כאוס מחשבתי

כאוס מחשבתי

קרה לכם אי פעם שאתם מתחילים לזמן לכם את המטרה שלכם, דרך תאוריית הסוד, אתם מתחילים להתמקד בדבר שאתם רוצים ואז פתאום מגיח משהו יותר דחוף? לדוגמא אני התחלתי לזמן לי עבודה שאני רוצה ואז פתאום המחשבות השליליות הציקו לי אז חשבתי שכדאי קודם לזמן לי בריאות ואז פתאום הבנתי שאני חייבת לעזוב את הדירה אז חשבתי שהכי כדאי להתמקד כעת בלזמן לי בית חדש ואז המטרות הקודמות פתאום נזנחו. אתם מזמנים כמה מטרות? מה עושים במצב כזה?

ע ו פ ר ה

New member
היי אינטיליגנטית

כן. קרה לנו. סדר הזימונים אינו חשוב בעיני. היו לי המון זימונים של הרבה דברים. לפעמים אני מודה על דבר אחד ולפעמים על דבר אחר. רכב חדש, בדיוק כמו זה שרציתי, עומד כבר בחניה. ויש עוד כמה דברים שכבר הגיעו וכמה שעדין לא הגיע זמנם. אז תודי על כל הדברים שאת רוצה. תכתבי אותם בחזון שלך. במקביל תעשי דברים כדי לקדם את הרצונות (חפשי דירה, תעשי ספורט / דיאטה / כל דבר אחר לקידום הבריאות וכד'). באהבה עופרה

השאלה היא - האם יש סתירה בין המטרות השונות?

אם אין סתירה, אז אין שום בעיה. ואם יש לך הרבה מטרות שונות ומגוונות, אני מציע לך לרשום אותן על דף. מצד שני, אם יש סתירה בין המטרות השונות, אז את חייבת ליישב את הסתירה. למשל, אם את מחפשת עבודה בעיר מגורייך ומבקביל חושבת על לעזוב לעיר אחרת, את יורה לעצמך ברגל. זהו מצב שבו את חותרת לשתי מטרות שסותרות זו את זו, ולכן לא יהיה לך את המוטיבציה להתקדם באף אחת מהחזיתות. אז איך פותרים את זה? משנים קצת את החזון שלך. את יכולה להחליט שקודם את עוברת דירה ורק אחר-כך מתחילה לחפש עבודה במקום מגורייך החדש. לחילופין, את יכולה להחליט שכרגע מציאת עבודה זה יותר חשוב, ולהשתמש בכסף שתרוויחי כדי לעבור דירה בעוד שנה או שנתיים. ומן הסתם יש אפשרויות נוספות.

אצלי קרה ככה...

בהתחלה הייתה לי מטרה אחת - כדי לתת לעצמי להבין אם הסוד פועל בדרך שאני משתמש בה. דמיינתי דמיינתי, ובסוף הבנתי שהדבר הזה לא המוזה של חיי....זה כן, אבל זה לא העיקר שהייתי הכי רוצה!!! עזבתי בשקט את המטרה ההיא, והתחלתי במסע לעבר מטרה חדשה ואמיתית!! מה קרה? הנה כבר חודש שני או שלישי אחרי - התמונה מהדמיון/ המטרה הושגה !!! כמובן שהמודע "קרץ" לי שהנה "קיבלת מה שרצית!". וזה כבר זמן שאני לא מתעסק במטרה הזו חחחחח אני מאמין שככה אני אגשים את המטרה האמיתית שלי!

למעלה