כאן גלבץ ורוניבץ.

GalBatz

New member
כאן גלבץ ורוניבץ.

אולי קצת נעלמנו מפה לאחרונה (בעיקר רוני) אבל רצינו לשתף בכל זאת, כי אתם עדיין חשובים לנו ואנחנו רוצות שתדעו מה עובר עלינו. אמא שלנו במצב ממש רע כבר שבוע בערך. היא לא יכולה לקום מהמיטה, בקושי מדברת ומטושטשת מהתרופות. אנחנו לא יודעים מתי, אבל היא תמות בזמן הקרוב. אנחנו לא ממש יודעות איך לעכל את זה ומה נעשה אחר-כך, אבל אנחנו נסתדר בסופו של דבר. אנחנו לא כותבות את זה פה בשביל שתרחמו עלינו, אלא רק כי אנחנו מרגישות שאתם צריכים לדעת מה איתנו ושאולי זה עוד מעניין אתכם. אנחנו לא מצפות שתדעו מה להגיד עכשיו, אף אחד לא יודע. גם אנחנו לא. אם אתם רוצים לדבר בכל דרך שהיא או לבוא לפה אנחנו נשמח. אוהבות אותכם.

HuGo Hell

New member
-חיבוק- ../images/Emo1.gif

אני שמעתי רק אתמול שהיא חולה ורציתי לצלצל ושכחתי לקחת את המספר טלפון. אני אוהב אתכן, את שתיכן. מאוד.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif רוני , גל:-<

הומ , אני מקווה שתסדרו, אני משמ אוהבת אתכן,
אין לי מה לומר כ"כ...

Gizmo16

New member
בץ ובץ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo28.gif

אני יודעת שאני מלווה את המחלה הזאת די מההתחלה, לפחות מהצד של גל, ואני כבר מרגישה כל כך קשורה וכל כך עצוב לי. אני כרגע בתקופה טיפה עמוסה אבל אני ללא ספק אבוא ברגע שאוכל כדי לבקר אתכן ולעזור במה שאוכל. אני אוהבת אתכן ממש

../images/Emo23.gif

ההודעה הזאת גרמה לי לכ"כ הרבה הרגשות חזקות כאלה שנראה לי שאני אתבטא הכי טוב אם אני לא אגיד כלום. זה בטח עונה לציפיות המ. אני אנסה בכל זאת.. אני שמחה שכתבתן את ההודעה הזאת בפורום כי זה אומר שאנחנו עדיין חשובים לכן ואתן רואות צורך לעדכן אותנו, גם אתן מאוד מאוד יקרות לי למרות שאנחנו לא מדברות הרבה, .. ונורא בא לי עכשיו לתת לכל אחת מכן חיבוק גדול גדול, אני שונאת את המצב שנקלעתן אליו, זה נראה כ"כ גדול על המציאות ועל כל דבר שאני מכירה, ובכל זאת אני רוצה לקוות שתתגברו על המשבר במהירות.

AGENT SHESH

New member
הממ. באמת אין הרבה מה להגיד.

אז מקווה ש
יספיק בינתיים, ואני ממש ממש אשתדל לבוא לבקר בקרוב, יש בי צורך לעשות משהו בנושא.

thebaby

New member
אשתדל להגיע מתישהו השבוע.../images/Emo101.gif

אני אתקשר קודם...:-X

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gifארמ.

אני יודעת בעיקר שאני מרגישה צורך גדול לבוא, ואני לא יודעת כל כך למה. ואני יודעת גם עד כמה זה הגיוני שאני לא מוצאת מה להגיד, ואני עוד יותר יודעת שלא אמצא, סביר להניח שאף פעם. אני פשוט אבוא בנסיון נואש להציע את הכתף הכי רחבה שאני יכולה לתת לכן, ואת החיבוק הכי חם שאני יכולה, למרות שאני יודעת ששום דבר לא בדיוק עוזר.

Me 4eVer

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

מצטערת כל כך שאתן צריכות לעבור את זה.. אני מכירה את ההרגשה שמישהו קרוב עומד למות כל רגע.. אני מקווה שתעברו את זה בצורה הכי קלה שאפשר, עד כמה שאפשר.. זה לא קל, יהיה בסדר בסוף.. אוהבת את שתיכן, באמת!! תהיו חזקות וזה..

gp53

New member
../images/Emo24.gif

אולי את הביקור שאמרתי שאני אעשה ובסוף נדחה נעשה בקרוב.

למעלה