כאילו שאנחנו verhuisd

alma fa

New member
גם לי, ולכן

אני אשעמם עם מיחזור לא מקורי, אך הכרחי. הבית היה נחמד לפני השיפוץ, הוא נחמד לאחר השיפוץ,
אך אלו נחמדים בו מכל...

איזה שינוי!

נראה שעשיתם שיפוץ מאוד יפה ויסודי.
אנחנו בדיוק ויתרנו על פרוייקט כזה של שיפוץ בית שנבנה בשנת 1750, נראה לנו קצת יותר מדי.

een ogenblik

New member
היי, הבית שלנו חדש

הוא נבנה בסביבות 1900, פלוס מינוס. הרישומים שלו מתחילים רק משנת 1954, כך שאין לנו מושג מתי נבנה בפועל, אבל הגברת הזקנה, שהתגוררה בו שנים והייתה מוכרת לכל השכונה, נולדה בו, וזה היה מעט מאוד אחרי 1900.

shemesh7079

New member
איזה יופי!

אני לא יכולה אפילו להתחיל לדמיין את כל התהליך של אימוץ ילדה (שכבר אינה תינוקת), אבל נראה שיצרתם לכם בית חם, מאוד מרגש (אותי
).

אני מתחילה להרגיש ממש שאפתנית עם התוכניות שלי לסיים את כל ענייני שיפוצי הבית לפני שאנחנו עוברים לשם, תוך זמן כה קצר (למרות שאצלנו מדובר בקנה מידה הרבה יותר קטן)...

een ogenblik

New member
הבית הוא העיקר היום

כאוס סתם משתוללת עם חברה. הן רבות, הן משלימות, הן מציקות לשייקה. אבל הבית כבר ללא פיגומים - אלו חדשות!

elley

New member
איזה יופי

בהתחלה היה בית (House) עכשיו רואים עליו שהוא גם בית (Home).
אני בטוחה שגם מבפנים הוא יותר HOME עכשיו. גם לכם, גם לכאוס.

אוהבת סיפורים עם סוף טוב

תתחדשו ומזל טוב

yaelisam

New member
וואו תודה על השיתוף!

אני מודה ומתוודה- מאד סיקרן אותי לראות את התמונות, כי את מדברת על זה באמת כבר הרבה זמן.
מאד אהבתי את התוצאה הסופית
תתחדשו ותהנו!

smaak

New member
נו, עכשיו חסר לי רק החלק האחרון

את כל השלבים מלפני השיפוץ עד לפני הקרפי ראיתי.

מזל טוב!! אתם עושים חנוכת בית ומזמינים אותנו? שיהיה תירוץ לסגור את החנות?

een ogenblik

New member
אנחנו? חנוכת בית? נראה לך?

אבל כנראה לא שמת לב כשהיינו אצלכם. אמורות להיות לנו תכניות משותפות לליל הסדר.

יעלי9

New member
תתחדשו!

תודה על הסיפור בתמונות (ויש לו גם הפי אנד).

עכשיו אני רואה שפינת הישיבה בחצר משתלבת עם כל הבית ולא רק עם הגג.

תמרה 1958

New member
כל הכבוד!

אנחנו משפצים כבר חמש שנים בשיפוץ זוחל, ונראה לי שעד שנשלים את המלאכה השיפוצים ייתיישנו ונצטרך להתחיל סבב חדש

een ogenblik

New member
שיפוץ זוחל הוא בעייתי

מצד אחד - זה לא נגמר.
מצד שני - כל הזמן דברים משתפרים, ורואים מה מצריך שיפור ומה לא, במקום לשפץ בבת אחת ואז להבין שבעצם היה מתאים לנו משהו אחר.

הפלמים טובים בשיפוצים זוחלים:
- ההרמנים סיימו את הבית שלהם בערך עשר שנים אחרי שהתחילו, ואנו ראינו את העבודות האחרונות (שייקה עזר בתור גור לבנות את תיבת הדואר).
- בית שנקנה ברחוב מעט לפנינו סויים סופית לפני כמה חודשים.
- בית הביקיים (שכנים אחרים שלנו) בשיפוצים אלו ואחרים מאז שעברנו לכאן.
- מעבר ל-beek יש לנו חברים שהתחילו לשפץ כמה שבועות לפנינו, כשבנם השני רק נולד. הם עזבו את הבית לשנה כדי לזרז עניינים. מאז נולדו עוד בן, כולם גרים בבית, ויש עוד אי אלו עניינים לא סגורים.
- לפני השיפוצים הגדולים התפגר מבער תנור החימום המרכזי. החלפנו (אחרי שנסיונותיו של הרמן לעזור לנו להחיות אותו נכשלו), לא לפני שכל מיני אנשים מהעבודה של האיש הציעו חלקי חילוף בחינם (רק שלנו לא הייתה כוונה להתקין לבד, ולכן ההצעות נפלו). כעת, כשהחימום על גז יש תכנית שעמית לעבודה של האיש יבוא להסיר את המבער מעל לתנור שאין לנו צורך בו יותר, ויקח אותו אליו הביתה (הוא לא פוחד להתקין לבד).
לא סתם קיימת אמרה פלמית על כך שהם נולדים עם לבנה בבטן כדי להצהיר על חיבתם לשיפוצים מבניים.

למעלה