כאילו דא?

שמים1

New member
כאילו דא?

כבר ערב
השמש שקעה , הקטנים כבר במיטות. הבית חמים ונעים , הולכת להכין מרק חם , לחמם את הצלי מהצהרים עם פירה טעים .... ואיפה אתם? בואו לפטפוט קליל של ערב
ערב חמים ונעים לכולכם.

ערב טוב שמים ../images/Emo140.gif

והקטנים עדיין עירנים... ככה זה כשאמא עם צוואר תפוס..
בשמחה הייתי שותה קפה, אם היה לי זמן

שמים1

New member
ערב טוב חיל'ה ../images/Emo25.gif

תעשי אמבטיה חמה ומרחי לך שמן זית חם היכן שתפוס , תעסי בעדינות היכן שכואב , זה ישחרר אותך. שיהיה לך קל חמודה .

שמים1

New member
רוצה להריח? חחחחח ../images/Emo24.gif

ערב טוב גם לך יעריתוש.
ברוכה השווה.

../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo13.gif

עוד פעם ברחתי להפסקה מהסירים שבגן...הפעם שוקיים וגזר גמדי...
קר לי וחשוך לי ולבד לי שם...
שונאת לשבת סתם ולחכות שהאוכל יתבשל.. אז שיהיה לכולכם ערב מקסים ונעים!

../images/Emo39.gif

זהו......... הגעתי הביתה....... חלק מהקטנים במיטה עושים קולות של שינה אחד מתרוצץ ומשגע אותי כאילו ישן כל היום אני מתה מרעב.. מה יש לאכול???????????? בנתיים נשתה קפה... ערב נפלא לכולם/ן

אז ככה.... יש לי...

מקופלת לפסי קפוצינו לשמים סטייק ללוקחת טופו גולמי לאלמרה (אתה בטוח תדע מה להכין עם זה) סיידר לאנדי טוסט באגט סומסום גבינה ועגבניות לטאקילה ועוד מלא מלא הפתעות לכולם/ן... אז אופו אתם/ן????????????????????????????

ערב טוב../images/Emo186.gif

שלום לך שמים וגם לכל חברי היקרים. עוד מעט אצא ללילה ,להתניע את הרכב ולנסוע לעבודה לילית <חד פעמית>. מחר אספר לכם על החוויות הליליות...יהיה קפה,מי בא?

מאמי...../images/Emo24.gif

עכשו חזרתי,היה כיף.קיבלנו
חמה ו...מתאספים בקפטריה לקולה ושיח גברים.על הפרק:"עופות בטיב טעם"...איחחחססס. בסה'כ עבר כשורה והחלטנו שכדאי לעשות את זה לעיתים תכופות. כך יש זמן להפגש ולעלות חוויות ו...לעבוד. אגב,היה אחד שטען שהפיצה עשתה לו צרבת,כנראה אכל פיצה עם נקניק שומני. טוב,תכף אלך לישון,אך לא לפני שאאחל לך ולכולם,לילה טוב. היה כיף .נשיקות...

../images/Emo4.gifמצטער שמים יקרה../images/Emo17.gif

את יתרת המשולשים נתנו לשומרים בבנין. אבל אם תרצי אתן לך פלח מעוגת יום ההולדת...שלי שחל מחר.

שמים1

New member
יו יש לך מחר יום הולדת? ../images/Emo65.gif

אז מחר תיתן לי ביס מהעוגה .

פועמת

New member
אישה....מה היא צריכה לדעת...?

לכל אישה רצוי שתהיה אהבה אחת ישנה שהיא יכולה לדמיין שהיא חוזרת אליה ואשר מזכירה לה איזו כברת דרך ארוכה היא עשתה..
לכל אישה רצוי שיהיה מספיק כסף לרשותה כדי לעזוב את הדירה ולשכור מקום לעצמה אפילו אם מעולם לא רצתה …או צריכה היתה
לכל אישה רצוי שיהיה משהו מושלם ללבוש כאשר המעסיק או הגבר של חלומותיה מבקש להפגש אתה תוך שעה
לכל אישה רצוי שיהיו ..נעורים שהיא מרגישה בנוח …להשאיר מאחוריה
לכל אישה רצוי שיהיה עבר עסיסי מספיק שהיא מצפה לשוב ולספרו …כאשר תזדקן
לכל אישה רצוי שתהיה מערכת מברגים מקדחה נטענת …וחזיית תחרה שחורה
לכל אישה רצוי שיהיה חבר אחד שתמיד גורם לה לצחוק ואחד המרשה לה לבכות
לכל אישה רצוי שיהיה ...פריט ריהוט אחד שלא היה שייך קודם לאף אחד מבני משפחתה ....
לכל אישה רצוי שיהיה 8צלחות תואמות, כוסיות יין על רגל ומרשם לארוחה .שיגרמו לאורחיה להרגיש מכובדים
לכל אישה רצוי שתהיה הרגשת שליטה בגורלה/עתידה .
כל אשה רצוי שתדע כיצד להתאהב .מבלי לאבד את עצמה
כל אשה רצוי שתדע כיצד להתפטר מעבודה… להפסיק קשר עם אוהב ולהתעמת עם חבר מבלי להרוס את החברות ואיך להחליף צמיג
כל אשה רצוי שתדע מתי להתאמץ יותר... ...ומתי פשוט ללכת
כל אשה רצוי שתדע שהיא אינה יכולה לשנות... את רוחב הירכיים שלה או את טבע הוריה
כל אשה רצוי שתדע שילדותה אולי לא היתה מושלמת .אבל היא כבר עברה
כל אשה רצוי שתדע מה היא תעשה או לא תעשה .עבור אהבה או יותר
כל אשה רצוי שתדע איך לחיות לבד... .אפילו אם זה לא מוצא חן בעיניה
כל אשה רצוי שתדע במי היא יכולה לבטוח... ובמי לא ומדוע היא אינה צריכה לקחת זאת .באופן אישי
כל אשה רצוי שתדע ,לאן ללכת... שזה יהיה המטבח של החברה הכי טובה שלה או פנסיון מקסים ביער כשנפשה צריכה נחמה
כל אשה רצוי שתדע מה היא מסוגלת ולא מסוגלת... .להשיג ביום,חודש, או שנה ..
באדיבות המייל...
ערב טוב.. קופצת למקלחת וחוזרת עם תה פסיפלורה...

למעלה