כאן הכרנו

אם לא חולמים

ר.ל אתה מבהיר לי כמה דברים ואני שמחה שאנחנו, אתה ואני, עוד כאן. מה שאתה אומר במילים אחרות הוא: תני לו לעזוב את הבית - אם זה מה שהוא רוצה ואז תוכלו, אם עדיין שניכם תרצו, לבסס את הקשר שלכם. אתה אומר את זה ממקום שבו אתה מפנטז על קשר של אהבה עם אשה שטרם פגשת... כלאמר - כל עוד לא עזב את הבית חבל לחלום על הקשר איתו. ואני מניחה שגם ה"חלום שלך" קוראת כאן. אבל אם לא חולמים שיהיה כזה קשר מופלא - אז אולי גם לא יהיה. כמה שאני רוצה וכמה שמפחדת להתמסר כל כולי לאהבה שרבים הסיכויים שתגרום לי כאב.

א שם בדוי המשך הבהרות...

נכון. אמרתי שלאור מה שהבנתי, החלטתו - בשלב זה אם לעזוב או לא לעזוב את הבית אינה צריכה להיות קשורות בך, כל עוד אינך אומרת "אהבתיך בוא" ... אבל איני אומר את זה ממקום של פינטוז, כלל לא. אני מנסה להיות בלתי משוחד מכלום. ולתשומת לב שלך ושל כל הקורא: איני מפנטז ולא פינטזתי על קשר אהבה עם אותה אישה שטרם פגשתי. מה שכן אמרתי, הוא שלאור הקשר הקצר שנוצר בנינו חשבתי והרגשתי שיכול להיות המשך יפה. וכאמור, היא סרבה ולכן לא נדע לעולם אם הפסדנו אם לאו. ונכון אם לא חולמים ומנסים לא יודעים. ושוב, כל טוב לכולנו ושנה נהדרת.

החלטתו לא צריכה להיות תלוייה

כאן כנראה דיעותינו חלוקות. לדעתי - החלטתו אם לעזוב את הבית לא צריכה להיות תלויה במה שאני אומרת (וזו הסיבה שאינני אומרת) אלא באם טוב לו בבית או שיש ביכולתו להיות חלק ממערכת חדשה שתהיה הרבה יותר טובה. איני חושבת שעלי לקחת על עצמי את האחריות לכך שהוא מוותר על מה שהיה לו. ההחלטה על הויתור צריכה להיות אך ורק שלו. כל מה שאני יכולה לחלום הוא שאם נדע שאנחנו זה לזו וזו לזה - אני לא מדברת על בעלות ואני יודעת שבגיל 50 כבר יש לנו גם מחוייבויות אחרות - יהיה לנו הכי טוב שבעולם. זה אפשרי אם שנינו נרצה בכך ושנינו ניקח אחריות על כך שלא נגיע שוב למערכת בלתי מספקת. לשם כך עלינו להיות משוחררים ממחוייבויות לקשר זוגי קודם ולוותר על שגיאות שעשינו בקשרים שרצינו בהם בעבר.

רק הזמן

אם כך, אז אין לי מה לתרום ל"דיון"? עדיין יש לי המון שאלות אבל כנראה שרק הזמן יוכל לענות עליהן...

ד שם בדוי אולי כבר הוא יוחלף

לאמיתי? מרגיש כבר כמו חבר איתך. איך אפשר כל הזמן בבדוי???? ומי אמר שאין לך מה לתרום? תשאלי גם תשאלי, אולי אדע לענות בזמן הזה? אולי אדדע יותר ממנו- מ"הזמן" ? נסי אותי.

עדיין בבדוי אבל כל מילה אמת

ר היקר, ה"קטע" בינינו התחיל מכיוון שכתבת שאמרת לה, לזאת שטרם ראית: "אני מוכן נפשית ומזמן לעזוב את הבית, אם נאהב אהבה אמיתית לא מן הנמנע שזה ייעשה". משפט חזק. תהיתי מה עמד מאחורי האמירה ואם אמנם התכוונת לאשר אמרת. אני גם לא יודעת להגיב על זה שאתה קודם מחפש אהבה ורק אז תעזוב את הבית. מעניין למה פתאום בכלל עלתה האפשרות של לעזוב את הבית האם זה אתה? האשה? הצירוף של שניכם שהוא "אבוד"? איזה סוג של גבר רוצה לעבור ממחוייבות אחת לאחרת? איזה גבר רוצה פסק זמן לחופש בין מחוייבות אחת לאחרת - אם בכלל יחפש אחרת? ואם כן, איזו תקופה נחשבת לפסק זמן נאות בעיניו? אני מקווה ששאלותי עוזרות לך להבין את התמונה. תשובותיך עוזרות לי. עם כל ההסתייגויות הנובעות מכך שאתה מקרה פרטי, אני מקרה פרטי, שניכם בצרוף 1 וגם 2 - כל צמד בפני עצמו הוא צירוף ייחודי. גם שנינו. אני יודעת למה הוא רוצה לעזוב בגללי. אני לא יודעת למה הוא רוצה לעזוב בגללה. אגב, דומני שהפורום איבד עניין בנו. מעניין למה. או שהם מציצים ולא בא להם להגיב...

tidhar

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif../images/Emo22.gif

even if its not real story between them butits could be a real story from the life . so we can learn somthing.

באלי7

New member
חבר\ה דמיונית../images/Emo121.gif

שההינו ילדים..............וגם למבוגרים מתבגרים השתוקקנו לחבר\ה דמיונים {מלבד אלו שנלדו ישר גדולים} הפטנט הזה פרי רוחנו והאינטרנט עזר לנו להעביר את החיים בנעימות כמו לימון שמוסיף המון
המלצה: אל תבזבז אותו ומה שרואים שם{במפגש} לא רואים כאן נ.ב לא לחסרי דמיון

maxima

New member
רוצה להגיד................/images/Emo140.gif

אני חושבת שהיא שחלטת נבונה היות ואתה נשוי היא צפויה, באם יתפתח קשר, להרבה עוגמת נפש כמו בשירה של יהודית רביץ לבד על הגג שבתות וחגים אתה תהיה עם משפחתך והיא תשאר לבד חברתי עברה דבר כזה ולבסוף התנתקה בצער רב כי הרגישה שהיא כמו פילגש.

בוני101

New member
ניתוק פיזי = יתרון

קשר תחת קשר אחר וקיים הוא "פלונטר" יתרון הקשר הוירטואלי באשליה שבו , אשליה שאותה כל אחד מאתנו בונה לצרכיו הוא . מפגש הוא ניפוץ האשליות .מה הרווח מזה ? צורך מעבר לאשליה , נקרא "שידוכים" על זה יש לתת הצהרת כוונות ביושר .

למעלה