כאב

moran.l

New member
כאב

כאב

כאב מרוכז בעצמותיי שולח חץ רעיל אל החושים המאבדים אותי לדעת שכבר מזמן איננה העקבות לא מפסיקות מאום כל-כך שורף ממלא את מיכל נפשי עד גדות הריק הזה כל-כך מלא וכל רסיס של שמחה ואהבה המושלך אליו (לעיתים די רחוקות) מתמוסס ונגוז בכוח המאום כלום והעקבות עדיין ממשיכות מישהו פעם הבטיח לי שלחוט יש קצה עוד לא מצאתיו. לבינתיים החיים הכריחוני למצוא קצה אחר.

Re_em

New member
עד ל``גרין מייל``

כאב ,כאב!!! זה לא יאמן מורן חשבתי על הודעה שכזאת,והנה את מופיעה שבראש ההודעה ``כאב`` כאב מה גודל של כאב,אצל אחד יותר אצל השני פחות ממש ברגעים אלו סיימתי את הסרט הנפלא ``גרין מייל`` אני מודע לכך שיש כאב בעולם. כאב של אהבה כאב של מלחמה כאב של יחד כאב של בדידות ומיני כאב רבים שלכל כאב תפקיד משלו ,אך לעיתים הרוע מגיע לאנשים,חוסר אכפתיות,חוסר הדדיות,חוסר אהבה כלפי הזולת ,למה? מדוע? שאלות שהתשובות רחוקות מנשוא. אולי במקום להסתכל רק על עצמנו נסתכל על אחרים ,ונראה את עצמנו,ואו אז נוכל להרגיש כאבם של אחרים. זה מוזר כמה הדמות בסרט ``ג`ון קופי`` נגע ללבי,אולי זה לא יראה מציאותי אך אני מרגיש כך לעיתים,ובשעות הקטנות לפני השינה מפשפש וכואב את הדברים שראיתי ביממה. כן מורני אני יכול להבין את כאבך,למזלי לא כדמות שבסרט מרגיש גם את השמחה שבלב,ומעריך אותה כל יום מחדש שזה מתנה בפני עצמה. עדיין בתחושה של הסרט הנוגע ללב,ואנשים שלב אמיתי מונח בגופם יראו יבינו את גודל הכאב.... נ.ב עדיין מנגב את הדמעות,במקום לספר זאת ולשתף עם היקירה שאולי זה גם לטובה משתף אתכם ואפילו אם אין כאן איש טוב, להוציא זאת מהלב. ממני שמקווה ליום שאכן הכאב יעלם,לא יהיה צער,השמחה ותו לא תשלוט והאהבה יהיה מקור שמחתנו,ואיש איש יקבל כמבוקשו.... שבוע טוב....

moran.l

New member
שבוע טוב מתוק ו..יש לי וידוי

לא ראיתי את הסרט. פיספסתי ממש, או פיספסתי קצת?

Re_em

New member
גם לך מתוקה

מממ.....אני בכל אופן ממליץ בחום,מי יודע שלא תתאכזבי,מה שקשה לי להאמין,אך בכל זאת... צפייה מהנה ,אם אהבת תשבחי,אם לא :-((( מה שכן שחקנים אדירים ,``טום הנקס`` וכל מילה מיותרת:)))

למעלה