כאילו מה???!

כאילו מה???!

אני הולכת לי לתומי ברחוב..פתאום נעצר לידי איזה עלם ומזמין אותי להסיעני עד הבית..אמרתי לו שלא...הוא התעקש..עד שאמרתי לו חד משמעית שיטוס לי מהעיניים... כאילו מה לא ברור????
אני הולכת להתפנק לי על מרק קובה שהכנתי..ללקק תאצבעות..נשיקות לכולם

חחח קרה לי כבר כמה פעמים

אחד עצר באמצע סיבוב ושאל אם הוא יכול להכיר אותי , אחד אחר, קרא לי לבוא אליו לחלון בשביל להכיר ( ברור שלא הלכתי ) אחד אחר החליט שהוא רוצה להכיר אותי ולתת לי טרמפ הביתה , תוך שהוא תקוע בפקק איימים, ואני בהליכה עברתי אותו..
אחד אחר עצר באמצע החיים, תוך שאני קפואה ורטובה עד העצם בגשם, והתחיל לבלבל לי את המוח כשכל מה שרציתי היה לעוף לאוטובוס.. והאחד פשוט עצר לי במעבר חציה, ואחרי שחציתי, פשוט התחיל לנסוע ממש ממש לאט בקצב שלי, תוך שהוא צועק לי שאני אהבת חייו , ומאחוריו טור ארוך של רכבים צופרים חח תשמעי, זה פשוט מבדר , קחי את זה לגמרי לחיוב ותחייכי
בתיאבון

הדרך אמנם מטופשת..

כי אף בחורה לא תכנס לרכב של גבר זר שמציע טרמפים.. אבל עדיין, היוזמות שלהם בעצם נכונות, הרי אם בחור פוגש במקרה בחורה שנראית לו, איך יכיר אותה אם לא יצעק אליה משהו?
הכי מצחיק, היה איזה נהג מונית שתאכלס הציע לקחת אותי לכל יעד שארצה ב... 10 ש"ח. נו, ברור. קיצר יקירתי, אלה הרגעים היותר נחמדים שיש לנו ביומיום הסטנדרטי, כך שכן ירבו.

גם

אני זוכרת שאחרי שהבחור שעצר בגשם נסע, פשוט עמדתי, הסתכלתי על עצמי רטובה מהגשם , קפואה, ופשוט צחקתי מכל הסיטואציה. אין מה להתעצבן, זה כמו שאומרים.. "צרות של עשירים"
יש כאלה שמתלוננות על כך שלא מתחילים איתן, אז את יודעת, נשים תמיד לא מרוצות..
מה חוץ מזה? מה שלומך?

עייפה..עייפה...

אבל יש לידי דוב מושי..כמו שיש עכשיו ב"מירוץ למיליון"..יש לי בול כזה...
אכנס כבר למיטה..לילה טוב בובה

לילה מקסים

לי יש כבשה ורודה שאחי קנה לי פעם חח היא על המיטה שלי דרך קבע .

חחחחח חייבת להוסיף !!

אני רואה סיינפלד, הוא טוען שכל הקטע של הצפירות, ההתחלות , והצעקות הברבריות הם פשוט הרעיונות הכי טובים שגברים הצליחו לחשוב עליהם עד עכשיו, בכל הנוגע לנשים
וזה היה אי שם בשנת 89', לא התקדמו הרבה.

Megie

New member

היום כשהגעתי לאוניברסיטה עם חברה שלי, היינו במרחק שני צעדים מהשער הראשי-והתקדמנו לעברו.. פתאום נעצר רכב וממנו יוצא חכמולוג וצועק לעברינו "היי, בלונדה..את צריכה טרמפ?" אז עניתי לו "אתה רוצה לעשות לי שק קמח לשער או שאתה מתכוון לפרוץ אותו עם הרכב?!" הסתובבנו והמשכנו ללכת, עד שהוא בא לצאת מהאוטו וענה:"אני בא לעשות לך שק קמח" אז עניתי לו "אם תיגע בי, מפה החבר שלך שבאוטו יעשה לך שק קמח לכיוון בית החולים ומשם למשטרה" ונכנסנו פנימה.. לא חסר חולי נפש

אל תעזי להרשות לו!

יכול עוד לאנוס אותך, לשדוד אותך, להכות אותך או לרצוח אותך. לא תדעי מי האדם שלפניך אם את לא מכירה אותו. אל תתעסקי עם זרים ואל תסתכני, בעיקר במצב של היום בארץ עם כל הדברים המזעזעים שקורים.

למעלה