל-חניה מהנה ומצלח. המון שימחת חיים וחדוות היצירה! שימרו על הגחלת, Ofericko & Michal & Sara16

רוייקו

New member
שרה הלכה לאיבוד ? או שמא התבלבלה

והגיעה להדסה במקום לאיכילוב ? שאצפה גם אני לביקור ? ליל מנוחות גם לכם

Ofericko

New member
רוייקו......

מתי אתה מגיע לעיר הקודש? מיכל הייתה שמחה לראות אותך הפעם בלי צינורות.... דבר אלי בפרחים חביבי... Ofericko

שרה16

New member
לגמרי לא התבלבלתי../images/Emo3.gif

עופר הציע לי,כך סתם מתוך נימוס,לבוא אליהם לביקור אחרי איכילוב ולתדהמתו כי רבה ,נעניתי בחיוב! חיבים לבוא ולראות את עבודת הקודש שהוא עושה עם הילדים!מאד התרשמתי והתפעמתי... אז הולכים לישון,מחר צריך לעשות את כל הדרך חזרה... כנראה שאבוא לקטיף בעין זיוון,נראה בהמשך... להשתמע!

k e e s

New member
נשמע שעשיתם חיים! שרה שתהיה לך

נסיעה טובה ובטוחה מחר. ועופר - במה אתה עוסק? נשמע מעניין, ספר קצת יותר

שרה16

New member
אני עובד....

כרכז הדרכה במעון לילדים חרשים בירושלים.
Ofericko

ronnymp

New member
הבנתי ..... ../images/Emo127.gif

שרה נסעה פשוט לאיכילוב על מנת לפתוח את הטבעת וזה לקראת הביקור אצל מיכל ועופר . תפסתי את הפואנטה
רוני

Ofericko

New member
הלו...הלו...הלו ../images/Emo70.gif

אני לא מצטרף לאף טרילוגיה בלי מיכל! אבל בכ"ז אתה מוזמן...
Ofericko

למעלה