כאילו

רכוס

New member
כאילו

סערה דמומה בכסות מבט מחויך. להביט במהות-עינייך ולדעת תהום-היורה זה את שמבטך עשה בי בהבזק שעלום לי. כאילו ואוכל עתה להסביר מדוע התאהבתי-בך.

טאKילה

New member
בַּלָּאט לְאַט

בִּסְעָרָה דְּמוּמָה בְּלְּבוּשׁ עַנְנֵי סְתָו נִתְלוּ כְּקִשּׁוּט שָּׁמַיִם אֲרֶשֶׁת פָּנֶיךָ פִּרְחֵי חִיּוּךְ. וְנֶשֶׁל לִבִּי נִשְׂרַךְ אֶל גְּבוּל עֲדִיְךָ. בַּלָּאט לְאַט הִתִּיר סוֹגֵר שְׁעָרָיו לְרִשְׁפֵי עֶרְגָּתְךָ.

ריקי די

New member
מבט

במבט אחד אדע האם יוקדת בך האש או הרגל הוא זה לגרות יצרי בחצי חיוך ובעין צוחקת. במבט אחד חשוף לבך לתשוקה ואני שקטפתי אגמול אהבתך.

שמים1

New member
מבטים

עוד רגע קט גשם ישטוף את הרחובות על שפת מדרכה עלה שלכת צבעוני אביט בהבהוב פנים קורנות ואני איתך. ידיי מוחקות סימני הזמן מפניך משרטטות באצבעות רכות שפתיים שהזמן חרט בהן נשיקות והן משאירות שובל מקציף של רטט בגופי . ברוך הבא רכוס לשירה מעת לעט

מביט אל תוך הערפל

מביט אל תוך הערפל, וכמו בציור מודרני אני פולש אל הנראה ואל הבלתי נראה ומושח צבעי צחות להטיל את דמותך אל המראות הנפרשים. ואת, כבושה בשמלת כלה משלחת אלי סלילי ערגה כמוסים ומפתלת עלי מבוכים חושקים. מביט אל תוך הערפל, עולם של אגדות רקום בו ואת נתונה בו כמוצג בתערוכה שמימית.

שמים1

New member
משי ארגמני

באתי אליך נושאת באישוניי רקמות זיכרון לילות אהבה החונים אצל חלוני. על שפתותי אותן טיפות טל שהותרת רוטטות בלחות חושנית. באתי אליך פורמת רוך ערגותיך מפסלת בחשיכה להט חמדני המתיך את גופינו לאחד ויוקד אל מול תקתוק שעון המתקמר אל דקות חושקות. באתי אליך ראשך מוטל אל מול שפעת תלתלי נושם ניחוחות ליל מאריג משי ארגמני הלוהט כמותי.

למעלה