כאילו מה...

yulinka

New member
כאילו מה...../images/Emo4.gif

סתם סיפור שעושה לי נאחס כל פעם מחדש.. אני נכנסת לצ´אט אחד באופן די קבוע ויש שם אנשים נחמדים אתמול היה מפגש ולא יצא לי ללכת אבל כמובן קיבלתי את כל הפרטים מחברות שלי שכן היו...סיפרו לי על בחור אחד נחמד...חדש לגמרי בצ´אט.. טוב...לא ממש עניין אותי..ואז פתאום הוא בא אלי לפרטי והתחיל לדבר איתי... באמת בחור נחמד..סתם מתוך סקרנות החלפנו תמונות...והוא נורא התלהב אמר שהחיוך שלי מקסים והמבט שלי שובב ובלה בלה בלה ושאל אם בא לי להיפגש...אז רמזתי לו בעדינות שאני מלאה...אז הוא רמז לי בעדינות בואי נשאר ידידים...כאילו...זה לא שרציתי אותו...<יש לי עכשיו בכלל מישהו אחר בראש> אבל סתם זה עשה לי נאחס

הם לא יודעים מה טוב באמת

למה להתרגש יקירתי? אני סומכת על כוח עוד תנקום בו איזו שמנה שתסרב לו אל תדאגי והכי חשוב- אל תשכחי שאנחנו הכי טובות שיש

גילה37

New member
זה לא צריך לעשות לך נאחס

תחשבי כאילו את בצד שלו.. תחשבי על גבר שלא היית רוצה להיות איתו. לא יודעת אולי גבר טיפש, ,נוצרי, גר באילת ....יש בטוח סוג של גברים שאת לא אוהבת אז גם לאותו אחד יש סוג של נשים שהוא לא אוהב.. ההפסד כולו שלו, כי המראה שלך הוא אחלה ואם זו הסיבה שהוא פסל אותך אז הוא עשה לך רק טובה , אמרתי כבר בעבר .. לא להתפשר על מישהו אלה להיות עם מישהו שרוצה אותך באמת ובתמים .... וחוץ מזה אנחנו יש לך גבר מהסרטים(אלכס מיודענו) איך אפשר לחשוב על גבר אחר חוץ ממנו.... שלך גילה

ומה שנשאר לי להגיד זה ....

שאני מסכימה עם גילה... בכל מילה ומשפט אישה יפה.

yulinka

מדוע את מתרגשת מכך זה מסוג האנשים שרמה האינטלגנציה מהם והלאה ולפי דעתי את לא צריכה להיתייחס אליו כלל ואין כל צורך שיהיה לך מצב רוח נאחס,

ב ר נ ד ה

New member
יולינקה מתוקה...

אנשים השופטים אנשים אחרים רק עפ"י הקנקן ולא עפ"י מה שיש בתוכו, הם אנשים שטחיים וטוב שהדבר התגלה לפני שנפגשת איתו. בכל מקרה, אל תתני לאף אחד לגרום לך לנאחס ותמשיכי לחייך כי יש לך חיוך מהמם...
ברנדה

אסי אש

New member
לא קשור...

אם זה לא הטעם שלו, אז זה מה יש אגב, ניק כמו- שמנה וחייכנית בגבוה - לפי הגדרתך הופכת אותה לשטחית יש משהו רע בגמדים?

אסי אש

New member
וחוץ מזה- די לצביעות

כל הגברים כאן בפורום כשהם מחפשים בת זוג, הם רוצים אותה מלאה או שמנה ולמה הגברים כאן לא שטחיים? ככה הדברים פועלים, כולם מחפשים פרטנר לחיים כשחלק מהחיפוש מתבסס על מראה חיצוני מועדף, למרות שעדיף שזה לא היה כך. אומנם מבאס, גם אותי, אבל גבר שמחפש בחורה רזה בלבד זה לגיטימי.

סתם אדיוט

יולניקה מתוקה...הוא לא שווה שתרגישי נאחס בגללו. ובכלל - ראיתי את התמונה שלך ואני יכול להעיד שאת י-פ-י-פ-י-ה !! אל תקחי ללב כל אדיוט שאת פוגשת - כי העולם מלא אדיוטים, ואם ניקח אותם ללב נמות צעירים. אז קבלי חיבוק (אוייש..הפורום הזה באמת נהיה מתוק ודביק D-:)

sfl22

New member
היי כפרות

היי ילדה...הנה מצאתי אותך גם פה..:0))). אל תרגישי נאחס בגלל הילד.. אמרתי לך.. ומי שירצה אותך ירצה אותך כמו שאת ...ההפסד שלו ואני אומרת את זה כי אני מכירה אותך!!:0)) אז יאלה ..תחייכי והכל יהיה טוב.. מ. מתל אביב.:0)

yulinka

New member
יאאא רק עכשיו נקלט לי מי את ../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

זיהיתי לפי האף החמוד בסמיילי
:0) <ולפי בת 22 מ.מתל אביב>
נ.ב. איזה כיף שבאת לפורום

רוזאן

New member
יש מספיק בחורים בעולם

למה שתרצי דוקא בחור שלא רוצה אותך ושאת אפילו לא ראית ולא מכירה? תחשבי כמה פעמים את דחית בחור כי הוא לא היה בסגנון שלך.

DREAM111

New member
יוליה בגלל אחד קטן את מתרגשת?

חבל לבזבז אנרגיות על כאלה. נאמרו פה כמה וכמה דברים חכמים שאחד מהם זיכרי כמה גברים את לא רצית קשר עימם כיוון שלא מצאו חן בעיניך. ובכלל למה לבזבז את האנרגיה על כאלה מה הם מבינים.
שיהיה שבוע מקסים זה הכי חשוב.

avielss

New member
יולינקה נמרה קטנה../images/Emo108.gif

תחזיקי אותי שאני לא אדפוק בו מכות.
וברצינות עם על הכבוד ובכובד לנו ולמשקלנו אנחנו צריכים להבין שלא כולם אוהבים שמנים כמו שלא כל השמנים אוהבים אנשים רזים. לכל אחד יש את הסייגים שלו וכנראה שזה היה שלו. אז????? עד כאן פסיכולוגיה בגרוש

yulinka

New member
אוף לא הבנתם אותי...

א. זה לא שבכלל רציתי את הבחור ..אמרתי לכם יש לי בכלל מישהו אחר עכשיו בראש... ב. הקטע הוא שהבחור הזה ראה את התמונות שלי וכן התלהב מהמראה שלי אבל ברגע שרמזתי לו שאני מלאה הוא ישר ברח ג. יש לי ידיד טוב שאומר שאני סתם "מפחידה" אותם ובכלל שאפסיק להגיד להם שאני מלאה כי זה מרתיע אותם .. ד. אסי_אש...אני לא מאשימה אף אחד..מזמן הבנתי שזכותו של כ לאחד להימשך או לא להימשך למישהי מסוימת..בדיוק כמו שיש בנים שאני לא נמשכת אליהם ואני לא חושבת שאני צריכה להרגיש אשמה בגלל זה... ה. יולי לכי כבר לעשות שעורי בית במטמתיקה

yulinka

New member
אוף די לא יכולה לראות פרצוף עצוב

על הבוקר! חיוך! עכשיו!

למעלה