כאן הכרנו

כאן הכרנו

שבוע טוב לכולם. לפני מספר שבועות ניכנסתי לפורום זה וממבט ראשון התאהבתי בו. קראתי השתתפתי בכתיבה, למדתי את האנשים על פי כתיבתם, והרבה מזמני הפנוי ביליתי איתכם כאן. די במקרה נוצר קשר ביני לבין אחת המשתתפות הפעילות כאן, בתחילה קשר באמצעות הודעות, לאחר מכן באמצעות האי סי קיו. אישה נפלאה. שוחחנו רבות באי סי ולמרות הקשי התקשורתי בסוג זה של "שיחה" התחלנו להכיר אחד את השניה. בשלב מסוים שידרגנו את הקשר וברשותה מסרתי את מספר הטלפון שלי. השיחות הפכו להיות נוחות יותר וכך גם למשמע הקול סגנון הדיבור ועוד, ההתרשמות וההכרות הייתה נוחה יותר. סיפרה על עצמה המון ואולי אפילו הכל. סיפרה את סיפור חייה סיפור שמעט מהאנשים שהכירה בימי חייה שמעו. גם אני סיפרתי לה על עצמי. הרבה ובכנות. "סוד" אחד שמרה. את מספר הטלפון שלה לא רצתה לתת. לא רצתה עד שלב מסויים בו הסכימה למוסרו. אני נשוי, היא לא. דברנו על זה לא מעט. אמרה שאינה רוצה קשר עם אדם נשוי. לא יכולתי ולא רציתי להבטיח דבר מלבד הבטחה אחת "אני מוכן נפשית ומזמן לעזוב את הבית, אם נאהב אהבה אמיתית לא מן הנמנע שזה ייעשה" אמרתי.. היא אישה נפלאה. מצאנו דברים משותפים בנינו ומצאנו דברמ שותף ויחודי שאיני רוצה להזכירו. דיברה רבות על האשליה שבהתאהבות וירטואלית והזהירה אותי(ובין השורות) גם את עצמה מזה. נוצר קשר עמוק וחזק וחיכיתי כמו אדם רעב לקשר טלפוני או באי סי איתה. ביום שישי האחרון קבענו שניפגש. היום. אתמול במוצ"ש להפתעתי הרבה שמעתי אותה אומרת: "שקלתי נמלכתי בדעתי לא ניפגש".... לאחר ההלם כשחזרו המילים לפי, אמרתי שאיני כועס. אמרתי שאני מבין. ואמרתי שכואב לי. נמשיך להיות חברים. זה רצון של שנינו. זהו. חבל. סיפרתי כי רציתי סיפרתי כי מרגיש שכולנו כאן משפחה... סוף? .

israel7

New member
שלום לך,,,

אנני יודע מי הנפשות הפועלות,ואולי גם אנני רוצה לדעת, א ב ל לדעתי,ואני אומר זאת לשניכם בתקווה שתקראו את הכתוב, יהיה פ ס פ ו סגדול לשניכם אפ לא תיפגשו כי,, למרות שאתה נשוי ואת לא,נוצרה בינכם כימיה ,, לפחות ע"פ תיאורך,ותחשבו(בעיקר את) מה כבר יכול להיות,, אם תיפגשו,,לא יצליח??תחזרו לנקודת ההתחלה,, וכלום לא קרה,תישארו חברים,,נכון, אבל אם כן יצליח,,וזה יכול להיות נכון? א ז איזה פיספוס,,,,,
על-כן לפי דעתי,,תיפגשו ומיד חבל"הז,,, החיים קצרים,, בהצלחה,,,

ישראל..

חושב כמוך, וחבל שהיא לא. אני עוד מקווה, אבל מכבד כל החלטה שלה. ותודה על תגובתך.

רוצה להגיד...../images/Emo39.gif

כל כך מכירה את ההרגשה, ומבינה אותך, ואותה, אבל, לפעמים זה מתפוצץ כמו בועה, ואז, הלכה לה הידידות הנפלאה, כי לפעמים לצאת מהוירטואליה, לתוך המציאות של חיי היום יום, זה לא תמיד סרט הוליוודי, ולא תמיד נגמר בהפי-אנד, ומראה העיניים לפעמים מאכזב, ואז, לא נשאר מאומה, אפילו לא חברות וירטואלית, אז שמע לה לבעלת נסיון, שמור על החברות הטובה, כי זה יקר מפז,,, חולמת אותך

Sודית

New member
ערב טוב לך...רוצה או לא...

