כאייל אערוג

מולוקו

New member
כאייל אערוג

כאייל אערוג למרעה ערוותך , וכבוצר ענבים לכרם שפעתך , מיסתור אמצא בניקבתך כנרדף מפני מבקשי נפשי . אדלג מן המרעה להרי אדום , שפע ברכות אברך לכבוד מראות ששפחה לא שזפה , אפילו על הים בקריעתו . תועה במבוך נפתוליך , מאבד עצמי בתוך עצמי, רוחץ בדם ביתוליך בשרי וביין ענבים צניעותי .

ערגה עמומה

נוטפות מחשבות ב'רזים' דובבים ערגה עמומה חסרת תוחלת חושנות רדומה מתפתלת. מתרעמת על חיפזון גופה שולח איתותי חשק מעיין תשוקתה מפכה בחיקו מרווה סערות חשקו . כי ירד אל מבוכי נפשה אבד בנפתולי גופה והיתה לו כערש ענוגה טובלת בנופת צופה. ואין דמעת צניעות ולא שביב יגעות.

מולוקו

New member
שאלה

מים נוטפים במערת הנטיפים , קרוב לכמה אלפים של שנים , נוטף הדונג במורד הנר כמה רגעים מועטים . שאלה, מה בין נוטף לנוטף , זה לרגע וזה לאלף ?

באמת, מה בין..?..

התמוססות אינסופית ריאקציה של טיפה. מסיסות נר נטיפית ברגע נטפה. ניצחיות הטבע בחומר קראסטי למול כייף של רגע חמים ורומנטי, ומה עוד?

מולוקו

New member
צר לי

ריאקציה של טיפה בטלה בחשכה , התמוססות אינסופית בטלה בעולם סופי , ואפסילון לא מכפילים באינסוף זה לא חשבון , והשאלה לא קוהרנטית אחרי הכל , צר לי .

odo13z

New member
wawww ......../images/Emo66.gif

מה גדולה המהומה..... ממש בוקה ומבולקה...... וייסלחו לי ידידי המלומדים אם כתיבתי היא בשגיאים...... וכל ההווו הההההה בגלל טיפה..... :)

למעלה