כאן אושרי חמי

כאן אושרי חמי

שלום לכולם,זהו נגמרו הלימודים ואני יכול להתחיל לחיות ולכתוב לכם כמובן,מחר יום שבת אנחנו מופעים בעכו,ויום ראשון ושני בממדיון ואז יש את ראש העין ועוד כל מיני,ליפני יומיים היצטלמנו לשער לפיוז שיוצא עם ידיעות אחרונות הצילומים היו בלונה פארק,כמה זמן שלא הייתי בלונה פארק הייה לוקיישן אחד במכוניות מתנגשות אז ניצלנו את ההיזדמנות והישתעשנו קצת,אחריי זה הלכנו לצילומים של Yב10 ששם היצטלמנו יחד עם מוטי חסון המעצב שלנו. קיצור יום עם הרבה פלאשים...האמת שזה קצת בדייליי אבל חשוב לי להגיד את זה..שבוע הספר בת"א!!! אני רק רציתי להיצטער על זה שבאנו בדיוק לשניה, אבל זה לא היה החלטה שלנו האבטחה לא סידרה את המקום כמו שצריך והחליטו להעיף אותנו משם,מי שבאה עד לשם באה מרחוק ומבאס שלא הצלחנו להגיע ולתת יחס לכולן.אז עם כל האהבה ובאמת שהיתגעגתי אוהב ותמיד מחייך-אושרי חמי.

morg01

New member
אושששששששששריי

אני אוהבתת אוותך יפה שלליייי

../images/Emo23.gifאושי פליז כנס ../images/Emo23.gif

יאאאאאאאאאאאא איזה מושלםם אתהה אמאא אני נמסה פה חחח איזה כיף שאתה נכנס ורושם פה..... הדיסק ממש מושקע אני שומרת עליו כמו אוצר חחח.... אין לי הכי מה לרשום אבל אני רוצה לספר לך ש.......התקבלתי ללהקת צעירי חצור!! זאת להקה של היישוב שלי כמו שאביחי היה בלהקת צעירי באר-שבע... ואני ואחותי שגם היא בלהקה אנחנו מחפשות פלייבקים לשירים שלכם...ביינתים מצאנו לשמחה ואנחנו רוצים גם לתני לי סיבה... אני מקווה שתגיב לי אוהבת אותך הכי הכי אבל הכי הכי בעולם!! באהבה ענקית עצומהה שובלוש..... נ.ב שאלה.... מתי אתם באים להופיע בצפוןןןןןןןןןןןןןןןן??????

מאמייי...

שתמיד תיהיה לכם עשייה מרובה!! זה חשובב!! אוהבת אותךךך ונהנתי כל כך בפסטיבל המתגייסים!.. :)

אוש?יפה שליי??כנס!

מכוניות מתנגשות?חחחחחחחחח...למה לא קראת לי?
סתם חמוד שליי..!!!חחחח..
מתי העיתוך הזה יוצא? או שהוא יצא? ואיפה בדיוק מחר אתם בעכו? וואיי...
אוש?אתה הכל בשבילי! אי אוהבת אותך המון המון יפה שלי! שתהיה לך שבת קסומהה!!!
אוהבת אותך המוןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!

lihi50

New member
למה יש אושרי מפלסטיק?../images/Emo42.gif

כפרוני עליו

lihi50

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif

אל תדאגי,כוכב מפלסטיק זה רק מיי'קל ג'קסון

או כמו זאתי מחמסהה..

שיש להה את השיר הזה "כוכב מפלסטיק" חחחחחחחחחחח...עזבי אני לא קשורה!

אושרי?!?!?!!?!!?../images/Emo99.gif

ננססייךך שלללייי יזהה יופיי כולםם נכנסייםם לפורמינוו הקטט... אם אתה רואה ת'הודעה הזאת תדע שאניי אוהבתת אותךך המונמון ואני באה להופעה בטבריה בעז"ה..!! ובקשר ללונה פארק...מישי יודעת משו?!

למעלה