אני אגיב לך במשהו שכתבתי פעם... זה פשוט מתאים לסיטואציה שלך, שבזמנו גם אני הייתי בה. האמנם??? את הכל מספרים בין המילים כל הרגשות מנגינות מחשבות של הלב עם או בלי כאב מתבלבלות בין האותיות שלך ושלי אני קוראת בין השורות את הערגה את הכמיהה לרגש אמיתי בינך וביני ושואלת מה רצוני לדעת, לא לגעת להיות או לא להיות ושוקעת בתהיות של אתה ואני לא,זה בלתי אפשרי לא אני לך ולא אתה לי כן, יש לנו מילים יש לנו מנגינות והיתר...אשליות. סודית במנגינות

שרונהה

New member
אני יכולה להבין אותה כי

קשה מאוד להכנס "להילוך גבוה" כאשר "הבלם משוך למעלה": בעצם מה אתה מבטיח לעצמך ולה? "אם נאהב אהבה אמיתית...?" ואם לא? אל תשכחו שזו התאהבות וירטואלית שקשה לצפות מה יקרה כשתיפגשו וגם אם זו תהיה האהבה שלה ציפיתם, אתה מכניס את עצמך ואותה למעגל של נקיפות מצפון על הרס משפחה קיימת. שרונהה

האם הבנתי נכון? ../images/Emo153.gif

ואתה נשוי? לצאת מקשר משפחתי אפשר גם ללא אהבה חדשה ,להתרגל להתבסס ואז אולי לפתוח מערכת יחסים.אני לא הייתי ממליצה לאותה בחורה להפגש איתך .אנני מאמינה על מערכות יחסים שנבנות על הרס וכאב.

דניאלה1311

Active member
מנהל
מתוך נסיון - ההימור גבוה פגשתי גם פגשתי כמה מהגברים אתם נהלתי התכתבות די סוערת חושפת, עמוקה ונהדרת. עם אחד התכתבתי שנתיים עד שהתראינו ונשבענו זה לזו שמה של יקרה בפגישה אנחנו נמשיך להתכתב, מה שלא קרה, והלכה לה ידידות אמיצה. מאידך , הסקרנות גדולה ויש צורך ורצון לראות את האדם שנפשנו נקשרה בנפשו/ה ההימור גבוה, יכול לצאת מזה רומן אהבה גדול, ואנני חושבת לרגע על נקיפות מצפון, כי אם הלב שלנו פנוי לאהבה סימן שהנשואים שלנו על הפנים. אז, אם אתה מהמר בנפשך לך על זה, אל תוותר לה.

דניאלה.

דניאלה. אהבתי את המשפטים האחרונים בתגובתך, ואני מסכים עם כל מילה. אבל, גם אם אני מהמר על זה, הדבר לא מותנה רק בי. לא לוותר לה? ההחלטה היתה שלה-לוותר, לא שלי, אולי אולי אולי היא תקרא אותך ותתרצה? תודה על תגובתך.

דניאלה1311

Active member
מנהל
מה פרוש לא לוותר - פרוש שלי כמובן לא לוותר לגבי פרושו שהצד השני, הגבר במקרה זה, מצלצל, משדל, מלטף את הנשמה, מעביר מסרים מרגיעים, אוהבים, שהוא שם כל הזמן בשבילי. שהוא אוהב, באמת אוהב את הנשמה שלי (את הגוף עוד לא מכיר נכון?) שאני חשובה לו שהוא יעשה כל שבאפשרותו לא לפגוע בי. יתכן וזה הכל דיבורים-זיבולים, אבל אין דרך טובה יותר, לליבי האישי,כמובן מאשר דיבורים. עוד ועוד. אני נמסה מגבר שלא מוותר, אבל אני עקרבית. אולי גם האשה שלך תכנע ללחץ נפשי מתון? אני פה בשביל לשמוע.

מבחן תום הלב. רוצה ל ה ג י ד

בכל נסיון של התקשרות. קיים מבחן תום הלב. הסבירות, ונקיון הכפיים. אתה מנסה ליצור קשר, עם אשה פנויה, בעוד אתה נשוי. אם יתאים לך, תתגרש (או לא). נו באמת, רע לך בחיי הנישואים ? תתגרש ! מהסיבות שלך ! אל תגרור מישהי לתוך הקלחת שלך. אין כאן נקיון כפיים. אכנה זאת ´טעמי נוחיות´ כדי לא לקרוא לילד בשמו. אגואיזם. תום לב, בוודאי, שלא. והסבירות שבתום שנים של הליכי גירושים (או לא) העניין יתמוסס. (והיו דברים מעולם) ההמלצה שלי לאשה פנויה, להפגש עם גבר נשוי. ב "שש אחרי הגירושין" . חוסך לה המון תסכולים, כאבי לב, אכזבות ומרירות. מחזק את ידיה, אם היא קוראת את הדברים. לברוח ממך, כמו מאש ! נכון, כל אשה מוחמאת, עשויה להגרר לתוך מערבולת. אבל יש בזה חוסר הגינות אלמנטרית, כלפיה. יש בזה צליל של ניצול, סחיטה רגשית, בלי כיסוי.

magy

New member
יפה כתבת בן אהרון

וברוך הבא אלינו..... שכחתי לקבל את פנייך......... פויה לי.....פויה לי.......היי - היי - היי

למה? ../images/Emo4.gif

שוב עשיתי משהו רע ? אני כאן, מאז יסוד הפורום, שכחת? באמת פויה לך ! חוץ מזה את המניילת שלי בנוסטלגיה. ואני מאד גאה בך !

magy

New member
אבל כשנכנסת לראשונה.....

לא זוכרת שבירכתי אותך......טוב לא חשוב.......אם אתה לא כועס....זה בסדר אנשים כעסו עליי שלא קיבלתי אותם.......והם צדקו.... כעת אני מאד רגישה לנושא..... על מה יש לי לכעוס עלייך.........??? ואני לא מניילת שלך..........בשום מקום.......... אני גולשת בדיוק כמוך........ בסוף עוד אזכיר לך שגם אתה היית מנייל....... רוצה להיות גם פה........???????? להשתעשע קצת?????????

magy

New member
אווווווי, שכחתי שאסור....

ההנהלה לא מרשה להכחיל . שמעתי שיש ביקורי בית.....מבלי ליידע .... טוב, תשאר כבר שחור.........

Sודית

New member
לאהרון בתום לב

לא מדובר כאן בגבר נשוי ונערה, או אישה צעירה ותמימה שאינה מבינה. אני מניחה שכבר בתחילת ההכרות, התוועדו הם זה לזו והיא בטח ידעה שהוא נשוי. היא יכולה הייתה מרגע זה לומר שלא מתאים לה. אבל כאישה אומר לך שלפעמים זה אפילו מדליק... כאילו האיסור הזה והאנדרנלין עולה ומנסים לראות עד היכן אפשר להגיע. ברוב המקרים זה מתחיל במין משחק כזה של...נראה עד איפה אוכל למשוך אותו.... ברגעים הראשונים לא חושבים על התוצאות הסופיות. מצד שני הגבר הנשוי...גם אם רע לו בבית.... אולי בכל זאת עדיף לו להשאר שם מאשר להיות לבד. אני אישית מכירה עשרות זוגות כאלה, שמעדיפים להשאר ב.."לא טוב" שלהם והעיקר לא להיות לבד. אז תום לב או לא...מי כבר היום תמים לב???? אנחנו מדברים על אנשים מבוגרים. אנשים שעברו משברים שונים בחייהם ונתלים על כל פיסת אושר הנראית באופק, אז מה אתה לא מבין??? אז אני לגמרי לא מסכימה איתך בקטע של ניצול וסחיטה ריגשית....במשחק הזה שיחקנו שניים... שני אנשים בוגרים שמבינים כבר את החיים. אני אישית עברתי סיפור דומה, לא באינטרנט.... והיו לי עשר שנים נפלאות של אהבה מטריפה. אז איך אומר המשפט???? אל תדון את חברך...עד.... סודית מנסיון אישי ומוצלח מאד.

סודית, בוודאי שידעה

שהרי הכל נעשה בכנות ובתום לב. אהבתי את תגובתך שתואמת בעיקרון את תגובתי אליו ואפילו חריפה יותר. תודה על ההגנה....

בן אהרון . דבריך

אינם בלתי הגיוניים ואיני יכול לשלול את חלקם מהבחינה ההגיונית. דבר אחד והוא העיקרי בתגובתך מקומם אותי. "תום הלב".הרי אין אנו מכירים, אולי באמת יש כאן כפיים נקיות? אולי באמת יש כאן תום לב? אתה יודע מי הם קטני האמונה הגדולים ביותר? - אלה שיודעים שבהם אין להאמין. הם חושבים שכולם כמותם. אז אני מהמאמינים באנשים. כן אולי תמים אבל עושה את הדברים מכל הלב ובתום לב. ראה את השורה הקודמת.... האם קטן אמונה אתה? ו.... כן, ברוך הבא אלינו.

טובל ושרץ בידו../images/Emo110.gif

בינתיים מי שעושה מעשי זמרי ודורש שכר כפנחס, זה אתה. גבר נשוי פונה לנשים בהצעות בלתי סבירות. תוך הפעלת "לחץ פיזי מתון". יכול לומר לך, בכל שנות נישואי, לא היה לי שום קשר, ואף לא נסיתי לקשור קשר, עם נשים מכל סוג שהוא. גם היום כשאני גרוש לא יעלה בדעתי לפנות לאשה נשואה. גם אם היא מצופה זהב. אתה מודה שרק באמצעות לחץ אתה משיג הישגים. אז מה דעתך לוותר מאהבה ? מוכר לך המושג ? אהה כן, שכחתי, ברוך הנמצא !

למעלה